tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Alınık CE kodu pls.. Zamanında 20 ytl verip alan fakat bu betayı gördükten sonra vazgeçen arkadaşlar varsa , CE kodunu verebilirlermi acaba, Benim CE kodunu benim hanım reklam broşuru diye atmış , Kaldık böyle.. Evli arkadaşlara uyarı bu tarz gerekli olan kağıtları kitap arasına felan sıkıştırın, evde temizlik yapmalıyım bi şeyleri çöpe atmalıyım modunda doluşan npcler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bilgisayar masası üzerine dokunmuyor bizim hatun hiç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gangren said: Bilgisayar masası üzerine dokunmuyor bizim hatun hiç :p Abi benimkide bilgisayar masamda kitaplarımın üstündeydi çöp diye atmış, bi de bana kızıyor ben o kadar temizlik yapıyorum da sen bi kağıt parçası için olay çıkartıyon diye, bi de suçlu ben oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Temizlik süresince yaptıklarına laf etmemek lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 =)Gecmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben verebilirim CE almaktan vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bogachan said: Ben verebilirim CE almaktan vazgeçtim. valla süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gangren said: Bilgisayar masası üzerine dokunmuyor bizim hatun hiç :p bende anneme dokundurtmuyorum :P kavga cıkıyor evde. hele elektirik süpürgesiyle yapılan bir temizlik yerınden cıkan 2-3 kablo ıle dert oluyor :P ce işine gelirsek mudur. lu head start işine bakayım ben beceremezlerse zaten almayacagım ce ona göre düşünürüş bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 olsa da atsa:D (şaka tabi *tahtaya vurur*) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 CEyi aldığım gün telefonla kodların resmini çektim ne olur ne olmaz diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahahaha yanlız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar