JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Lan 1.5 yıldır çikolata yemiyodum annem yurtdışından getirmiş hadi biraz tadına bakiim dedim hemen sivilce çıktı ya yaş 20 hala sivilceyle uraşıyoruz varmı böyle bişey ofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 1,5 çikolatasız hayat. vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha insan nası çikolata yemeden yaşayabilirş.insanmısın?ya şaka maka çikolatasız hayat düşünemim herzaman arkadaş gibydsi benim için çikolatalar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O bişeymi abi evde "Why you serious?" diye geziyorum.Sivilceler dudaklarımın yanından yüzüme doğru gülücük gibi çıktı.Hayatımda ilk.Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Dişmacını! =) Of bende sivilce olarak değil de kistik akne olarak çıkıyor böyle derinin altında yumru gibi keyfi olursa geçiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu sivilcelerin son bulma yılı yokmudur ya ölene kadar sivilceylemi uraşcam çözemedim ergenlikte neyin ergenlii kaldı artık 1.97 boyum 105 kilom eşşek gibi sakalım var neyim ergenleşcek daha dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben yanlış hatırlamıyorsam 21 yaşında falan kurtuldum herhalde. az daha sabır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi erkek bildiğim kadarıyla 22 mi 21 mi o yaşta tamamen ergenliktn cıkıyodu Edik.aynı seyi düşünmüşüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha izbandut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 albümümü gezelim pls ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Nihaha utanarak soyluyorum 1.71 auha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 :D:D abi bende boyumdan şikayetçiyim ya 197 boy çok fazla bununla birlikte 48 numara ayak numarası gelio yani 190 boyum olsa 46 numarada ayağım olsa hayatım mükemmel olcak ama şimdi ayakkabı kyafet tarzı şeyler bulmakta çok zorlanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Elsivaykiki çocuk reyonu '' ne isterdiniz küçükbey!'' :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha 1.78e 42 yim nolcak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bende kısaydım eskiden ya sonradan mutasyon geçirdim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 JD said: :D:D abi bende boyumdan şikayetçiyim ya 197 boy çok fazla bununla birlikte 48 numara ayak numarası gelio yani 190 boyum olsa 46 numarada ayağım olsa hayatım mükemmel olcak ama şimdi ayakkabı kyafet tarzı şeyler bulmakta çok zorlanıyorum evladım 46 veya daha ufak ayak olursa ayağın, 1.94 boyla meşe gibi devrilirsin dengede duramayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ahah bende bu yaz 1 parmak uzadım işte 20 yaşımda uzuyorum ya umutlandım ahah kemik yaşım çok gençmişte anca uzıcam 23 e kadar 1 80 olcam diye ama hayal kesin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mr_Hand said: JD said: :D:D abi bende boyumdan şikayetçiyim ya 197 boy çok fazla bununla birlikte 48 numara ayak numarası gelio yani 190 boyum olsa 46 numarada ayağım olsa hayatım mükemmel olcak ama şimdi ayakkabı kyafet tarzı şeyler bulmakta çok zorlanıyorum evladım 46 veya daha ufak ayak olursa ayağın, 1.94 boyla meşe gibi devrilirsin dengede duramayıp. :DD::D da ben onu 1 90 boyum olmasının yanında olması için demiştim :( Rain abi valla bilmiyormda kızlar koltuk altıma geliyo çok kötü bi durum belki seninki daha iyidir ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bence kendini çikolata yediğinde sivilce çıkacağına inandırdığın için sivilcen çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben çikolata yiyince dişlerim kamaşıyor o yüzden hobidigırtlak yiyemiyorum. ve yine o yüzden bayılmıyorum kendilerine doya doya alamadığım için tadını. varsa yerim yoksa yemem. bi eksik değil benim için. nutella hayranlarıda niye abartır okadar onuda anlamam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 nutella şahanedir! ya çikolatasız duramıyorum ben ya nerdeyse her gün çikolatalı bişey yiyorum nası 1.5 sene geçer çikolatasız anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sivilce dediin 20 yaşında çıkar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar