calimero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 allahım bi gün arkadaşla yürüyoruz akçay da ve aşağıdaki şarkının nakarat kısmı çalmaya başladı. gebermiştik gülmekten. ahanda efenim sözleri: TİTANİK MİSALİ Bir zamanlar seninle neler yaşadık gülüm Mavi denizlerde destanlar yazdık Öyle çok sevdik ki bir beden olduk gülüm Yüzdük yüzdük kuyruğunda takıldık Gözyaşların donmuştu son baktığımda Ayrılık var dedi yıldızlar bana Ellerin elimden koptuğu anda Diplere daldım yalnız bıraktın Denizdeki canlılara sevdamızı anlattım Benim canım sevgilim balıkları ağlattım Yüreyim kayalara (titanike) hasretini söylüyor Sensizlik bıçak gibi etlerimi kesiyor Kaybettiğin delikanlı derinlerde yüzüyor Dilimde hep bu şarkı balıklara söylüyor Gözyaşların donmuştu son baktığımda Ayrılık var dedi yıldızlar bana Ellerin elimden koptuğu anda Diplere daldım yalnız bıraktın Denizdeki canlılara sevdamızı anlattım Benim canım sevgilim balıkları ağlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ay che bostero, vos sos ortiva vos sos amigo, de la policía en mar del plata, no te plantaste con los borrachos, como cobraste! son cagon! son cagon! son cagon! son cagon! son cagon! son cagon! son cagon! son cagon! ay che bostero, vos sos ortiva vos sos amigo, de la policía en mar del plata, esta es tu gente la que te sigue, y te alienta siempre! river plate! river plate! river plate! river plate! river plate! river plate! a donde vaias, siempre estaremos vos sos me vida, lo que mas quiero esta es tu hinchada, esta es tu gente la que te sigue, e te alenta siempre! river plate! river plate! river plate! river plate! river plate! river plate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 si!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar