Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dead Space

moriQ

Öne çıkan mesajlar

tunch said:
çizgi romanlar ve animasyonu izledikten sonra gayet korkutuyor oyun.. izlemeseyidim bu kadar ürperir miydim bilmiyorum.

ama bu sağdan bakış açısı beni biraz zorladı , alışana kadar vakit geçicek sanırım.

ben bebeyndim bu sekli, aynisini fallout 3 e de koymuslar, ama orada zorunlu degilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

bazı duvarlarda garip bi alfabeyle yazılmış uzun yazılar var. chapter 5-6 gibi bi yerlerde "don't believe their lies" yazıyo, altında da o garip alfabedeki harflerin latin alfabesindeki karşılıkları verilmiş. birileri uğraşıp o uzun yazıları çevirmiştir diye nette baktım ama pek bişi bulamadım. bulabilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

silahlarda neye gitmek lazim dmg mi? pulse rifle in mermisi cok cabuk bitiyo ya. Ilk silah guzel de onun da kapasitesi az =D

bi de yaratiklara kar$i $u time stop cakan zimbirtiyi kullanan var mi? Yani hic elim gitmiyo komiktir.

fire rifle ve line gun kullananlar ne du$unuyor silahlar hakkinda, alinmali mi? yoksa 2 silahla oyun bitirilmeli mi?

Bir de inventory hemen doluyo, arttirmanin bir yolu war mi?

ayrica bu yaratiklarin koluna bacagina mi sıkmak lazim? kollari kopmuyo oyle kolay kolay?

thx. gg
Sosyal ağlarda paylaş

Inventoryi suit upgrade satın alarak arttırıyorsun ama istersen fazla para harcamamak icin dayanabilirsen birkac chapter daha dayanıp daha yüksek seviye upgrade alabilirsin.
Flamethrower tam panik silahi her tarafta canavar mı var?Onlarca kücük böcegimsi şeyler yerlerde mi geziyor?Hemen çıkartıyorsun flamethrowerı biraz yakıyorsun bitti gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

esh, time stop olayını ben de sevmiyodum, ama merak etme, oyun combatta onu kullanacağın durumlar çıkarıyo karşına.
örnek:
- sadece arkasından vurunca dmg alan öcü. yavaşlatıp arkasına geçip saydırıyosun.
- bi oda var mesela, içinde de 5-6 yaratık var. bi tanesi ölümsüz. ancak ölümlü olanları öldürünce odadan çıkabiliyosun. ölümsüz olanı yavaşlatıp diğerlerine saydırıyosun sürekli.

bi de alıştıktan sonra karşına 3+ öcü çıkınca illa yavaşlatıyosun birini avantaj sağlamak için.

inventory artırmak için yeni zırh alıcaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam chapter 5 e gectim yeni.

guzel kullanmaya ba$ladim.. o öcüden ciksin ya arkasina gecip yasladigimiz. icinden power node cikiyo..

plazma gunin dmg i 5 ledim nedense. 3rd lvl suit aldim.. ilginç $imdilik iyi ama artik yaratiklardan plazma cikmiyo =)
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi romanlara ya da filme hiç bakmadan doğrudan oyuna daldım ben, hiç sorun yaşamadım. oyunun başında ve içerisinde zaten yeterli açıklama yapılıyo. yani oyuna ekstra bişey katarlar mı çizgi romanlar bilemiyorum, ama onlarsız gayet güzel anlıyosunuz hikayeyi merak etmeyin.

hatta iyi ki herhangi bi bilgim yoktu oyuna başlamadan önce, oyun içinde öğrendim, baya eğleniyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

o yazilarin bi anlami oldugunu sanmiyorum cunku comic bookta goruyorusunuz onlarin yazilisini. markerla yanyana gelenler kafayi yemis bi durumda heryere bilinciszce markerin uzerindeki seyleri yazip/cizmeye basliyolar. bu arada eger pulse rifle kursununuz cok yoksa force gun kullanmayi deneyin. knock back olayiyla cok ise yariyo.
edit: bu arada comicleri ve animasyon filmi downfall'u oyunu oynamadan once izleyin bence. animasyon filmi'ni izlerken oyunu bitirmistim hic bir yerde "aaa su surprizi bozabilirmis" demedim. zaten oyunda beni sasirtabilen cok az sey vardi. ozellikle sonlara dogru bi iki olumcul klise var :p
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu az önce bitirdim, pek eğlendim :)

yannız bi sorum var. oyunu bitirdikten sonra continue dedim, bana hiç zorluk derecesi falan sormadan baştan başlattı (bitirdiğim oyundaki upgrade edilmiş zırhım, param, 10 node vs ile). ben hardda oynamak istiyorum. new game mi demem gerekiyo? o aldığım bonusları hardda kullanamıyo muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...