veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evdeki tadilat nedeniyle ve liseyi bitirmem sebebiyle ortaya çok sayıda "gönderilmesi" gereken kitap çıkmıştır. Tabiki bunları çöpe atacak değilim ama bir kısmını "baskılar" sonucu göndermek zorundayım. Aranızda kitaplarımı bağışlıyabileceğim adam gibi çalışan, doğru dürüst yardım yapan bir kurum bileniniz var mı? Not: Romandan, test kitabi, ansiklopedi etc... hepsinden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Teknik kitaplar varsa ben alabilirim. Fantastik kitaplar da olabilir. Liste pls =P Bi de ilk ben geldim ona gore =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Benimde elimde yaklaşık 100 civarı test kitabı var malum 4 kere hazırlandım :D bende bağışlayabilirsem mennun olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet bi liste yapabiliten varsa burdanda talibler çıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 mezun olduğun lisenin müdür-müdür yardımcısıyla konuşabilirsin ben zamanında liseme bırakmıştım test kitaplarını, onlar da lise1e giden durumu iyi olmayan öğrencilere dağıtmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fantastik veya masaüstü kitapları varsa ben alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Deniz Feneri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 muhtara veriyoduk biz ihtiyacı olanlar ordan alıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 deniz fenerine ver evet. kitapları satıp parasını karıya kıza yedirsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Direk bi okula git tercihen devlet okuluna ortaokul lise artık neyse. Hepsini ver gayet mutlu edersin onları =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 içinde politik bir sürü kitap da var. Hikaye tarzinda pek yok. En iyisi bir okulla falan görüşmek. Liste yapmak isterdim ama şöyle birşey olur yaklaşık olarak Anabritanica 1 Ana........... 2 falan diye gider =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 veyr10 said: içinde politik bir sürü kitap da var. Hikaye tarzinda pek yok. En iyisi bir okulla falan görüşmek. Liste yapmak isterdim ama şöyle birşey olur yaklaşık olarak Anabritanica 1 Ana........... 2 falan diye gider =) politik hangi kitaplar var bi yazarsan sevinirim... Edit: Typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 politik kitaplarına bende talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Politik nevar mesela? isim verebilirmisin bikaçtanesini enazından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar