hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet yeni albümleri çıktı. baktım konu açan yok ben açim dedim. süper olmuş albüm. her zamanki gibi süper gaz olmuş. sanki diğer albümlere göre farklı birşeyler denemişler gibi geldi. bu senenin en güzel albümlerinden. Ayrıca 6 Aralik 2008 İstanbul'da konser vericekler. Muhtemelen yeni albüm ağırlıklı playlist olur. Aralığa kadar İyice sindirmek lazım şarkıları. 1. twilight of the thunder god 2. free will sacrifce 3. guardians of asgård 4. where is your god? 5. varyags of miklagård 6. tattered banners and bloody flags 7. no fear for the setting sun 8. the hero 9. live for the kill 10. embrace of the endless ocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuk müzisyen almışlar bu albümde, güzel de olmuş. Çok fazla değişiklik yok ama artık temiz kaydetmeleri falan güzel, rahat rahat dinleniyor. Kaymak gibi albüm işte hehe. Artık dediğim son 2-3 albümdür temiz kaydediyorlar gerçi =P İlk şarkıda baya dumur olmuştum ama, malum Amon Amarth'ın soloları yavaş olur. Kapı gibi soloyu duyunca araştırdım, meğer başkası atıyormuş eheh. Konser haberini bilmiyordum, çaktırmıyorum da duvarlara giriyorum şu an. Havada yazıyorum bu mesajı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 albümün adı falan çok gazmış hehe ilk şarkının youtube şeysi: h ttp://www.youtube.com/watch?v=KymrlsA_SfA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 konserler bölümüne yazdımda bakılmıyor pek burayada not düşelim Amon Amarth konseri olcakmış biletixte Yakında bölümünde görünüyorlar tarih belli değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 uu iyiymiş ama değişik şeyler denemeye başlasalar iyi olacak, çok benzer parçalar çıkarıyorlar. with oden on our side'dan daha iyi gibi, sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Su an ses sistemim sakata geldigi icin bakamiyorum, yarin falan bakarim da, umarim feyt of nornz ya da vorsis di vorlt gibi fiyasko olmamistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 albüm süper konsere geliyolar bu aralar çok gazım 6 aralık falan diye duymuştum sanki ben konser tarihini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 http://w ww.youtube.com/watch?v=C2PCPZ_sCDo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yaptıkları her albümün bi öncekinden kötü olması geleneğini sona erdirmişler galiba. O değil Sorrow through the nine worlds neydi be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pek güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 varyags of miklagaard. taptım feci şekilde. http://www.dailymotion.com/video/x6wfoa_amon-amarth-varyags-of-miklagaard_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 başta aslında o kadar da iyi değilmiş ya diyordum da, biraz daha dinleyince with odin hede den kötü değil gibi ama onunla kıyaslayınca daha sakin ve temkinli gidiyor gibime geldi şarkılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar