Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

western film adları

Zetes

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
bazılarını izledim digide mgm de bazılarını sanki çok önce trt de izlemiştim.

cnbc - e deki gösterimler arada bir denk düşüyorda hepsini izlemiyorum ama magnificient seven ı gösterirlerse düşünmeden izlerim. Ne zaman gösterimler?

Birde bu Magnificient Seven'ın türk sineması versiyonu vardı ayk diyesim geldi birden. Kartal Tibetli filan hehe[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

Goodmorning Babylon
isminde de bir tane hatırlıyorum güzel

Ah ah ah bunu yazmayı unutan western severlerin altıpatlarları bükülsün he mi?

1991 yılının gerçi ama süper ötesi süper bence
emule den çektim 3 cd şeklinde bastım

"Dances With The Wolves" Kevin Costner'ı belki de sevebileceğiniz tek film[signature][hline]sonunda yeniledim.
Sosyal ağlarda paylaş

for a few dollars more'u seyredersen standart alırsın onu baştan söyleyeyim.. :) (arcane sende gelişme var :-p )

bir de parantez açalım: magnificient seven ve a fistful of dollars esasen akira kurosawa filmlerinden uyarlandılar; sırasıyla the seven samurai ve yojimbo. en ünlü western'lerden olan bu iki filmin esasen samurai hikayeleri olduğunu bilmek ilginç.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Sosyal ağlarda paylaş

fistful of dollars ve back to the future 3 ü bi canlandırın kafanızda.

spoiler olmasın diye sölemiim izlemeyenler için ama bence çok güzel bi olay.[signature][hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Sosyal ağlarda paylaş

back to the future 2'de çarpılmış 85'te bill'in odasında görüyordu o sahneyi, back to the future 3'te de süper bir final için kullanmışlardı.. :)

zaten adını sorunca millet, "eastwood, clint eastwood" diyordu.. 8-)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...