Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sac kazima hakkinda

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Simdi efendiler ben sacimi bildigin makineyle kaziycam, 3 mu oluyo 2 mi oluyo ne haltsa iste bildigin obama veya scofield saci diyebiliriz ki boyle biseye ornek vermek sacma.

neyse soruya geleyim, daha once cok kazittim, GZL OLRRR MYMMMMM =))))) degil konumuz bu arada dsfasdf

soru su, el memleketteyim, berber falan kasmayip kendim mi kessem aletle diyorum. boyle kazirken ozel bisey yapilmasi gerekiyo mu yani yanlar bilmemne onler bilmemne gibi, yoksa allah ne verdiyse dumduz girisiyo musun? hic dikkat etmedim berberler keserken ondan kendi kesen varsa sorayim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yapıyorum o işi. İstediğin model Scofield tarzı, atraksiyonsuz traş ise Allah ne verdiye giriyorsun arkadaşım. Gayet kolay.

- Makinenın bıçağını yağlamak (kendi yağı ile gelecektir zaten)
- Kulak üstünü ve yandaki en ön kısımı unutmamak.
- Ense kılları için makinenin tarağını çıkarmak zorundasın bu da hata affetmez demek oluyor. Orayı ve kulak arkasını tercihen o an proximityde bulunan insanlara yaptırmak en sağlıklısı. Ayna karşısına oturup bir elde ayna bir elde makine de yapabilmek mümkün.
- Kafa şekline göre yukarıyı 3 yanları 2 falan yapabilirsin.
- İlk seferde kesinlikle dereceli kısalt. Önce 5 yap sonra bak beğenmediysen 4'e indir falan o şekilde.
- Makinenin üstünde bizim numara hesabı değil milimetre cinsinden yazıyor. Mesela 9 Scofield oluyor.
- Makinenin şarjı uzun
- Son düzeltmeleri makasla yapmak daha kolay. Mesela o yan ön dediğim yer, orayı makine düzgün yapamıyor.
- Makineyi saçın içindeyken durdurma
- Yere gazete serersen süpürmekle uğraşmıyorsun, hoş oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
abi onler cok guzel oldu, foto koyarim

FAKAT

ABI BU MAKINENIN SARJI BITTI 2 SAAT PANIK HALINDE SARJI ARADIM COK SUKUR BURADAYMIS AMA SARJ OLMASI 10 SAAT SURUYOR VE SACLARIMIN ARKASI AYNEN DURUYOR SU AN 50 YIL YASLANMIS GIBIYIM SADMFSD,FFHJDSFAKSD

PIX!!!
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:
- Makinenin şarjı uzun

Bak dedik işte, uyardık ehueh. Kullanım klavuzu kullanmadan önce 24 saat şarj et ediyor. Adaptöre takılıyken en fazla 15 dakika kullanın diyor. Gerçi ben daha uzun süre kullandım birşey olmadı ama kafanda patlarsa, ölürsen sorumluluk kabul etmiyorum ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...