Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

500-600 ytl civarı alabileceğim laptoplar

balon

Öne çıkan mesajlar

neye dikkat etmeliyim ve en az değerleri ne olmalı diye soruyorum .

abartı grafik isteyen oyunlar oynamıcam .derslerim için kullanıcam .çok da amele bir şey olmasın istiyorum .

şu şöyle olsun,en az özelliği de böyle olsun diye yanıtlarsanız sevinirim . saolun .
Sosyal ağlarda paylaş

bi gazete ekinde vardı bütün ürün fiyatları ya.
özellikleri falan yazıyodu da bulamadım netten şimdi.
dün hala sürüyodu o kampanya ama mesela canonun yazıcıları vardı 30ytlye inen tarayıcılı falan.onlardan kalmamıştı dün.
bi sürü laptop falan vardı.kampanya bitmiş, yada kampanya devam ediyo ama o dediğim msi marka laptop falan bitebilir.sonra hayal kırıklığına uğramayın da.

ayrıca o kadar züğürttüm ki dün, ala ala 4gb flash disk aldım 15ytlye arkadaşın parasıyla sdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
bi gazete ekinde vardı bütün ürün fiyatları ya.
ayrıca o kadar züğürttüm ki dün, ala ala 4gb flash disk aldım 15ytlye arkadaşın parasıyla sdfsdf

abi çok iyi yapmışsın , ben de bugün yarın gidicem ,tamam çok iyi kampanya bulamasak da işte güzel şeyler alıcam.

4gb flash disk 15 ytl para mı ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün de gidip yine sandisk marka 2gb micro sd hafıza kartı aldım telefonum için. 14 ytl :p

o diil de ürünlerin çoğu tükenmiş, o dediğim 500ytllik laptoptan göremedim bugün.
ses sistemlerinin yarısı satılmış falan.2 tane kalmıştı mesela maxtor gibi bi marka "750gb external hdd, 160ytl".
15-20 tane de 160gb philips smart disklerden kalmış 80 ytlye satılanlardan falan.
güzel yer ya, sevdim gidiyorum artık sürekli sdfdf
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
bugün de gidip yine sandisk marka 2gb micro sd hafıza kartı aldım telefonum için. 14 ytl :p

o diil de ürünlerin çoğu tükenmiş, o dediğim 500ytllik laptoptan göremedim bugün.
ses sistemlerinin yarısı satılmış falan.2 tane kalmıştı mesela maxtor gibi bi marka "750gb external hdd, 160ytl".
15-20 tane de 160gb philips smart disklerden kalmış 80 ytlye satılanlardan falan.
güzel yer ya, sevdim gidiyorum artık sürekli sdfdf

25$ a dealextremeden bedava kargoyla orjinal sandisk 8gb microsd satiliyo bu arada eheh :p
Sosyal ağlarda paylaş

1. Laptop alırsan vista verecekler. 500 ytlye aldığın laptop vista logosunu açarken kasılacak. Sen kafayı sıyırıp Xp yükleyeceksin.

2. Sonra laptopun herhangi bir şekilde bozulunca sen de servise götürünce, teknik servis sana "ama bunda xp yüklü" "format atmışsınız garantiniz gitti" ya da "ehue biz buna format attık sorun çözüldü bakın yeni vistanız mis gibi oldu" cümlelerinden birini, kombinasyonlarını ya da benzerlerini söyleyecek. Bu durumda ya 1 numaraya gideceksin olay baştan başlayacak ya da 3 numaraya.

3. Laptopunu servis reddecek, garantin gidecek ve laptop olduğu için içini açıp da tamir edemeyeceksin, ya da ettirmen pahalı/zor/imkansız olacak. Bilgisayarın bozulursa da ya acı çekeceksin ya da yenisini alacaksın...

Eğer 500ytlye laptop alırsan yaşama riskin olan şeyler bunlar, 1GB ram demişler mesela ölürsün onunla Vista'da. XP ile satılan laptoplar ise yok diye biliyorum artık, ha bulursan iyi fiyata al tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...