Snefru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Biraz çok yönlü düşün lath şu an islam medeniyetleri çöküş halinde bu durumda dinlerine bağnaz bir şekilde daha çok bağlılar modern dünya görüşleri yok elin avrupalısı bunu bilmiyor mu çok da iyi biliyor masuz kaşıyor bu durumu benim sinirlendiğim nokta bu.Avrupa skolastik dönemdeyken sen gitcektin alay edecektin bakalım hz.isa ile o zaman sana ne yapıyorlardı :) Ayrıca ben siyasi bir sonuca ulaşılmak için yapılan sanata sanat demiyorum.Yaptığı sanatda siyasi öğeler kullanabilir sanatçılar fakat bir sonuca ulaşmak için bunu yapıyorlarsa sanat değeri yok artık o çalışmanın misal adamın birisi şunuda yaptı bu da mı sanat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Sanat mı değil mi bimiyorum ama süper tespit yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Harika bir karikaturmus, evet o sanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Çok imrendim size çok modernsiniz.Modernlik spec inin son özelliğini alan sanattan anlayan cavatlara selamlar olsun ben bir kısım talent puanını başka yerlerede verdim.Malum herşeyin dengelisi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 herkes dediğini dedi sanırım.. konuyu kapatıcam çünkü.. ve hatta ka-paatt-tıım apache:daha önceden kapatmam benim de taraflardan biri olmam dolayısı ile makul olmayacaktı ayrıca sözlükten mini bi alıntı yapalım: said: hz. muhammed gibi kutsal kabul edilen sahislara edilen hakaretlerin tck'daki "toplum barisini bozmaya elverislilik" kriteriyle suc olarak kabul edildigini ve bu konuda mahkemelik olup ceza almaniz icin kendisinin ya da bir varisinin dava acma gerekliligi olmadigini, ataturk'un ise bonus olarak onu koruyan kendine ait yasasi oldugunu, kendisinden "bu adam" diye bahsetmenin hakkinda dahi verilmis ceza karari oldugunu, o yuzden bu kategorilere giren hakaretlerin basinizi kolaylikla belaya sokabilecegini biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar