sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evladım açıldı mı deniz feneri davasının türkiye bölümü? napiym gidip tutuklayayım mı adamı? dava açılacak, yargılanıcaklar, görücez. at gözlüğüyle okursan göremezsin tabi neyi eleştirip neyi eleştirmediğimi, gir bak bakalım deniz feneri topiklerinde ne yazmışım..teeey tey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 AKP duzgun bişi soylesın peşinden gitmeyen şerefsizdir, daha ne diyeyim ben. Hurriyet gazetesiyle ne alakası var bu durum bende bunu anlamış değilim. AKP'yi körü körüne desteklemeyin, çıkın davut dişli yargılanmlaı deyin canımı yeyin ama hala onu gelip burda savunmayın arkadaşım. Ben gidip Bayram Meral çok iyi iş becermiş, oğluna 5000ytl maaşla sendikaya sokmuş oh diyor muyum? Benim hırsızım iyidir mantığından çıkın biraz. Ergenekon'a verdiğiniz adaleti AKP'ye de vereceksiniz, vermezseniz o söylediğin durumlarda olursun her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sir said: .... esas şüphe uyandırması gereken bu ülkede yaşanmış darbeler ve bu darbelerde derin devletin ve benzer örgütlenmelerin rolüdür. özel harp dairesi, gladio, susurluk ve ergenekon. görmek isteyene muazzam bi süreklilik var. ama siz ele geçirilen belgelerdeki saçmalıklara takılmayı tercih edin, .... Turkiye'nin - senin sozlerinle - en ciddi ve buyuk davasinda, konu ile tamamen alakasiz bel egzersizleri, final dersanesi soruları v.s. gibi seylerin bulunmasi demek, bu belgenin inandiriciliginin dusuk olmasi demek. Ozensiz olarak hazirlanmis ve yargiya zaman kaybetme uzerine kurulu bir dava olabilme sansi var demek. Dolayisi ile eger tepede bahsettigin sureklilige ait bir dava varsa - ya da acilacaksa - o bu dava degil... Bosanma davasi degil bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Zlaneth said: AKP duzgun bişi soylesın peşinden gitmeyen şerefsizdir, daha ne diyeyim ben. Hurriyet gazetesiyle ne alakası var bu durum bende bunu anlamış değilim. AKP'yi körü körüne desteklemeyin, çıkın davut dişli yargılanmlaı deyin canımı yeyin ama hala onu gelip burda savunmayın arkadaşım. Ben gidip Bayram Meral çok iyi iş becermiş, oğluna 5000ytl maaşla sendikaya sokmuş oh diyor muyum? Benim hırsızım iyidir mantığından çıkın biraz. Ergenekon'a verdiğiniz adaleti AKP'ye de vereceksiniz, vermezseniz o söylediğin durumlarda olursun her zaman. benim hırsızım iyidir mantığını nerde göstermişiz lütfen daha önce yazdığımız şeylerden alıntılayarak kanıtla. yok çünkü diğer türlü olmayacak. öyle birşey yok diyorum daha önce yazılanlara bak diyorum adam "ama siz yapıyorsunuz" diye cevap atıyor. bot filanmısın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sharky said: Turkiye'nin - senin sozlerinle - en ciddi ve buyuk davasinda, konu ile tamamen alakasiz bel egzersizleri, final dersanesi soruları v.s. gibi seylerin bulunmasi demek, bu belgenin inandiriciliginin dusuk olmasi demek. Ozensiz olarak hazirlanmis ve yargiya zaman kaybetme uzerine kurulu bir dava olabilme sansi var demek. Dolayisi ile eger tepede bahsettigin sureklilige ait bir dava varsa - ya da acilacaksa - o bu dava degil... Bosanma davasi degil bu.. quote mining ftw. eğer bel egzersiz şeması varsa orda, savcı önemsemez olur biter. evet olması saçmalık, ama adam 2500 sayfalık iddianame hazırlıyor, bütün medya adamın tepesinde. 5 sayfa saçmalık var diye bütün iddianameye saçmalık demek hatalı. keşke olmasaymış ama var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Herhangi bir devlet dairesinde herhangi bir belge ile bir sey basvurdugunuzda - ya da dilekce verdiginizde - eger ki hatali bir durum varsa icinde, bu bosverilmez, geri gonderilir "al canim sen bunu bir daha hazirla, olmamis bu." denir. Cunku ideal bakis acisi ile, devlet memurlari %100 efficiency ile calismalidir. Onu bosverin, tut ki bir proje yapiyorsunuz. Bitirme tezi, hatta o kadar buyuk de olmasin yil ici proje.. Hocaniz puntosu bile hatali olsa reddeder bu belgeyi. Nasilsa savci gorurse ignore eder, sisik gozuksun, canim sari yandi geceyim henuz kirmizi degil, kirmizi ama cok hizliyim zaten - ya da - aman canim yolda kimse yok.. Bunlar hep ayni seyler. Bir isin kurali varsa, o kurala gore yapilmali - hele ki bu kadar ciddi ( hayir iddianameler gercekten cok cok ciddi ) bir durumda 0 'a yakin hata ile bu is halledilmeli. Su ana kadar bir suru sacma bir sey duyduk, elbette bu sacmalik orani muhtemelen %5 falandir ama, oyle bir emniyet katsayisi yok.. Hele sabri tukenmis, halk neredeyse bolunmus bir ulkede HIC yok. Dusunsenize - ornegin - Rusya ile ittifak kurulacak, belgeler hazirlaniyor.. karsi tarafa veriliyor ve Tai Chi hareketleri cikiyor aradan.. O ittifak olur mu sizce ? Hay allah bunlar da karismis, dur soyle kenara koyalim mi diyecekler ? Tabi canim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Jadelith said: quote mining ftw. eğer bel egzersiz şeması varsa orda, savcı önemsemez olur biter. evet olması saçmalık, ama adam 2500 sayfalık iddianame hazırlıyor, bütün medya adamın tepesinde. 5 sayfa saçmalık var diye bütün iddianameye saçmalık demek hatalı. keşke olmasaymış ama var. Doğru yav 2500 sayfanın 2480 sayfası önemsiz, okusunlar 2 sene, o arada paşalar falan cezaevinde kalsın, ama ne önemi var ya, benimkide laf bot muyum neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Zlaneth said: Doğru yav 2500 sayfanın 2480 sayfası önemsiz, okusunlar 2 sene, o arada paşalar falan cezaevinde kalsın, ama ne önemi var ya, benimkide laf bot muyum neyim. iddianameyi okudun galiba :) ha bi de şey var, rte yi savunduğum bir yer bul dedim bulamadın. veya akp yi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sharky said: Herhangi bir devlet dairesinde herhangi bir belge ile bir sey basvurdugunuzda - ya da dilekce verdiginizde - eger ki hatali bir durum varsa icinde, bu bosverilmez, geri gonderilir "al canim sen bunu bir daha hazirla, olmamis bu." denir. Cunku ideal bakis acisi ile, devlet memurlari %100 efficiency ile calismalidir. Onu bosverin, tut ki bir proje yapiyorsunuz. Bitirme tezi, hatta o kadar buyuk de olmasin yil ici proje.. Hocaniz puntosu bile hatali olsa reddeder bu belgeyi. Nasilsa savci gorurse ignore eder, sisik gozuksun, canim sari yandi geceyim henuz kirmizi degil, kirmizi ama cok hizliyim zaten - ya da - aman canim yolda kimse yok.. Bunlar hep ayni seyler. Bir isin kurali varsa, o kurala gore yapilmali - hele ki bu kadar ciddi ( hayir iddianameler gercekten cok cok ciddi ) bir durumda 0 'a yakin hata ile bu is halledilmeli. Su ana kadar bir suru sacma bir sey duyduk, elbette bu sacmalik orani muhtemelen %5 falandir ama, oyle bir emniyet katsayisi yok.. Hele sabri tukenmis, halk neredeyse bolunmus bir ulkede HIC yok. Dusunsenize - ornegin - Rusya ile ittifak kurulacak, belgeler hazirlaniyor.. karsi tarafa veriliyor ve Tai Chi hareketleri cikiyor aradan.. O ittifak olur mu sizce ? Hay allah bunlar da karismis, dur soyle kenara koyalim mi diyecekler ? Tabi canim. yok zaten "hata" diil "saçmalık" diyorum. ama bu davanın da önemi yok gibi davranılması da yanlış. savcı hata yaptı diye veli küçük sütten çıkmış ak kaşık olmuyor onu söylemeye çalışıyorum. bunun da yargılanması gerekir, rte nin de mesut yılmazın da kenan evrenin de. şemdinliyi açmıyorum bile, ama o zaten bence ergenekonla alakalı (derin devlet/ordu karışımı). zaten kanıtlanmış birşey şemdinli diyince yersenekoncuların kaçıcak delik aradığı :) hepsi yargılansın. tabii rte başbakanlığı bittikten sonra yargılansın yoksa hayatımız boyunca akp kalıcak başımızda (bunu anlamak istemeyenler de var o ayrı konu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Jadelith said: ama bu davanın da önemi yok gibi davranılması da yanlış. savcı hata yaptı diye veli küçük sütten çıkmış ak kaşık olmuyor onu söylemeye çalışıyorum. bunun da yargılanması gerekir, rte nin de mesut yılmazın da kenan evrenin de. (tu) Buna ben de katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Jadelith said: Zlaneth said: Doğru yav 2500 sayfanın 2480 sayfası önemsiz, okusunlar 2 sene, o arada paşalar falan cezaevinde kalsın, ama ne önemi var ya, benimkide laf bot muyum neyim. iddianameyi okudun galiba :) ha bi de şey var, rte yi savunduğum bir yer bul dedim bulamadın. veya akp yi. :) Tamam şimdi açıcam forumu oturup yazdığın her şeye bakıp bulucam. Kendimi 2500 boş sayfan iddianamede suç ve suçlu aramak zorunda kalan savcı gibi hissettim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 iyi de sharky, davayı kabul etmeden önce davaya bakıcak olan mahkeme okuyo zaten bütün iddianameyi, bahsedildiği gibi bi gayrıciddiyet veya özensizlik olsaydı iddianameyi iade edebilirlerdi, "olmamış" derlerdi ve davayı düşürebilirlerdi. zlaneth hazır arıyoken benimkilere de bak, özellikle rte'yi övdüğüm veya deniz feneri aydınlanmasın falan dediğim yerleri rica edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sir said: iyi zlaneth hazır arıyoken benimkilere de bak, özellikle rte'yi övdüğüm veya deniz feneri aydınlanmasın falan dediğim yerleri rica edicem. Ben ne diyorum sen ne anlıyosun. Deniz feneri aydınlanmasın demişsin mi demişim? Haydi sende bunu bul o zaman. Aynı kutudan fırlayan palyaçolar misali takılıyorsunuz, biri ne derse öbürü de hemen onu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Zlaneth said: Tamam şimdi açıcam forumu oturup yazdığın her şeye bakıp bulucam. Kendimi 2500 boş sayfan iddianamede suç ve suçlu aramak zorunda kalan savcı gibi hissettim bi an. benim yazdığım şeyler boş şeyler mi oluyo yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Zlaneth said: Aynı kutudan fırlayan palyaçolar aynı kutudan fırlayan palyaçolar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 jack in the box veya minyatür palyaçolardan bahsediyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Zlaneth said: Ya demogoji yapma da eleştirsene akp yi zahid akman için, davut dişli için şurda görelim bir kere. İşin gücün AKP AKP AKP. Çık birgünde AKP'nin pisliklerini konuşta hakkaten adam haklı diyelim. Ergenekon da iddianame, deniz feneride iddianame, neden zahid akman dokunulmaz da paşalar hapiste? Bu mu demokrasin, eşitliğin, insan haklaın? işin gücü bıdı bıdı demogoji yapmak. Yapamaz onu, bildigin direk AKP yalakasi bir herif kendisi. Simdi gulucuklu mesaj ile cevap verecek bana ama adam yerine koymayacagim tabiki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sanırım şüphelilere dair ellerine ne belge geçerse ekliyorlar. yani biraz derme çatma oluyor olabilir. bu iddanameyi tamamen okumamış biri yoksa türkiyede ben asıl ona gülerim. bence insanların tembelliğinden böyle oldu bu iddaname, yani bugüne kadar yapılmış en ciddi araştırma falan filan diyorsunuz da bu ciddiyet değil bu derme çatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 sir said: jack in the box veya minyatür palyaçolardan bahsediyo =) iide bir kutudan birden fazla palyaço çıkıyo dedi onu anlamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 LathspeLL said: Yapamaz onu, bildigin direk AKP yalakasi bir herif kendisi. Simdi gulucuklu mesaj ile cevap verecek bana ama adam yerine koymayacagim tabiki =D senin adam yerine koyduğun biri olmaktan utanırdım zaten, teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar