Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 TWİN İÇİN TOPUKLARINI FEDA ETTİ!!1 allah bin bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Les overlokcu forumu, daha ne bekleyecen, yorumlar olumcul karnim agridi gulmekten sdhfshdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahaha bune lan.. tabureye oturmak için de götünü kesmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ciddi yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Topuklarını zemine daha sert vurmak için amelyata girdi deseniz bi nebze demiş biri orda iptal bayrağını açtım ben sanki flemenko yapıo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 lars iyi twin atamıyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 twin kullanmak için topuk aldırmak ne alakadır? buna inanmak nası şuursuzluktur :) bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 one i dinle derim ;) asdkjashfasjiofl;asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Evet arkadaşlar bu olay çok doğru....... Biliyosunuz ki Marilyn Manson da kaburka kemiğini aldırmıştı.... dikkat ironi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gerko (donanımhaber) said: Ben inanmıyorum abi ! Lars o şarkıdaki twin pedalı çok rahat atar ... atar. hayatının en zor anıdır eminim o şarkı kgjfkd. şunu sölemek istiyom ama söleyecek adam bulamıyom bitürlü burda sölim bari içimde kalmasın Lars Ulrich ünlü metal grupları arasındaki davulcular sıralamasında sonlarda kalır kanımca çok coşarak çalıyo yıkıyo ortalığı belki ama fazla teknik kasmamış gibi geliyor bana. hatta o yüzden kendime bile benzetiyorum fkjgdf severiz ama kendisini. edikt: one 'ı dinle derim postunu gördüm elemanın aksdfja la ondaki twin ne 10 saniye. konserlerde de dikkat ederseniz karambol atıyor düzenli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar