Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Store SE Preorder - Kodlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
EA Store'dan standard preorder ettim bugün, az önce kodumu girmişler ama bu sadece bildiğimiz düz oyun keyi.

Daha önce almış olan varsa bilgi alayım dedim, headstart ve bonus item kodlarını nasıl öğreniyoruz, özellikle headstart tabi :)
Mesaj tarihi:
düz oyun keyi oldugunu nerden anladın bana da geldi de key ben head start keyidir ve normalininde devamıdır die dusundum.cunku 3 key verıolar biri beta biri head start biri de bonus item unlock code.
Mesaj tarihi:
How do I get my serial # or unlock codes?
To view your serial # or unlock code, please click the View recent order history and purchase details link on the main Help page and enter your e-mail address and password. From the Order Details page, you will be able to view your product unlock code. In addition, your Order Confirmation e-mail will list your product unlock code. Look for it under Digital Rights.

kapiş ?
Mesaj tarihi:
Sadece "kodu" nasıl alacağını söylüyor ki, ben zaten kodumu aldım, mesajımı okursan. Headstart ve item kodlarının ayrı olduğunu düşündüğüm için onları nasıl alıyoruz diye sormaktı benim amacım ama Absolut hepsi bir diyor, bakalım artık hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Open Beta
Provides access to the Open Beta
Head Start
Provides access to the Head Start
Pre-Order
Includes: Rittenbach's Portable Camp and Guardian's Iolite Band
Reward: Email Validated
Includes: Title - 'The Validated'

soyle biseyler var bende, 2 key gelmisti, biri ob icin biri head start icin.
Mesaj tarihi:
unlock code ne demek ?

Baggio said:
Sadece "kodu" nasıl alacağını söylüyor ki, ben zaten kodumu aldım, mesajımı okursan. Headstart ve item kodlarının ayrı olduğunu düşündüğüm için onları nasıl alıyoruz diye sormaktı benim amacım ama Absolut hepsi bir diyor, bakalım artık hayırlısı.
Mesaj tarihi:
Ilginc bir sekilde verification hatasi veriyor bende EAStore, direct2drive'dan almaya calisacagim, sanirim orada da ayni sekilde verecekler headstart ve bonus content keyleri sonradan.
Mesaj tarihi:
Ya ilginc, payment authorization failed diye error veriyor paso, billing informationdaki bilgiler tamamen karttaki bilgilerle ayni girilmesine ragmen, cozuttum valla.
Mesaj tarihi:
türkçe karakter kullanma, veya kartın türk bankalarındansa ykb, işbank gibi hsbc , finansbank türk değil bildiğin gibi. kartını yurtdışı kullanıma açtırman gerekiyor internetten otomatik oluyor bir adı vardı bu işlemin ama unuttum
Mesaj tarihi:
Eheh ingilizce klavye, de muhtemelen ek kart oldugundan sorun acikardi, baska kart kullandim sorunsuz su an, yine de sagol.

Yok garanti bonus zaten, yurtdisi kullanima da acik, onceden bilimum baska siparisler yaptim gayet.

Onu gectim de, preorder yaptiktan sonra tabi tek bir key var WARSEA ile baslayan, order lookupta da baska bir key goremiyorum, gerek bonus keyler olsun gerek headstart olsun, mail mi yolluyorlar sonradan, onu anlayamadim ?
Mesaj tarihi:
KillerLord said:
türkçe karakter kullanma

Siteden dolayı bozuk karakter halinde değillerse (ş'nin p'den bozma bi karakter olması gibi) kullanın Türkçe karakterleri, capsle yazın bir de. Bangır bangır yazıyor heryerde "exactly as it appears" diye :) BARIŞ yazıyorum ben S yazmaya mecbur kalmadıkça yani, bi sorun çıkmıyor.
Mesaj tarihi:
MADBOY said:
Onu gectim de, preorder yaptiktan sonra tabi tek bir key var WARSEA ile baslayan, order lookupta da baska bir key goremiyorum, gerek bonus keyler olsun gerek headstart olsun, mail mi yolluyorlar sonradan, onu anlayamadim ?

Bu konunun açılma amacı da buydu zaten, henüz Abso dışında soruyu anlayıp cevap veren de pek olmadı :p Yarın support'a bi sorucam ben, nolur nolmaz. Sonuç çıkınca/çıkarsa yazarım buraya.
Mesaj tarihi:
WARSEA direk mail ile geldi mesela bana, ama P-hedehodo ile baslayan headstart ya da bonus unlock key henuz gelmedi, umarim headstart baslamadan once verebilirler.
SE headstart zaten ayin 15inde basliyordu yanlis hatirlamiyorsam, sabah 10 itibariyle girebilecegiz, goa sorun cikarmazsa tabi.
Mesaj tarihi:
ea store keyi gondermeyince ben maille haraslamistim, sonra maille gonderdiler ob ve headstart keylerini, yalniz headstart sadece baslangic icin anladigim kadariyla, yani oyunla gelen keyla aktive edilicek retail acc.
  • Yeni Oluştur...