Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

=(=(

JD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan 1.5 yıldır çikolata yemiyodum annem yurtdışından getirmiş hadi biraz tadına bakiim dedim hemen sivilce çıktı ya yaş 20 hala sivilceyle uraşıyoruz varmı böyle bişey ofof
Mesaj tarihi:
bu sivilcelerin son bulma yılı yokmudur ya ölene kadar sivilceylemi uraşcam çözemedim ergenlikte neyin ergenlii kaldı artık 1.97 boyum 105 kilom eşşek gibi sakalım var neyim ergenleşcek daha dsf
Mesaj tarihi:
:D:D abi bende boyumdan şikayetçiyim ya 197 boy çok fazla bununla birlikte 48 numara ayak numarası gelio yani 190 boyum olsa 46 numarada ayağım olsa hayatım mükemmel olcak ama şimdi ayakkabı kyafet tarzı şeyler bulmakta çok zorlanıyorum
Mesaj tarihi:
JD said:
:D:D abi bende boyumdan şikayetçiyim ya 197 boy çok fazla bununla birlikte 48 numara ayak numarası gelio yani 190 boyum olsa 46 numarada ayağım olsa hayatım mükemmel olcak ama şimdi ayakkabı kyafet tarzı şeyler bulmakta çok zorlanıyorum

evladım 46 veya daha ufak ayak olursa ayağın, 1.94 boyla meşe gibi devrilirsin dengede duramayıp.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
JD said:

evladım 46 veya daha ufak ayak olursa ayağın, 1.94 boyla meşe gibi devrilirsin dengede duramayıp.

:DD::D da ben onu 1 90 boyum olmasının yanında olması için demiştim :(

Rain abi valla bilmiyormda kızlar koltuk altıma geliyo çok kötü bi durum belki seninki daha iyidir ya:D
Mesaj tarihi:
ben çikolata yiyince dişlerim kamaşıyor o yüzden hobidigırtlak yiyemiyorum. ve yine o yüzden bayılmıyorum kendilerine doya doya alamadığım için tadını. varsa yerim yoksa yemem. bi eksik değil benim için. nutella hayranlarıda niye abartır okadar onuda anlamam:)
  • Yeni Oluştur...