Dennis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ortaokulda, lisenin baslarında falan bole kendi capımda cizgiromancıklar yapardım, o yasıma gore cizimlerim de iyi sayılırdı. Gecen tekrar birseyler cizeyim dedim ve gordum ki o zamankinden bile kotu ciziyorum. Neyse efendim uzun lafın kısası istanbul-anadolu yakasında onerebileceginiz bir kurs falan varmıdır, yoksa cesitli calısmalarla kendim gelistirebilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 er-art kadıköyde iyi bi kurstur ben gsf yi orda hazırlanarak kazandım. Hocalarda baya makaradır iyidr. Bide erenköyde önerebileceğim bi yer varda arklara soriyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 açılmışken bende sorayım. beylikdüzü avcılar tarafında varmı güzel düzgün bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 hmm ert-art' a bakım o zaman. Bir de grafik tableti almayı dusunuyorum, arastırdım baya su 4'u arasında kararsız kaldım, tavsiyelerinizi bekliyorum. UC-Logic PF8060 UC-Logic PF1209 Wacom Intous 3 A5 Wacom Bamboo Fun M (Çizim yapacaklar icin basınc seviyesi onemli baya sanırım, o yuzden Bamboo'yu pek dusunmuyorum, A5'den ufak olanlar da yine dezavantaj sanırım cizim icin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 wacom intous 3 a5 tavsiye ederim o listeden. en pahalısı o oaralarındaki ama değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Evet cüce ben de onu dusunuyorum da fiyat bakımından zorluyor biraz :) olmadı uc logic pf1209 alıcam, yeter herhalde bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar