Elderon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 evet yüzsüzlük diz boyu.. :p ama ne demişler isteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci.. şaka bir yana arkadaşlar deli gibi tepiniyorum cd key bulmak için, sanırım 2 gün sonra paralı olacakmış. Paralı olmadan bi oyunu göreyim oynayayım da beğenirsem başlayacam. var mı cd key fazladan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 burda cd-key ve crack tartismak yasa... e.. öö.. ehöm.. tabii bu durumda bir mahsuru yok.. hem oyun birkaç gün sonra parali sisteme geçcek beta bitçek.. hem.. öö.. hem bi de 2 günde oyunu öyle pat diye anlaman mümkün degil.. *!kivirtmaya çalisir* güzel grafikler, bol yaratik öldürmek, makineyi kasan ama hizli bir oyun iste o kadar... :-P[signature][hline]Tutun kollarımdan düşerim şimdi Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 anlatılmaz, yaşanır diyorum :p ya hakkaten 2 gün kalmış, bir bakayım nasıl bir oyun bayacak mı beni ;) cd keeeeeyyy öheea :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar