Dennis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çizim falan yapıyorduk, sonra kendı cizimlerimizi ya da baskalarının yaptıgı cizimleri adım adım gorebılıyorduk falan. Anlatabildim umarım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 az önce görsel sanatları karıştırırken şöyle bişi buldum http://www.zefrank.com/scribbler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bi site vardı oyunun adını seçiyorduk o benim bilgisayarı test ediyordu ni de oyunun minimum req.'larını yazıyordu tek tek olur olmaz diyordu,en sonunda da bu poyunun çalıştırırsın çalıştıramazsın diye de total sonuç veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 www.systemrequirementslab.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar