tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Alınık CE kodu pls.. Zamanında 20 ytl verip alan fakat bu betayı gördükten sonra vazgeçen arkadaşlar varsa , CE kodunu verebilirlermi acaba, Benim CE kodunu benim hanım reklam broşuru diye atmış , Kaldık böyle.. Evli arkadaşlara uyarı bu tarz gerekli olan kağıtları kitap arasına felan sıkıştırın, evde temizlik yapmalıyım bi şeyleri çöpe atmalıyım modunda doluşan npcler olabilir.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bilgisayar masası üzerine dokunmuyor bizim hatun hiç :p
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gangren said: Bilgisayar masası üzerine dokunmuyor bizim hatun hiç :p Abi benimkide bilgisayar masamda kitaplarımın üstündeydi çöp diye atmış, bi de bana kızıyor ben o kadar temizlik yapıyorum da sen bi kağıt parçası için olay çıkartıyon diye, bi de suçlu ben oldum.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Temizlik süresince yaptıklarına laf etmemek lazım!
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben verebilirim CE almaktan vazgeçtim.
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bogachan said: Ben verebilirim CE almaktan vazgeçtim. valla süper olur..
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gangren said: Bilgisayar masası üzerine dokunmuyor bizim hatun hiç :p bende anneme dokundurtmuyorum :P kavga cıkıyor evde. hele elektirik süpürgesiyle yapılan bir temizlik yerınden cıkan 2-3 kablo ıle dert oluyor :P ce işine gelirsek mudur. lu head start işine bakayım ben beceremezlerse zaten almayacagım ce ona göre düşünürüş bişiler.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 olsa da atsa:D (şaka tabi *tahtaya vurur*)
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 CEyi aldığım gün telefonla kodların resmini çektim ne olur ne olmaz diye :)
Öne çıkan mesajlar