Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 90's

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şu nbatv nin digiturk e donmesi ne iyi oldu...
ozellikle greatest game bolumu.En baba zamanıymış nba!in...
ne oyuncular var ya alonzo patrick eweing falan final serileri..chicagoyu soylemiyorum bile..
hakeemli houston izlemeye doyamıyorum..
Gerci oynanan basketbol gunumuzle karşılaştırılamaz bence..
takım oyunudur savunmadır cok orneklerini goruyorum ama oyuncu kaliteleri cok yuksek..her takımın hall of fame girmiş oyuncuları var neredeyse..ve gelen yeni nesil 97-98 jenerasyonuda bu lige eklenince izlerken heyecanlanmamamk mumkun değil..
iyiki o yıllara şahid oldum ve basketbolu o oyuncularla sewdim kendimi şanslı hissediyorum.
Mesaj tarihi:
Chicagonun 90 ların içine ettiğine dair bi kanı var bende senin de saydığın gibi alonzo morningler eweing ler stockton karl malone charles barkley hepsi efsane olacakken bi takımın arkasında kaldıkları için her zaman olabilecekleri potansiyel efsanenin altında kaldı hani 90 larda chicago olmasaydı şimdi alonzo morning hakkında barkley hakkında daha iyi konuşabilirdik

tabii bu işin bencesi
Mesaj tarihi:
Bu isimlerin hepsi gayet başarılı oldu yuzuk takamasalarda...Alonzo hariç..
Ancak jordan gerçeği onların kabusu oldu hep eh yapacak bişey yok onlar superstarlarıydı 90'ların....
BAsketbolun ilahına karşı gelemediler...
he bu arada hakeem li rockets jordansız 2 yıl şampiyon oldu...
Mesaj tarihi:
O 2 yıllık fetret devrinde Houston gerçekten çok sağlam yüzük hasreti çeken yıldızları toplayarak Hakeem ile harmanlayıp 2 yıl üstüste şampiyon olmuştu , fakat o takımın bir yüzük projesi takımı olduğunu görmek için o yıllarda 6 kez final oynayan Bulls ile bir kez bile final oynayamaması yeterlidir.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
O 2 yıllık fetret devrinde Houston gerçekten çok sağlam yüzük hasreti çeken yıldızları toplayarak Hakeem ile harmanlayıp 2 yıl üstüste şampiyon olmuştu , fakat o takımın bir yüzük projesi takımı olduğunu görmek için o yıllarda 6 kez final oynayan Bulls ile bir kez bile final oynayamaması yeterlidir.

boston celtics diyorsun yani =)
Mesaj tarihi:
bende nedense eski maçlara,nostaljiye bayılırım..Bizimkiler ne zaman görse "gene nuhnebiden kalma maçları mı izliyorsun" deselerde kendimi tutamıyorum...80'lerdeki celtics-lakers finalleri sonlarına doğru pistons,blazers ın yükselişi aralarda gene twin towers rockets...sonrası ise malum 90lar...
Bu arada aklıma geldi NBA tarihinin birçoklarına göre gelmiş geçmiş en iyi maçı olan '74 finali Boston-Phoenix(4.maçıydı yanılmıyorsam) görürseniz kaçırmayın derim,hiç alakasız bir zamanda karşınıza çıkıyor yıllar önce NBA TV gene digitürkteyken defalarca izemiştim..Tamamını izleyin anlayacaksınız ne demek istediğimi:)
Mesaj tarihi:
nba in tarihi diye bi cd vardı konuyu açan arkadaşta
onların evinde izlemiştik o zmanları bakarken iç çekmiştim bende hakkten
tabi baya bi eskilerde fazla bi sevimlilik yok onu belirtmek isterim:p
ama90ların tatı bi başka tam oyun ya oyun oynandıgnı hissediyosun,ki o zman digitürk yoktu herhalde kanald falan verirdi maçların 90lı yılların sonu falan oluyo sanırım jordanın sadece was. dönemini canlı şahit olabilmiştm,o muazzam maçları canlı izlemek istiyo insan hakkaten =(
Mesaj tarihi:
Bahsedilen dönemleri , NBA greatest games sağolsun baya bir izledik.Vintage kültürünü yerleştirdik ama ben 2001 Sixers - Raptors doğu yarı finalini hiçbir seriye değişmem.İsmi büyük değildi belki ama öyle bir seri ben daha izlemedim,sırf 7. maç değil her maçı bombaydı.
AI'ın Carter'ı yenip Bucks'ı doğu finalinde geçtiği 4-3'de güzeldi...Küçük serilerin adamıyım =]

Ah Carter ah Iverson.
Mesaj tarihi:
Most assists
15,806 by John Stockton

Most steals
3,265 by John Stockton

24 by John Stockton, Utah Jazz vs. the Los Angeles Lakers on May 17, 1988

11 by John Stockton, Utah Jazz vs. the San Antonio Spurs on May 5, 1994 (4th quarter)

Most assists - 115 by John Stockton, Utah Jazz (vs. Los Angeles Lakers), 1988 (16.4 apg)

Most steals - 28 by John Stockton, Utah Jazz (vs. Los Angeles Lakers), 1988

nba rekorlarında stockton...
link
Mesaj tarihi:
john stockton'un nba'e ilk utah tarafından draft edildiği zaman resmen yuhalandığını belirteyim...
Ama daha sonra nba'in efsanelerinden biri olarak kendini ispatlamıştır "stockton to malone" klişesi ile hem stockton belki asistlerini 2 katına çıkardı hem de malon sayılarını mükemmel bir duo oldular gerçekten ama 2 sene jordan tokatı yedielr o ayrı:)
  • Yeni Oluştur...