fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kanal de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 f) sesu psikopatinin gercekligini ancak bulusmaya ikna ederek test edebiliceini dusunuyodur. o gun zaten yarın saat sonra kadikoyde olması gerekiyodur. bikac arkadasıyla hafif bi rexx beklemesinden kimseye zarar gelmez demistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 kimseye derken? siz kadınlar hepiniz ayısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aynısınız dicektim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Baluu said: a-) fake olduğunu ve kimin fake i olduğunu söylemiş olabilirsin. b-) zaten sesu'nun feykisindir c-) sesu cidden fotoğraftaki eleman olabilme ihtimaline kapılmıştır. d-) sesu'nun hesabı ele geçirilmiş ve başkalarınca eşşek şakası tarzında kullanılıyordur. e-) bu topic'de yaşananların hiç bir şekilde gerçeklikle ilgisi yoktur. d şıkkı hariç hepsinden emin olduğum için problem yok ama d şıkkı beni düşündürmüyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 senin feyk olmandan daha düşük bi ihtimal o. yüksek oluyo gerçi o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi şimdi kim gerçek kim feyk ne oluo ya. bi sahura gittim geldim olayın seyri deişmiş.yalan rüzgarı oldu yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Neyse salı belli olur herşey iyi geceler herkeze Sesu'ya özel iyigeceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sana da canım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oha adam randevu koparmış http://site.mynet.com/ahmetcey/mynet_resimlerim/ali2.jpg merhaba sesu benim adım ali 27 yaşındayım istanbulda yaşıyorum bazı arkadaşlarım bana değişik lakaplarla seslenseler de ben ali denmesini tercih ediyorum seni çok beğendim. psikopati den daha yakışıklıyım gördüğün üzere. gerekirse 90 sayfa yazı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 öptüm psi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bana iyi geceler yok mu psıkopati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sesu said: sana da canım ^^ ateş bacayı sarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Saeros said: bana iyi geceler yok mu psıkopati abii sizinkiler herkeze iyigeceler kısmındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 KANAL DE DE YALARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ben izzet selam selam #%DEGISKEN1 sana aşık oldum fotolarından falan, buluşalım nolur. seni sevdiğimi haykırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
psýkopati Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Kopyalar gidin yatın lan editleyin o mesajları da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 TOPİK SENİN Mİ, SENİN Mİ ALLAHIN Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 abi ben de yapmak istiyorum hatun tavlamak istiyorum senin konunu arşivledim okul kitaplarına konu olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 psıkopati said: Saeros said: bana iyi geceler yok mu psıkopati abii sizinkiler herkeze iyigeceler kısmındaydı özel istiyorum ben de o biçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 DoruK said: ben izzet selam selam #%DEGISKEN1 sana aşık oldum fotolarından falan, buluşalım nolur. seni sevdiğimi haykırmak istiyorum. oo baya tatlısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 o değil de forumu ümraniyeliler basmış çok üzüldüm gerçekten. yeni forumtr olmuş paticik haberimiz yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 nann 2gün uzak kaldım netten dönen olaylara bak ya. ahh ahh sıcağı sıcağına izlemek varmış o konuyu böyle f5leye f5leye :( de bişiyi merak ettim bu aşığk arkadaşımız sesunnun fotoyu nası bulmuş. pati albümmümü taramış baştan aşşağa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 şanslısın psikopati aylardır uğraşıyorum ben şesu için bi türlü olmadı=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar