Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Simdi efendiler ben sacimi bildigin makineyle kaziycam, 3 mu oluyo 2 mi oluyo ne haltsa iste bildigin obama veya scofield saci diyebiliriz ki boyle biseye ornek vermek sacma. neyse soruya geleyim, daha once cok kazittim, GZL OLRRR MYMMMMM =))))) degil konumuz bu arada dsfasdf soru su, el memleketteyim, berber falan kasmayip kendim mi kessem aletle diyorum. boyle kazirken ozel bisey yapilmasi gerekiyo mu yani yanlar bilmemne onler bilmemne gibi, yoksa allah ne verdiyse dumduz girisiyo musun? hic dikkat etmedim berberler keserken ondan kendi kesen varsa sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi de kedi kesenler var tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 obama tarzı diosan 3 numörödür o.bence kendin kesmeye kalkma X( berber farketmez çünkü eleman alcak makineyi saçlara gömecek hiç fark etmio ezip geçio.şimdiden sıhhatler olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arkalara falan şekil vereceksen zor olabilir. arkadaş kendisi kesiyordu güzel de oluyordu fakat nasıl kestiği hakkında pek bir fikrim yok. arkalarını falan annesine kestiriyor olabilir yani. o yüzden tek başına dalma derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben yapıyorum o işi. İstediğin model Scofield tarzı, atraksiyonsuz traş ise Allah ne verdiye giriyorsun arkadaşım. Gayet kolay. - Makinenın bıçağını yağlamak (kendi yağı ile gelecektir zaten) - Kulak üstünü ve yandaki en ön kısımı unutmamak. - Ense kılları için makinenin tarağını çıkarmak zorundasın bu da hata affetmez demek oluyor. Orayı ve kulak arkasını tercihen o an proximityde bulunan insanlara yaptırmak en sağlıklısı. Ayna karşısına oturup bir elde ayna bir elde makine de yapabilmek mümkün. - Kafa şekline göre yukarıyı 3 yanları 2 falan yapabilirsin. - İlk seferde kesinlikle dereceli kısalt. Önce 5 yap sonra bak beğenmediysen 4'e indir falan o şekilde. - Makinenin üstünde bizim numara hesabı değil milimetre cinsinden yazıyor. Mesela 9 Scofield oluyor. - Makinenin şarjı uzun - Son düzeltmeleri makasla yapmak daha kolay. Mesela o yan ön dediğim yer, orayı makine düzgün yapamıyor. - Makineyi saçın içindeyken durdurma - Yere gazete serersen süpürmekle uğraşmıyorsun, hoş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yanlari onleri kesme ortayi 1 e vur. direkt dalacaksin 3 le iste. istersen sekli verirsin 1 lik basligi takip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 evet yanları tam kulağın üstündeki kısmı almak biraz tricky bi durum, ben hafif nemlendirip tarakla kaldırıp aşaıdan değişik bi açıyla gelerek alabiliyorum sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 abi onler cok guzel oldu, foto koyarim FAKAT ABI BU MAKINENIN SARJI BITTI 2 SAAT PANIK HALINDE SARJI ARADIM COK SUKUR BURADAYMIS AMA SARJ OLMASI 10 SAAT SURUYOR VE SACLARIMIN ARKASI AYNEN DURUYOR SU AN 50 YIL YASLANMIS GIBIYIM SADMFSD,FFHJDSFAKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi ara gel benim sacida kes lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hahah saka gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Penthesilea said: abi onler cok guzel oldu, foto koyarim FAKAT ABI BU MAKINENIN SARJI BITTI 2 SAAT PANIK HALINDE SARJI ARADIM COK SUKUR BURADAYMIS AMA SARJ OLMASI 10 SAAT SURUYOR VE SACLARIMIN ARKASI AYNEN DURUYOR SU AN 50 YIL YASLANMIS GIBIYIM SADMFSD,FFHJDSFAKSD PIX!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arcane said: - Makinenin şarjı uzun Bak dedik işte, uyardık ehueh. Kullanım klavuzu kullanmadan önce 24 saat şarj et ediyor. Adaptöre takılıyken en fazla 15 dakika kullanın diyor. Gerçi ben daha uzun süre kullandım birşey olmadı ama kafanda patlarsa, ölürsen sorumluluk kabul etmiyorum ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 şarjda çalışmıyo mu ? ben hep şarjda kesiyorum sakalları falan daha iyi kesiyomuş gibi geliyo sdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 PIC! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ben 5 6 senedir kendim kesiyorum bir problem olmuyor arkalari keserken sknti oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar