adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Daha önce izleyen oldu mu bu film'i indirdim biraz önce ama sadece stewie'nin içinde olduğu bölümlerin birleştirilmesi gibi bişi çıktı cidden öyle mi yoksa fake bişi mi indirmişim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bana fake gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben izledim uzun zaman önce de yanlış hatırlamıyosam öle bişey değil. hatta izleyen biri daha çıkarsa: hani stewie nin büyümüş hali çıkıyo. o filmde miydi? filmi kesin izledim de çok oldu karıştırıyo olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o senin izlediğin şey 4. sezondan 2 bölümlük bişeydi dizi kısmında yani:D onu bende izledim zaten onlar falan vardı film dedikleri şeyde alla alla dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Stewie_Griffin:_The_Untold_Story 3 bölüm olarak yayınlandı bu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 3 bölüm olarak yayınladılar. ayrı bir film olarak gösterdiklerindeyse: ilk başta kendi galalarına gidiyorlar falan feşmekan var sadece. ama güzeldir. zaten stewie candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu normalde bi film olarak yapılmış, daha sonra tv de göstermek için parçalara ayrılmış. cnbc-e de de oynatmışlardı mesela ama tek bi parça olarak diil evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar