Gkgokhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 + Fakat arkadaşlar bu mükemmel ikiliyi hayatımdan soğutan bir faktör var.Evet arkadaşlar.Resmen bu çocuk, yanımızda en yakın dost dediğimiz fakat bira masasına oturunca soslu mısırları götüren o arkadaş.O arkadaşlara söylüyorum.Belinizi odunla kırıcam :Xwww.alkislarlayasiyorum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 alltaki mısırlar osuruk kokusu bırakıo agızda bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 harbiden güzel ikililer.ama mısır yerine yer fıstığı kombinasyonu daha iyi tamamlar B)- bide votka redbull tek geçerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o değilde bende senin belini kırayım gecenin bu saattinde bu ikiliyi nasıl canım çekti bi bilsen argh :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 canın saolsun.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bira bira bira bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o mısırdan avuç avuç yedikten sonra kafasını kaşıyanlar var bide bende o yüzden sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar