mokoko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 harbi noluo ya? gecen gun 17de bırakmıstım 63 sayfa olmus topic helal olsun. ii troll olmus artık baska sitelere saldırmaz kimse burdan bu 1 ay içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 YAAAAAA OF!!!! YİNE KAÇIRDIM HERŞEYİ! YA BANA NİYE KİMSE HABER VERMİYOR YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 SENİN İÇİN Bİ TOPİK TE BEN AÇAYIM MI HA AÇAYIM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 NİCKİNİ GÖRDÜM AŞIKAIHDSFJKG. of baydım lan. 1 aylık trolümü dün yapmışım ben sadafasfad fede demişti. quote yapmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 evet hala çok sinirliyim. bu kaçırdığım kaçıncı konu! yeter. neymiş nolmuş anlatın bana bi nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ayrıca; isyanımla dalga geçmeyin! siz bilgiliyken, bilgisiz gezmek ne demek bilemezsiniz. şu yürecik nasıl yanar bilemezsiniz! evet anlatın nolmuş çocuk şesuya mı aşıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 tekrarı kanal de de yarın 24:00 te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 trole doymuyorum nabiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Aga tadında bırakın ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bi anlatın ya 63 sayfayı nasıl okuyayım? anlatın cidden lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Ekmek said: Aga tadında bırakın ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ivy said: bi anlatın ya 63 sayfayı nasıl okuyayım? anlatın cidden lütfen anlatılmaz yaşanır bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ya tamam canım sıkılıyo zaten ben anlatıcam. kahramanlar: psıkopati: daha önceden psikopati diye nick almış, sexy kızlar nerede diye konu açmış bi arkadaş bu. erkek. yaş ve yer bilinmemekte, istanbulda olduğunu tahmin ediyoruz. sesu: bildiğin sesu işte. psıkopati sesunun resimlerini görüyo. aşık oluyo. kişisele konu açıyo ben burada birine aşık oldum vs. vs. diye. sonra pogodi "sesu benimdir karışamazsın" diye mesaj atıyo, ardından psıkopati "kusura bakmayın" tarzı bi mesaj atıyo pogodiye. sonra işte dalga geçiyoduk. en son sesu şu saatte buluşalım falan dedi. hepimiz gidicektik. olmadı. sağlık olsun. bir dahaki troll e inşallah. -the end- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 peh! bi allahın kulu özet geçmedi. gün gelicek ben de önemli konulardan birine şahit olucam görüceksiniz edit: özürdiliyorum adamınbiri çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha adam yerine bile konulmuyorum. nickimdeki adam ibaresini kaldırtalım madem. pehh. kendime güvenim sekteye uğradı. şit. ivy said: edit: özürdiliyorum adamınbiri çok saol dsafsdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu rahatısz olmus topıc actı 20 sayfa ole gectı . asık olan kısının resım koymasını ıstedıler30 40 sayfa ole gectı asık olmus adam sesuya hahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 e adam haklı şesu güzel kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fede said: tekrarı kanal de de yarın 24:00 te abi bu kanal de geyiğini biri bana anlatabilir mi? çok anlamsız kalıyor her gördüğümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 fe de kanal de eöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 eğer buysa ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 agla acılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 hayla bekliyorum bu mu cidden :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha ust komsuyla iki hafta sonra ilk defa karsilastim az once eve girerken, kiz insan degil afet lan. abooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ivy said: bi anlatın ya 63 sayfayı nasıl okuyayım? anlatın cidden lütfen sen okuyamıyon. biz nasıl anlatalım 63 sayfayı ha? merhamet plx. lan bu arada crit bi karikatür koydum. sayfa sonuna denk geldi güme gitti ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 acik adresini verir misin ilkecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar