RaVena Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Kerhuzad, Haddini Fazla Aşma..!! BUrda Bilirler Kimin Ne Ve Nasıl Biri Olduğunu Sen Hariçç Bİlip Bilmedende Başkasının Hakkında YoruM Yapma..![signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 21 Nisan 2004 10:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hadini derken kastetdiğin nedir sölede ona göre aşmayalım sınırı söle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 SInır Değil ... Haddini Derkende Konuşmanı Ve Karşındakine Karşı Davranışlarını Kastettim....[signature][hline]Bazıları Vardır Ki; Sonsuzluğu Ölümlü Bir Bedende Yaşayan Ve Bazıları Ba Vardır Ki; Ölümsüzlüğü Yaşayıp Da Ölümsüz Olmayı Hiç Arzulamayan..... [Bu mesaj RaVena tarafından 21 Nisan 2004 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 o zaman aynı şeyi erutana da sölemen gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konu Nereye Vardi Arkadaşlar Tartışmaya gerek yok..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 said: Kerhuzad, 21 Nisan 2004 09:52 tarihinde demiş ki: ne güzel scp ler var neden kaldırılıyor o scplerle birçok kişi birşeyler öğreniyor hem sen malmısınki hazır scpler yapılmışken tekrar yapmöak için zaman kaybedyosun Aferin, aferin.. ............... Ne diyeyim ki yani? Boyle durumlarda kendini tutabilmek lazim, karsidakinin seviyesine inecek sozler soylememek icin, onun icin ben bisey dememeyi tercih edeyim en iyisi, sadece su mesajda kucuk bir noktaya degineyim; o scriptlerle kimse birsey ogrenmiyor, sen de bunun farkindasin. Onlari kullanmak sadece hazircilik, cogu ileri duzey olan o scriptlerle ancak ileri duzey biri kendini gelistirebilir, onun da zaten bu tip birseye ihtiyaci olmaz. O scriptlerin yayinlanma sekli yanlis bir kere, intikam amaciyla yapilmis saygisizlik ve ihanetten baska birsey degil. O scriptleri extract edip exeye cift tiklamakla server acan birsuru tip yuzunden Turkiye'de UO bu hallere geldi, Daoc emulatorunun basarisiz olmasi icin binbir beddua etmemin baslica sebebi de su hali gorup tiksinmem zaten. Bir arkadasin da dedigi gibi haddini asma ayrica, uslubuna dikkat et, haybeye yazma hakkini elinden almayalim butun acc'larinin (baska varsa tabii).[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 +1 baggio geldi işte böle bamya kafalı heriflere anlat bunu abi[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Baggio Abi kızma lütfen napıyım el alışkanlıgı ben de ki bişi sorcam bu arada bana gercekten nebulanın help menüsü lazım ama bir türlü fixleyemedim bana bu konuda yardım edin lütfen...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fearless__King Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 wolcano Scripti biraz inceleseydin bunu başarabilirdin. Nebula nın içinceki i_page_box 'u Serverının kimse farkedemecegi bir yere git ve bu itemi yarat sonra ise bu iteme .info çek ve serial ini not et ve page.scp içine gir ve locus diye arat locusun altında bi serial nosu var onu yarattıgın i_page_box un serial i olarak degiştir.Locus un altındaki seriali nerde görürsen degiştir. Not : Senin yaptıgın i_page_box itemi sakın silme :) Kolay gelsin yinede başaramazsan msj at yardımcı olan çıkar mutlaka :) Umarım fixlemek dedigin budur çalıştıramamaktır...[signature][hline] Scripter olma yolunda ilerlemekten vazgeçmeyecegim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar