Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 limonataya lımonun kabugunuda rendeleyıp koyacakasınkı hem tadını hemde rengını versın ole lımon sıktım sonra uzerıne bastım sekerı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ellerinle mıncırıcaksın limon kabuğu rendesini şekerle mıncıklıcaksın vıcık vıcık yapış yapış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ha bende bi uyarı fazla içmek bu mereti uyuz gibi kaşınmanıza sebeb olabilir. Ben kaşınıomda (evet içmekten vazcaymadım :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 uludağ limonata = link limonlu içeceği ve ekolü bildiğiniz şuruplu limon aromalı sıvı yahu, nesi güzel ? ayrıca evde hazırlanan adam gibi limonata -bakın adam gibi diyorum- > hepsi. 2 gün sürüyor yapılışı ve demlenmesi, 3. gün içiyorsunuz böyle ahhhhhhhh evehttttt falan oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 şerefsizler 2 ytl yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu şişeler baya uydurukmuş ama diğer şişeler de uyduruk ecişbücüşNot: Oha ilk defa resim ekledim nasıl mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 oha bu deil ki resmi uludağ limonatanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 kola anlamsız içecek haaa allah çarpar. hiç açlıktan kıvranırken gelen pizza dilimini afiyetle mideye hoplatıp, hemen ardından o boğazınızın rahatlaması gerektiğini hissettiğiniz anda bol buzlu soğukmu soğuk koladan koca bi yudum alınca verdiği o ferahlık hissini hissettiniz mi? hissedinde öle gelin ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Walla benim içtiğim de bu değildi ama kesin prototipi falandır uludağ limonatanın ilk çıkan uludağ limonata falandır diye düşündüm.8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 uludağ limonata çok leş bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Syn said: okul zamanı günde 5x330ml ice tea tüketiyordum ya ne hayvan adamım hayvansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 siz siz olun lipton icetea ve cappy gurmelerden vazgeçmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar