Dennis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ortaokulda, lisenin baslarında falan bole kendi capımda cizgiromancıklar yapardım, o yasıma gore cizimlerim de iyi sayılırdı. Gecen tekrar birseyler cizeyim dedim ve gordum ki o zamankinden bile kotu ciziyorum. Neyse efendim uzun lafın kısası istanbul-anadolu yakasında onerebileceginiz bir kurs falan varmıdır, yoksa cesitli calısmalarla kendim gelistirebilirmiyim.
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 er-art kadıköyde iyi bi kurstur ben gsf yi orda hazırlanarak kazandım. Hocalarda baya makaradır iyidr. Bide erenköyde önerebileceğim bi yer varda arklara soriyim bi.
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 açılmışken bende sorayım. beylikdüzü avcılar tarafında varmı güzel düzgün bir yer
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hmm ert-art' a bakım o zaman. Bir de grafik tableti almayı dusunuyorum, arastırdım baya su 4'u arasında kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum. UC-Logic PF8060 UC-Logic PF1209 Wacom Intous 3 A5 Wacom Bamboo Fun M (Çizim yapacaklar icin basınc seviyesi onemli baya sanırım, o yuzden Bamboo'yu pek dusunmuyorum, A5'den ufak olanlar da yine dezavantaj sanırım cizim icin )
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 wacom intous 3 a5 tavsiye ederim o listeden. en pahalısı o oaralarındaki ama değer
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet cüce ben de onu dusunuyorum da fiyat bakımından zorluyor biraz :) olmadı uc logic pf1209 alıcam, yeter herhalde bana.
Öne çıkan mesajlar