balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 neye dikkat etmeliyim ve en az değerleri ne olmalı diye soruyorum . abartı grafik isteyen oyunlar oynamıcam .derslerim için kullanıcam .çok da amele bir şey olmasın istiyorum . şu şöyle olsun,en az özelliği de böyle olsun diye yanıtlarsanız sevinirim . saolun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Valla 500-600 e alacağın laptopta hesap makinesi bile kasılır. sırf taşınabilir olsun diye milattan kalma eski teknolojiye para verme, git gayet güzel bi desktop pc topla derim o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 dersleri icin kullanacaksa desktop isine yaramayabilir. oyun oynamak ilk amacın değilse 500-600'e bulabilirsin tabi ama kısa omurlu olur. biraz daha ekle uzerine orta seviye birsey al. laptoplar konusunda cok bilgili değilim o yuzden sunu al diye bi tavsiyede bulunamayacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tam 500ytl ye msi laptop var şuan electroworldde. çift çekirdek 1 gb ram falan var. normal fiyatı da 1.1milyar gibi bişeydi. kampanya sürecindeki fiyatı 500ytl. 2-3 güne biter o da. edik: kurtköydeki electroworld tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 laptop lazım abi . bu arada electroworld neresinde kurtköyün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 "via port" diye yeni bi yer açıldı ya, kipa falan hani. orası işte.aratırsan google dan çeşit çeşit haritaları falan çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 teşekkürler , sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha 500'e öyle bir laptop varsa ihtiyacım olmadığı halde ben bile alırım valla çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sınırlı sayıdaydı lan. ben de alabilirim aslında kötü mü ettim buraya yazmakla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi gazete ekinde vardı bütün ürün fiyatları ya. özellikleri falan yazıyodu da bulamadım netten şimdi. dün hala sürüyodu o kampanya ama mesela canonun yazıcıları vardı 30ytlye inen tarayıcılı falan.onlardan kalmamıştı dün. bi sürü laptop falan vardı.kampanya bitmiş, yada kampanya devam ediyo ama o dediğim msi marka laptop falan bitebilir.sonra hayal kırıklığına uğramayın da. ayrıca o kadar züğürttüm ki dün, ala ala 4gb flash disk aldım 15ytlye arkadaşın parasıyla sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 2. el eskisinin iyi bişeyi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 500 600 veren 1000ide verir bi ay bekleyip hem taksit falan hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 FromTheHell said: bi gazete ekinde vardı bütün ürün fiyatları ya. ayrıca o kadar züğürttüm ki dün, ala ala 4gb flash disk aldım 15ytlye arkadaşın parasıyla sdfsdf abi çok iyi yapmışsın , ben de bugün yarın gidicem ,tamam çok iyi kampanya bulamasak da işte güzel şeyler alıcam. 4gb flash disk 15 ytl para mı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 normali de 20-25ytl arası bi şey zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bugün de gidip yine sandisk marka 2gb micro sd hafıza kartı aldım telefonum için. 14 ytl :p o diil de ürünlerin çoğu tükenmiş, o dediğim 500ytllik laptoptan göremedim bugün. ses sistemlerinin yarısı satılmış falan.2 tane kalmıştı mesela maxtor gibi bi marka "750gb external hdd, 160ytl". 15-20 tane de 160gb philips smart disklerden kalmış 80 ytlye satılanlardan falan. güzel yer ya, sevdim gidiyorum artık sürekli sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 manyak mı bunlar para aklıyorlar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 he, herkes mafya, herkes kara para aklıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 FromTheHell said: bugün de gidip yine sandisk marka 2gb micro sd hafıza kartı aldım telefonum için. 14 ytl :p o diil de ürünlerin çoğu tükenmiş, o dediğim 500ytllik laptoptan göremedim bugün. ses sistemlerinin yarısı satılmış falan.2 tane kalmıştı mesela maxtor gibi bi marka "750gb external hdd, 160ytl". 15-20 tane de 160gb philips smart disklerden kalmış 80 ytlye satılanlardan falan. güzel yer ya, sevdim gidiyorum artık sürekli sdfdf 25$ a dealextremeden bedava kargoyla orjinal sandisk 8gb microsd satiliyo bu arada eheh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 valla o paraya "eh" bi laptop almak istiyorsan sabanci univ'den arkadasin varsa onlarla kontaga gec her 2 senede bir 350 YTL civari bi paraya ogrenciler laptoplarini satin alabiliyorlar. oyle yapmazsan turing machine alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 1. Laptop alırsan vista verecekler. 500 ytlye aldığın laptop vista logosunu açarken kasılacak. Sen kafayı sıyırıp Xp yükleyeceksin. 2. Sonra laptopun herhangi bir şekilde bozulunca sen de servise götürünce, teknik servis sana "ama bunda xp yüklü" "format atmışsınız garantiniz gitti" ya da "ehue biz buna format attık sorun çözüldü bakın yeni vistanız mis gibi oldu" cümlelerinden birini, kombinasyonlarını ya da benzerlerini söyleyecek. Bu durumda ya 1 numaraya gideceksin olay baştan başlayacak ya da 3 numaraya. 3. Laptopunu servis reddecek, garantin gidecek ve laptop olduğu için içini açıp da tamir edemeyeceksin, ya da ettirmen pahalı/zor/imkansız olacak. Bilgisayarın bozulursa da ya acı çekeceksin ya da yenisini alacaksın... Eğer 500ytlye laptop alırsan yaşama riskin olan şeyler bunlar, 1GB ram demişler mesela ölürsün onunla Vista'da. XP ile satılan laptoplar ise yok diye biliyorum artık, ha bulursan iyi fiyata al tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 asus eee pc lere bi bak. cep telefonuyla pc arasında bişi belki işini görebilir. 500 liraya laptop alma zaten. desktop al. hatta 500 gr a kadar düşmeden üretmeisnler şu laptopları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar