Zetes Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 arkadaslar bildiğiniz guzel western film adlarını yazarmısınız? div-x lerini alacam. iyi kötü çirkin hariç lütfen :)[signature][hline]oradaydılar, şimdi heryerdeler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 aklıma direk for a few dollars more geldi buradan yararlanabilirsin[signature][hline]ya ya ye koko cambo ya ya ye eyoov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Unforgiven.... Open Range... Texas Rangers... vs vs...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 the good,the bad,the ugly[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ya neyini seewionuz western fimlerinin hayatta en nefret ettim film türü[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık [Bu mesaj Serkanow tarafından 08 Nisan 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 The Magnificient Seven Medley Harmonica Riobravo Hang'em High[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 high noon[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bazılarını izledim digide mgm de bazılarını sanki çok önce trt de izlemiştim. cnbc - e deki gösterimler arada bir denk düşüyorda hepsini izlemiyorum ama magnificient seven ı gösterirlerse düşünmeden izlerim. Ne zaman gösterimler? Birde bu Magnificient Seven'ın türk sineması versiyonu vardı ayk diyesim geldi birden. Kartal Tibetli filan hehe[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Goodmorning Babylon isminde de bir tane hatırlıyorum güzel Ah ah ah bunu yazmayı unutan western severlerin altıpatlarları bükülsün he mi? 1991 yılının gerçi ama süper ötesi süper bence emule den çektim 3 cd şeklinde bastım "Dances With The Wolves" Kevin Costner'ı belki de sevebileceğiniz tek film[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 for a few dollars more'u seyredersen standart alırsın onu baştan söyleyeyim.. :) (arcane sende gelişme var :-p ) bir de parantez açalım: magnificient seven ve a fistful of dollars esasen akira kurosawa filmlerinden uyarlandılar; sırasıyla the seven samurai ve yojimbo. en ünlü western'lerden olan bu iki filmin esasen samurai hikayeleri olduğunu bilmek ilginç.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 fistful of dollars ve back to the future 3 ü bi canlandırın kafanızda. spoiler olmasın diye sölemiim izlemeyenler için ama bence çok güzel bi olay.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 back to the future 2'de çarpılmış 85'te bill'in odasında görüyordu o sahneyi, back to the future 3'te de süper bir final için kullanmışlardı.. :) zaten adını sorunca millet, "eastwood, clint eastwood" diyordu.. 8-)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mexican Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 The Magnificent Seven çok güzel filmdir[signature][hline]I turn my hopes up to the sky I'd like to know before I die Memories will slowly fade I lift my eyes and say Come on take me away Come on take me away MEXICAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar