wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 SElam Arkadaşlar Tamer Staff Scripti Olan Varsa Lütfen Paticik Scriptler Bölümüne Eklesin Bir Türlü Bulamadım Tamer Staff I Lütfen Ama Lütfen Tamer Staff Scripti Ekleyiniz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ah birde script bolumune baksanız 10-20 tane cıkarırsınız ama nerde....[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Baba öle diyosun da 10 sefer aratırdım cıkmadı ben napıyım şimdi suc ben demi..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Allah bilir sen Konundaki gibi"tamer staff"yazmıssındır... al kullan bakalım.... :) [bakalim sayin pek muhterem kedicik, bu kocaman scripti buraya paste etmemen icin aylar oncesinden hazirlayip her scriptin altina ekledigi notta ne demis; Hatırlatma: Forumlarımızda bu script hakkında soru sorarken veya script hakkında konuşurken aşagıda bulunan sayfa adresinide yazmanız istenecektir. Bunun sebebi boş yere herkesin arama ile vakit kaybetmeden direk siteye gelebilmesi böylece zaman kaybetmeyi önlemektir. O yüzden bu script hakkında konusurken ltf aşagıdaki adreside kopyalayıp forumlarda o şekilde soru sorunuz/yorum yapınız. Script adresi: http://www.paticik.com/scripts/showscript.php?no=xyz ne guzel demis degil mi? vay be.. -bag] [Bu mesaj Baggio tarafından 20 Nisan 2004 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Allah razı olsun beah Hayy Babana Rahmet Emi Tşk Ederim Size...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Dostum Sende Birde Her Türlü Calışan Help Menü Varmı Acaba ben de Nebulanın var Sade Stuck Sistemi Calışıyo Page Calışmıyo Bir De sen den sunu rica Etsem Ayrıntılı olrak bir el Atıversen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Sen saol ne demek ama arama yaparsan script bolumunde herseyi bulursun. iyi calısmalar...[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Zebula yı Al Kur ne Uqra$ııyon..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 - Zebula degil, Nebula. - "ı" karakterini kullanan bir insanin "ş" yerine "$" yazmasini ben eskilerden kalma bir el aliskanligi degil de, gereksiz ve karizma oldugu zannedilen bir cirkinlik olarak goruyorum, zaten "g" yerine "q" gibi bir sacmaligin bunu pekistirdigi de ortada. - Onune gelen Nebula scriptlerini aynen extract edip exeye cift tikladiginda neler oldugu ortada (bkz shard list), bunu tesvik etmeye pek gerek yok bence?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 +1 baggio[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Benim Anlamadiğim Siz Neden Zebula Olarak Koydunuz Scp Bölümüne Yoksa N De Z Yerine mİ yazılııyor Karizma İçin...[signature][hline] http://www.paticik.com/scripts/ àl ßi ßàk İstérsèn.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 20 Nisan 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj rexx tarafından 20 Nisan 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bir sure 'ismen' aramizda bulunup (nitekim burada 3-4 defadan fazla yardimini, hatta konustugunu gormedim), bir sure once o varligi da sona eren Bronx'un o sekilde birsey yapmasi pek 'biz'i baglamiyor, pek muhterem kedi script editleme yetkimi gelecek on sene icerisinde verirse ilk duzeltecegim sey o zaten.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 iyide Bunu Ben Nerden Bilebilirim Orada öle yazııyor bende arkadaşa öle dedim nebula desem öle bir şey bulamadım derse.. şimdi yanlış mı söylüyorum sence Baggio[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 20 Nisan 2004 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Haklisin gercekten, zaten 'emege saygi gosterin' diyerek Zebula sacmaliklarini bin defa uyaran ve editleyen ben degilim, Zebula denen seyin Nebula scriptleri oldugunu anlayabilecek kadar zeki insanlarin sayisi da bir elin parmaklarini gecmez. Ozur dilerim. ..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 [Bu mesaj Baggio tarafından 20 Nisan 2004 22:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 O Scp Ler üzerinde büyük emeğin olabilir haklısın ama ben sadece sitede yazan ismini söledimm.... bu yazıyı benden önce onu oraya o şekilde yazanlara ulaştırısan senin için daha iyi olur..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» [Bu mesaj rexx tarafından 20 Nisan 2004 22:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 baggio saçmalama allah aşkına adam zebula demiş çünkü script dosyasının ismi zebula bunu nebula olarak sölese gerçekten aynen aratıp bulamadım diyebilirlerdi en doğrusu arşivdeki adını vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Benim emegimle alakasi yok ki olayin? Madem Nebula scriptlerini kullaniyorsunuz, Zebula gibi sacma sapan birsey yerine adam gibi servera credit verin diyoruz genel olarak. Ilk firsat oldugunda da orayi duzeltecegim merak etme.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Baggio, 20 Nisan 2004 22:32 tarihinde demiş ki: Madem Nebula scriptlerini kullaniyorsunuz, Zebula gibi sacma sapan birsey. Bu ismi veren sizsiniz scp bölümüne gidipde zebula yazan ben değilimkiii..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Baggio -1, Arkadaş sitede nasil yazıyorsa oyle soylemiş wede çok doğru söylemiş burada daha çok Bronx'in emeklerine saygı gostermiş sonuca Bronx scpleri yayınlarken Zebula dedi çünkü kendisi oyle denmesini istiyordu!! Rexx nickli arkadaşımızda tamamen Bronx'e olan saygısından we arkadaşın zorlanmaması için Zebula demiştir..[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Telif Hakkı diye bişey var ondan Zebula yazıyor orda . :D Hadi bunda adama script ismini söylemek için denildi zebula diye,diğer topiclerde arasan 1231245 tane Zebula kelimesi çıkar ama bunu kişisel olarak söylemiyorum rexx.Ayrıca adamın anlaması için öle denmiş de olabilir o da mantıklı. :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Gelde Anlat işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 abi aslında bu Nebula Zebula herneyse o scriptleri kaldırmak lazım ya herkez script biliyormuş gibi konuşmuyormu gelde delirme 2 günlük daha .add c_ostard_zostrich yazmasını bilmeyen adam gelmiş nebulayı kurup artislik yapıyor bence kalkmalı yayından bronx cok büyük hata yaptı bunu yayımlayıp ah be ah be neden yaptın ya baksana türkiyede tonlarca server oldu bu güzel... ama hepsi aynı script bu kötü ucu bize dokundu her ne kadar beleşçi arkadaşlar gidip nebula scriptleri kurup hemen sponsora bağlayıp bilmemne yapması hede hödö serveri süper gelsene haksız kazanç! Hani Emek? daha isminin üstündeki Nebula Staff'ı silmeyi bilmeyen adamlar gelip nebula scriptini yükleyip adam oluyorlarsa ben bu camiada yokum arkadaş olmamda! Bronx asrın hatasını yaptı bu nebulayı hedesini yollamasıyla kaldırılmasını taleb ediyorum biraz çalışın beleşçilik işinize gelmesin Nebula Scriptleri Kaldırılmalı ben ne diyim başka biz afedersiniz kıçımızı yırtalım onlar yangelip yatsınlar yok abi saçma kalksın şu lanet şey ya her onune gelen yükleyip exe ye çift tıklıyor aha server kurdum sponsor ariyim diyor... bence hepsi bronxun suçu[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ya kes be ne güzel scp ler var neden kaldırılıyor o scplerle birçok kişi birşeyler öğreniyor hem sen malmısınki hazır scpler yapılmışken tekrar yapmöak için zaman kaybedyosun madem ,senin bi ayrıcalığın olsun bi farkın olsun istiyosun sende kullan o scpleri ama sen o scplerden başka scplerde ekle serverına başka serverlarda olmayan yenilikler sistemler ekle emeğin burda ortaya çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 bikere bana kes deme acayip sinir olurum mal herif senin gibi düşünen insanlar yüzünden bu türkiye gelişmiyor hazır to hazır yapıp 1 completed hazır yapmak emekmidir lan denyo allahın dallaması ya azımı açtırtma benim şimdiye kadar kimseye hakaret etmedim kes diyince beynim döndü Allah senin gibi hazırcı dallamalara yardım etsin allahın denyosu 100 yılın denyo su[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 adam mal ya sen bildiğini oku bilmediğini zaten okuyamazsın hade sen freeze time delay time yazmaya başla burda yazılmış olanlarıda alma hade başla sen zamanın bol zaten senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar