Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG Account araniyor !

Foxx

Öne çıkan mesajlar

Az oynanmis yada bos Swg accountu almak istiyorum.

( Pazar bolumune de attim. Gormeyenler olur diye burayada atiyorum )

Sadece CD-Key ve account gerekiyor, Kargo derdi yok CD yollamak yok. Oyunu da Chimeara da oynayacagim icin onun disindaki serverlardaki karakterler ve itemlari isime yaramicak o yüzden bunlari belirtmenize de gerek yok.

1 aylik free'si oynanmis olabilir farketmez.

30-40 milyon arasi vericem.

ICQ: 5675505 veya ozel mesajdan ulasabilirsiniz.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Kimsenin 80 milyona aldığı oyunu 40a satacağını sanmam.. Ki satacak olsalar çok daha fazla veren de var... Bence biraz arttır parayı...[signature][hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki:

patlıcan ın altındaki goril yokedilsin..

[Bu mesaj Rewendor tarafından 21 Nisan 2004 18:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni oyun 75-80 milyon haklisin. Ama dusun bir insan oyunu almis 1 ay oynamis sonrada begenmemis veya birsekilde oynamak istemiyor. Bu 80 milyona 1 ay free dahil o da normalde $15 demek. $15 da 20 milyon ediyor assagi yukari.

Saticak kisinin 1 ay oynadigini varsayarsak oyunun esas degeri 60 milyona falan geliyor assagi yukari. Iste 40-50 mil verip olayi hic avaturklerle kargolarla ugrasmadan kapatmak istiyorum, oyun zaten su anda installi duruyor sadece account gerekli o kadar. CDyi yollama falan filan olayi da yok, satan acisindan da rahat olur diye dusundum.[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...