tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çizgi romanlar ve animasyonu izledikten sonra gayet korkutuyor oyun.. izlemeseyidim bu kadar ürperir miydim bilmiyorum. ama bu sağdan bakış açısı beni biraz zorladı , alışana kadar vakit geçicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 tunch said: çizgi romanlar ve animasyonu izledikten sonra gayet korkutuyor oyun.. izlemeseyidim bu kadar ürperir miydim bilmiyorum. ama bu sağdan bakış açısı beni biraz zorladı , alışana kadar vakit geçicek sanırım. ben bebeyndim bu sekli, aynisini fallout 3 e de koymuslar, ama orada zorunlu degilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 bazı duvarlarda garip bi alfabeyle yazılmış uzun yazılar var. chapter 5-6 gibi bi yerlerde "don't believe their lies" yazıyo, altında da o garip alfabedeki harflerin latin alfabesindeki karşılıkları verilmiş. birileri uğraşıp o uzun yazıları çevirmiştir diye nette baktım ama pek bişi bulamadım. bulabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Garip alfabe dediğin Japonca mı? Çünkü Ishimura japon gemisi ya. Hatta "Ishi" taş/mücehver "Mura" ise kasaba/köy anlamına geliyor. Eğer japonca ise SS'ini at ben çeviririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 anatano ireru ketsu, nani nan ekimu aru koko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Bu değil bana kanjileri gerek. Latin alfabesi üzerinden çeviri yaparsam yanlış olabilir, çünkü okunuşları aynı yazılışları farklı bir sürü kelime var. Ayrıca şuan ki hali ile attığın cümlenin ilk kısmından örneğin 'popo'lu çok ayıp bir tercüme de çıkabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 comicte gorunuyor, o yazilari yazanlar marker la interact kisilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 silahlarda neye gitmek lazim dmg mi? pulse rifle in mermisi cok cabuk bitiyo ya. Ilk silah guzel de onun da kapasitesi az =D bi de yaratiklara kar$i $u time stop cakan zimbirtiyi kullanan var mi? Yani hic elim gitmiyo komiktir. fire rifle ve line gun kullananlar ne du$unuyor silahlar hakkinda, alinmali mi? yoksa 2 silahla oyun bitirilmeli mi? Bir de inventory hemen doluyo, arttirmanin bir yolu war mi? ayrica bu yaratiklarin koluna bacagina mi sıkmak lazim? kollari kopmuyo oyle kolay kolay? thx. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 oynanış başta biraz zorluyo sağdan baktığımız için ama süper yapmışlar. Çok Şukela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ahan da dediğim yazı: bu karakterlerin geçtiği yazılar vardı ya, bütün duvarı doldurmuşlar falan, onlar lazım işte bunu kullanabilmek için, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Inventoryi suit upgrade satın alarak arttırıyorsun ama istersen fazla para harcamamak icin dayanabilirsen birkac chapter daha dayanıp daha yüksek seviye upgrade alabilirsin. Flamethrower tam panik silahi her tarafta canavar mı var?Onlarca kücük böcegimsi şeyler yerlerde mi geziyor?Hemen çıkartıyorsun flamethrowerı biraz yakıyorsun bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 esh, time stop olayını ben de sevmiyodum, ama merak etme, oyun combatta onu kullanacağın durumlar çıkarıyo karşına. örnek: - sadece arkasından vurunca dmg alan öcü. yavaşlatıp arkasına geçip saydırıyosun. - bi oda var mesela, içinde de 5-6 yaratık var. bi tanesi ölümsüz. ancak ölümlü olanları öldürünce odadan çıkabiliyosun. ölümsüz olanı yavaşlatıp diğerlerine saydırıyosun sürekli. bi de alıştıktan sonra karşına 3+ öcü çıkınca illa yavaşlatıyosun birini avantaj sağlamak için. inventory artırmak için yeni zırh alıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 tamam chapter 5 e gectim yeni. guzel kullanmaya ba$ladim.. o öcüden ciksin ya arkasina gecip yasladigimiz. icinden power node cikiyo.. plazma gunin dmg i 5 ledim nedense. 3rd lvl suit aldim.. ilginç $imdilik iyi ama artik yaratiklardan plazma cikmiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yahu nerede bu çizgi romanlar, animasyonlar? Bunları oyundan önce mi sonra mı kurcalamalı, bakmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 çizgi romanlara ya da filme hiç bakmadan doğrudan oyuna daldım ben, hiç sorun yaşamadım. oyunun başında ve içerisinde zaten yeterli açıklama yapılıyo. yani oyuna ekstra bişey katarlar mı çizgi romanlar bilemiyorum, ama onlarsız gayet güzel anlıyosunuz hikayeyi merak etmeyin. hatta iyi ki herhangi bi bilgim yoktu oyuna başlamadan önce, oyun içinde öğrendim, baya eğleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Abi o semboller ne öyle ya. 'Aliyen' yazısı onlar, japonca değil ne yazık ki. Ama bende çok merak ettim ne olduğunu. Gidip google'lıycam iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oyun bitince 10 power node ve 50.000 credit veriyor,impossible mode ve military armor unlock oluyor.impossible mode akıl işi deil ^^ aha bu da military armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Örneğin Medium da bitirsen, Hard'da Military Armor'u kullanabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 ssj4songoku said: Örneğin Medium da bitirsen, Hard'da Military Armor'u kullanabiliyor musun? evet,oyunu hangi zorlukta açarsan aç,oyunu bitirince verdigi 10 power node ve 50.000 credit ile military armor schematic oluyo çantanda.storeda download edip 99.000 credit'e satın alabiliosun armoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Harika, medium bitirdikten sonra, Hard'da hemen alırım o zaman. 49k para biraz kasacak ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 o yazilarin bi anlami oldugunu sanmiyorum cunku comic bookta goruyorusunuz onlarin yazilisini. markerla yanyana gelenler kafayi yemis bi durumda heryere bilinciszce markerin uzerindeki seyleri yazip/cizmeye basliyolar. bu arada eger pulse rifle kursununuz cok yoksa force gun kullanmayi deneyin. knock back olayiyla cok ise yariyo. edit: bu arada comicleri ve animasyon filmi downfall'u oyunu oynamadan once izleyin bence. animasyon filmi'ni izlerken oyunu bitirmistim hic bir yerde "aaa su surprizi bozabilirmis" demedim. zaten oyunda beni sasirtabilen cok az sey vardi. ozellikle sonlara dogru bi iki olumcul klise var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bu arada 12 chapter mı oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 oyunu az önce bitirdim, pek eğlendim :) yannız bi sorum var. oyunu bitirdikten sonra continue dedim, bana hiç zorluk derecesi falan sormadan baştan başlattı (bitirdiğim oyundaki upgrade edilmiş zırhım, param, 10 node vs ile). ben hardda oynamak istiyorum. new game mi demem gerekiyo? o aldığım bonusları hardda kullanamıyo muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bir sonraki zorlukta başlatmıştır herhalde, okadar zırh silah yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yok nette ayni zorluktan baslatiyor diyordu. Hatta millet epey agliyordu o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar