Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Azmodai said: abi imdat, neler olmus burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 YERİNİZDEN KALKAMAYACAKSINIZ AKŞAM KANAL DEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sensiz olmaz dediler ebemi çöpte yediler sustum sustum nereye kadar ugandalı zenciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Salgın hastalık gibisin Erkese bulaşıyorsun Sarpa sardı muhabbet Uyuyalım ilelebet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sanki bir melek bu gördüğüm elini tutmaktı sadece düşündüğüm taşak oğlanı olduk ortamda beni yalnız bırakın artık rüyalarımla yeter lan öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Of lan sinirim bozuldu gülüyorum auhuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 liseli kızların çıplak görüntüleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Platonik ilişki aslında birbiriyle çıkıp da sex yapmayan çiftlere deniyomuş. Lost in Translation filmindeki mesela kızla adam platonik aşk yaşadı. onun gibi. biz yanlış diyoruz lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 bu arada benimki olmamış yeni farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aga platonik aşk ipne platondan gelmiyo mu. oğlanlara aşık oluyomuş falan.. ben öyle bliom xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 platonik olma değmez ona yazık sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sesimi duyuramadım elimle dokunamadım soyut bir hece gibisin uzandım tutnamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lexius biraz daha zorlarsan olduğun yere sı..caksın he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 TER BASTI MUTFAKTAN BICAK ALDIM SANA GELIYORUM ALLAHIM FENA FILLAHA ADAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 olm gittikçe duygusallaşıyosunuz lan. dediğim anda normale döndük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Platon kötü lan o zaman Erotical-ewil hatta asfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 psıkopati said: Lexius biraz daha zorlarsan olduğun yere sı..caksın he. ben sıçarsam leş kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 yüreğim sızım sızım zonkluyor adeta ellerim daha beter arko kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 dinan verdiğin bilgi inanılmaz önemli bişey yalnız. birisiyle çıkıosun. birlikte olamıosunuz falan. olayı platonik bi ortak tanıdıgnıza getırıosunuz. ya o da tek taraflı falan gibi laflarla platonik dedirtiosunuz kıza. ''a hayır platonik ona denmez, çıkıpda sevişemeyen çiftlere denir. bizde mesela platoniğiz'' gibi cümlelerle psikolojik baskı uyguluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Lexius said: psıkopati said: Lexius biraz daha zorlarsan olduğun yere sı..caksın he. ben sıçarsam leş kokar Her türlü belli oluyor merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Now, this is a story all about how My life got flipped-turned upside down And I liked to take a minute Just sit right there I'll tell you how I became the prince of a town called Bel Air In west Philadelphia born and raised On the playground was where I spent most of my days Chillin' out maxin' relaxin' all cool And all shootin some b-ball outside of the school When a couple of guys Who were up to no good Startin making trouble in my neighborhood I got in one little fight and my mom got scared She said 'You're movin' with your auntie and uncle in Bel Air' I begged and pleaded with her day after day But she packed my suite case and send me on my way She gave me a kiss and then she gave me my ticket. I put my walkman on and said, 'I might as well kick it'. First class, yo this is bad Drinking orange juice out of a champagne glass. Is this what the people of Bel-Air Living like? Hmmmmm this might be alright. But wait I hear there're prissy, wine all that Is Bel-Air the type of place they send this cool cat? I don't think sow I'll see when I get there I hope they're prepared for the prince of Bel-Air Well, the plane landed and when I came out There was a dude who looked like a cop standing there with my name out I ain't trying to get arrested I just got here I sprang with the quickness like lightening, disappeared I whistled for a cab and when it came near The license plate said fresh and it had dice in the mirror If anything I can say this cab is rare But I thought 'Now forget it' - 'Yo homes to Bel Air' I pulled up to the house about 7 or 8 And I yelled to the cabbie 'Yo homes smell ya later' I looked at my kingdom I was finally there To sit on my throne as the Prince of Bel Air Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 EYVAH FRESH PRINCE ATTACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar