Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiwar Guildi, Serverını Seçiyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:
Dün akşama kadar ehh diyordum ama LvL olup güzelce itemları yenileyip birde biraz akıllı oynayınca zevk almaya başladım. %90 WE ile devam edicem gibi duruyor. Ama cidden LvLlaması ve RvRsi kolay değil. Heal sorunu yaşayan bir class ve sizi heallemek yerine tank veya diğer yuksek armorları healledikleri için biraz fazla ölen bir sınıf.

Ya bırak, elin çıplak karısını mı heallicez, işimiz gücümüz yokta?

Etrafta bıcak sallayacaklarına, kçlarını örtsünler ilk :p
Mesaj tarihi:
Ulan Order olup ruh hastası edecem seni.
Ayrıca o seksapel rakipleri şaşıretmak için bir silah. Butun zırhıda sapsarı boyadım süper oldum 1kmden tanıyorlar orderlar beni görünce kaçacak delik arıyorlar. X(
Mesaj tarihi:
O değilde bi poll falan düzenlense daha toparlı olur gibi geliyor, en azından server türü seçimi için vs.. bu şekilde dağılıyor ister istemez, görüldüğü üzere..
Mesaj tarihi:
Haha aslında uzaktan dikkat çekmemen lazım ama neyse. Çünkü "aa melee dps" ---> focus fire --> ölü WE.

Black orc olarak her türlü pembe, turuncu, açık mavi ve cart rengi giyme niyetindeyim ama uzaktan babalarını tanısınlar focus fire'ı bana yapsınlar :P
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, Oyunda Guild alliancelerde Önemli yer kaplıyor. Server seçiminde Invadoria ile konuşmanızıda tavsiye ediyorum. Yarın öbürgün Pati kalesine 500 kişilik Ruslar saldırınca üzülmemek lazım :)
Mesaj tarihi:
Zaten invadoria ile kardeş guild olacağımız çok aşikar. Muhtemelen bir sürü aksiyonda yan yana yer alacağız. 400 rustan korkum yok. 1 türk 10 rusa bedel ise 40 turk toplansak yeriz onları :P
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Absolut said:
Dün akşama kadar ehh diyordum ama LvL olup güzelce itemları yenileyip birde biraz akıllı oynayınca zevk almaya başladım. %90 WE ile devam edicem gibi duruyor. Ama cidden LvLlaması ve RvRsi kolay değil. Heal sorunu yaşayan bir class ve sizi heallemek yerine tank veya diğer yuksek armorları healledikleri için biraz fazla ölen bir sınıf.

Ya bırak, elin çıplak karısını mı heallicez, işimiz gücümüz yokta?

Etrafta bıcak sallayacaklarına, kçlarını örtsünler ilk :p

aaaa hardcore muhafazakar! :)
Mesaj tarihi:
Kalitemiz düştü :D 1 türk dünyaya bedel :P

Absolut said:
Zaten invadoria ile kardeş guild olacağımız çok aşikar. Muhtemelen bir sürü aksiyonda yan yana yer alacağız. 400 rustan korkum yok. 1 türk 10 rusa bedel ise 40 turk toplansak yeriz onları :P
Mesaj tarihi:
Magus overplayed olucak bu bir gercek.

warhammer communitesi, warhammer dünyasında hangi ırcların classların cok oynanacağını veletler tarafından oynanacağini tahmin etmek için en düzgün kanıttır.
Mesaj tarihi:
Magus oyunun en az oynanan class ı olacak(ki zaten öyle) zealot la beraber üzgünüm.
Warhammercılar da toplam kitlenin ihmal edilebilecek kadar küçük bir kısmı.
Mesaj tarihi:
Neyse sonuç olarak, CE ler ilk 14ünde girecek oyuna. ben 15inde gelecem SE olarak. CE'ler hangi server doluysa oraya yerleşir Destro tarafına. Bizde girdiğimiz zaman oraya geliriz, Kurarız guildimizi. İsmine de karar veririz yakıdna =)
Mesaj tarihi:
Ekmek said:
Magus oyunun en az oynanan class ı olacak(ki zaten öyle) zealot la beraber üzgünüm.
Warhammercılar da toplam kitlenin ihmal edilebilecek kadar küçük bir kısmı.

dok da az olacak gibi pek seçilen kalas degil :P
Mesaj tarihi:
Dok başta çok olur da tier 3 tier 4 derken elenir hehe
dediğim gibi zor bir class.
Magus da aynı şekilde çok cool diye açarlar sonra bakarlar bir bok yapamıyor gogog sorc.
  • Yeni Oluştur...