ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: ginaly said: cevat, dön. abi şiirinde bariz hatalar var. mesela dön yerine dom olsa orası daha bi anlamlı olabilirdi abi ben devam filmi niteliğinde ikincisini yazcaktım da, ondan işi uzattım. direk dommaktan ziyade efenime söylim önce bi dön, sonra dom falan. o tarz şeyler. böyle anlatınca espirisi kaçıo da görsen komik yani. karikatür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 şiir benim alanım değil izin varsa diss atarım ama çok da ağır küfür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 feniküler gibi sevdam inişli çıkışlı ekşili tavuk severim sofrada denizleri aştım geldim taksime ellerimde çiçek damağımda tavuk tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lex; Tüttürüyorum pipomu banliyo trenine hiç binememiş süperkahramanlar misali, Pelerinime şıçmış olan kuşlar bin pişman. Yorgunluk, konserve kedi maması ve hüzün, Baktıkça bunları yaşıyorum gibi geliyor bana. Sadece 3 tekerlikli bir bisikletim olsun isterdim. Barak Obama ile derinden paylaştığımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lexius said: feniküler gibi sevdam inişli çıkışlı ekşili tavuk severim sofrada denizleri aştım geldim taksime ellerimde çiçek damağımda tavuk tadı laleler aldım esnafın mekanından xavier fırladı x-menden insan diilsin dedim ulan çıkarttı ellerinden bıçaklar sikem bu ne şans dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lale devri çocuklarıyıd Elleşme iki dakka lalelere diye coşardık X ışınları gelirken üzerimize İlle de tenhalar istedin hep Uslanmak bilmedin Sus ve.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lexius Lale kılıklı Erkekim benim X-men vardı eskiden bilir misin? İnişli çıkışlı bir aşktı bizimkisi Ulan dedim sana o kadar Selam söyle o yare SABAHA kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 fede said: Lale devri çocuklarıyıd Elleşme iki dakka lalelere diye coşardık X ışınları gelirken üzerimize İlle de tenhalar istedin hep Uslanmak bilmedin Sus ve.... ferhat bile şirine demiş bu gönül fede ister erkan-ı şeriften bi ahali seni yatakta fişler dede sümüğü gibi yapıştın foruma ey fede ellerine vereyim laleyi tut bütün gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 forumda seks var. gachayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ekmek! Sabahları erkenden kalkarım. Pavırpaf görls ve kımız ile başlarım güne. Fakat hayatımın anlamı 2 sokak ötede gizlidir. Sek sek sekerek atlarım parke taşlarını, Serçelere kamasutra dersleri vererek. Fakat o anda içimden birşeyler kopar. Amok olur koşarım koşarım şuhursuzca Çılğınlar gibi dalarım dükkanın içine Ve seni elime alırım tıpkı narin masum ve muavin tipli bir sokak köpeğinin sağ kulağının arkasındakı keneyi tutar gibi Bir paket nutella da açtımmı yanına bir küçük ile Keyfime yok bir diyecek hele, 17 yıldır çalışmıyorum, ailemi ise terkettim Ekmeği keşfettiğimden beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ginaly gerdeğe girdik seninle istemiyorum dedin seni neden diye sordum sessizce anlatamam dedin bana lakin bilmiyordum yumuşak oldugunu fede faili meçhul bi kalbin esir etti gözlerin denizlerde aradım çaremi ekledim seni facebooka cd cumaya gelmin benimle domaldın rüküye lexi laleler açtın kalbimde eski bir modifiyeciyim ben xenon farlarını alda git burdan istemem sensiz aşkı ekmek esin rüzgarlar esin kesin kızları kesin mani bilmeyen kızlar ebemle tanışsın kal geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 telefon diregi elektrik supurgesi lava lambasi lahmacun kuregi orasi neresi seksin sirasi degil simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Silmarwen! Mısırdaki piramitleri yapan uzaylılar bir gün bana şöyle söyledi; Bir er vardır burun deliklerini mandalla birbirine yapıştıran, Austin powers gibi memesi war ama sen bunu tut baştan. Gordon freeman a selam söyle nazlı yarim haber salmış, Çalıştırmasın reaktörü xen'deki conavarlar çok azmış. Bunun üzerine düşündü silmarven ve cevabı buldu. Koşarak uzaklaştı olay mahallinden Sessiz sedasız bilgeliğinin doruklarında bir haybeden. Ardında su bazından birşeyler bırakarak, Sade ve renksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 raincloud ramazan geldi hosgeldi anlamadin sen bu konsepti ince ince yazarken nereye baktin be seyfi canin saolsun ama lazim olur bu laflar sana olmaz lan deme urartular boyle daha fazla lafi uzatmadan akrostis yaz tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben mesajımı ve şiirimi yazdım. nickime şiir gelmedi. biri yazsın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 vurucu timin lideri oryantel nalan hanım yandan yandan sallar sapı çöpü yolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 varyemez amca oldu tavuk ordunun dereleri aksa yukari aksa yersin sen ici bos lavas son harflerine baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Oha aquillaya bide, Sandoz göklerin miğfer ustası, Minocun bezelye dağıtıcılarının uğrak noktası. Aşk nefret entrika ve nullsoft winamp Böyle mi olacaktı kılıçustasının yaptığı menemen, Yoksa basur mu edecekti çaresiz düşmanları. Kalenin burçları yükselir kuzey madenlerine, Dehşet veren baltası, Korkunç ev kazası ve sadece 9 takside aldığı nicer diceri... Açaydım kollarımı oğlum deyeydim. Sarılaydım sıkı sıkı aynı bir teletabi gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 voys vakabayaşi bile sende kötü kaleci dedi biri senin için omg dedim yavaş at ulan dedin sende sineye çektim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Voys Voyvoda torunuymuşsun öyle dediler O zamanlar dedikoduyu pek meşhur eylediler. Yarın öbür gün gelir bu yazı aklına Sen sen ol sakın ola unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 vosvogen bidil severim ona guzel binerim yolda kari kiz keserim indi bindi 5 lira veririm kel kafamdan sen sorumlusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Veryansın ediyorsun gece gece Oldu mu şimdi hiç? Issız bir adanın şiirinden bir hece Cebren aldığın kafiyelerle iç. 3 elma düşmüş gökten, üzülme ye hepsini. ulan yetişemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben yatıyorum yeter lan asfasg. Bu arada az onceki 23929342934 kişilik msn penceresinden fazla korktum belirtmek istiyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 allahsızım belki quit çektim counterda her vurduğunda birileri ulan amerkikan ittifaki inanio musunuz sokarım kültürümle voysa laf la ilahe ilallah, ettim yine yediremeyip voys'a laf. ama olsun affetcek ve abartmicak bu mesajdada gaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Verdiğim günlerin üstünden senin eline Olmadı pek, ah cemile yürüttüğün powerscrolları soke soke alırım ulan cemile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar