Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Absolut said: Dün akşama kadar ehh diyordum ama LvL olup güzelce itemları yenileyip birde biraz akıllı oynayınca zevk almaya başladım. %90 WE ile devam edicem gibi duruyor. Ama cidden LvLlaması ve RvRsi kolay değil. Heal sorunu yaşayan bir class ve sizi heallemek yerine tank veya diğer yuksek armorları healledikleri için biraz fazla ölen bir sınıf. Ya bırak, elin çıplak karısını mı heallicez, işimiz gücümüz yokta? Etrafta bıcak sallayacaklarına, kçlarını örtsünler ilk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ulan Order olup ruh hastası edecem seni. Ayrıca o seksapel rakipleri şaşıretmak için bir silah. Butun zırhıda sapsarı boyadım süper oldum 1kmden tanıyorlar orderlar beni görünce kaçacak delik arıyorlar. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Şaka maka abso hakkaten taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sen bir de yeni sarı halimi gör. NAzar değecek chara diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 SS isteriz B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 O değilde bi poll falan düzenlense daha toparlı olur gibi geliyor, en azından server türü seçimi için vs.. bu şekilde dağılıyor ister istemez, görüldüğü üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Server:core Taraf:destruction Ordera geçilirse çok deli satarım ben. Hatta direk us e geçerim toptan satıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 harbi WE ler akıllara zarar :D yaprak taksalar daha kapalı oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Haha aslında uzaktan dikkat çekmemen lazım ama neyse. Çünkü "aa melee dps" ---> focus fire --> ölü WE. Black orc olarak her türlü pembe, turuncu, açık mavi ve cart rengi giyme niyetindeyim ama uzaktan babalarını tanısınlar focus fire'ı bana yapsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Arkadaşlar, Oyunda Guild alliancelerde Önemli yer kaplıyor. Server seçiminde Invadoria ile konuşmanızıda tavsiye ediyorum. Yarın öbürgün Pati kalesine 500 kişilik Ruslar saldırınca üzülmemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kelebek gibi uçar, Arı gibi sokar, Pamela gibi giyinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 500 kişilik rus kalesinede saldıran bulunur endişelenmemek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Zaten invadoria ile kardeş guild olacağımız çok aşikar. Muhtemelen bir sürü aksiyonda yan yana yer alacağız. 400 rustan korkum yok. 1 türk 10 rusa bedel ise 40 turk toplansak yeriz onları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Biz niye invadoria ile konuşuyoruz onlar bizle konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Gangren said: Absolut said: Dün akşama kadar ehh diyordum ama LvL olup güzelce itemları yenileyip birde biraz akıllı oynayınca zevk almaya başladım. %90 WE ile devam edicem gibi duruyor. Ama cidden LvLlaması ve RvRsi kolay değil. Heal sorunu yaşayan bir class ve sizi heallemek yerine tank veya diğer yuksek armorları healledikleri için biraz fazla ölen bir sınıf. Ya bırak, elin çıplak karısını mı heallicez, işimiz gücümüz yokta? Etrafta bıcak sallayacaklarına, kçlarını örtsünler ilk :p aaaa hardcore muhafazakar! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Kalitemiz düştü :D 1 türk dünyaya bedel :P Absolut said: Zaten invadoria ile kardeş guild olacağımız çok aşikar. Muhtemelen bir sürü aksiyonda yan yana yer alacağız. 400 rustan korkum yok. 1 türk 10 rusa bedel ise 40 turk toplansak yeriz onları :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Magus overplayed olucak bu bir gercek. warhammer communitesi, warhammer dünyasında hangi ırcların classların cok oynanacağını veletler tarafından oynanacağini tahmin etmek için en düzgün kanıttır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abartıyorsun sam , ay aman cüce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Magus oyunun en az oynanan class ı olacak(ki zaten öyle) zealot la beraber üzgünüm. Warhammercılar da toplam kitlenin ihmal edilebilecek kadar küçük bir kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 konu dağılmasın arkadaşlar bir liste falan hazırlayalım yönetim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ekmek said: Biz niye invadoria ile konuşuyoruz onlar bizle konuşsun. konusuyorlar zaten devamli, ekmegim benim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Neyse sonuç olarak, CE ler ilk 14ünde girecek oyuna. ben 15inde gelecem SE olarak. CE'ler hangi server doluysa oraya yerleşir Destro tarafına. Bizde girdiğimiz zaman oraya geliriz, Kurarız guildimizi. İsmine de karar veririz yakıdna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Absolut said: Kelebek gibi uçar, Arı gibi sokar, Pamela gibi giyinirim. yuru bea abso kim tutar seni dedigim gibi i love abso :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ekmek said: Magus oyunun en az oynanan class ı olacak(ki zaten öyle) zealot la beraber üzgünüm. Warhammercılar da toplam kitlenin ihmal edilebilecek kadar küçük bir kısmı. dok da az olacak gibi pek seçilen kalas degil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dok başta çok olur da tier 3 tier 4 derken elenir hehe dediğim gibi zor bir class. Magus da aynı şekilde çok cool diye açarlar sonra bakarlar bir bok yapamıyor gogog sorc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar