Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiwar Guildi, Serverını Seçiyor!

Gangren

Öne çıkan mesajlar

draedan said:
Absolut said:
Hem de kıtır kıtır
Ama şöyle düşünmekte lazım. Sen de kesebileceksin :P

oyle olunca da , pvp nin asil donmesi gereken rvr alanlari, kalelerde savas yerine millet sokakta dovusecek, oralarda kalabalik azalacak, hos olmayacak.

dun core server da benim mekanda order lari gordum, quest yapiyorlardi arkadaslari ile. benim her daim pvp flag im acikti, karsi tarafta bazilarinin acik veya kapali idi. hepsine vuramadim, ama onumde ziplayan gulen kisiyi tahrik etmek icin bir mob a daldim, tavbi o da hemen gank damarlari atti, acti pvp flag ini dovustuk, sonucta core da open pvp de yapabiliyorum onu gordum :D

abi wowdaki pve mantiginin aynisi deilmi bu ya..

ben sevmedim valla.. simdi oturdu iyice, openrvr i tercih edicem sanirim..
napalim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ya zaten tier4' zoneların neredeyse tamamı RvR olduğu için orada farketmiyor, oraya gelene kadar kasarken sürekli bir genklenme mevzusundan kurtuluyosun Core'da.

ok ama yarin bigun core lardan pvp lere gecemezsin, pvpden core a gecemezsin hedehodo yapamazsin die, ikinci sinif adam muamelesi goremeyelim?

o risk bu tarz serverlarda her zaman var abi? haksizmiyim?
Sosyal ağlarda paylaş

BLaXx said:
bana net bir sekilde biri anlatabilirmi core ile open arasindaki farki

baska ayni konuda soru olmamasi dilegiyle :D

CORE server : her zone da ozel rvr alanlari vardir, haritaniza baktiginizda turuncuydu sanirim, boyle bir alan goreceksiniz. Buralarda kaleler, ozel ele gecirilmesi gereken alanlar var. Core server da HERDAIM PVP FLAG i sadece buralarda acik, yani kacisin yok pvp donecek orada.
Diger alanlarda, yani turuncu olmayan alanlarda ise PVP FLAG I OYUNCUYA KALMIS. ister ac, ister kapat. Kimse seni oralarda sen istemedikten sonra rahatsiz edemez.

OPEN RVR server :Yukardaki rvr alanlarina ek olarak, butun dunyada -starter location ve kendi sehrin haricinde ki kendi sehrinde de pvp donebilir ama artik o son nokta, dusmanin oraya kadarulastiysa, kaleleri aldiysa- PVP sonuna kadar var.

Bende yillarca open pvp, free for all server larda oynadim, cok severim.Ama warhammr online in durumu farkli, burada kaleler var, pvp nin amaci var, ele gecirme, koruma var. Eger sen open pvp yi de acarsan insanlar oralara kayar, mahalle kavgalari doner, asil guzel , yillarca ugrasilip design edilmis yerlerde pvp donmememe olasiligi baslar.

aoc da olay farkli, aoc da pve de sadece battleground larda ve ozel kale savaslarinda pvp donebilirdi. Kale savasi da zaten 25vs25 , yani katilman zor istedigin zaman. O yuzden illa ki sikilacakti insanlar.

Burada oyle bir sey yok, haritalarin yarisindan fazlasi nerdeyse ozel rvr alani zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Ya zaten tier4' zoneların neredeyse tamamı RvR olduğu için orada farketmiyor, oraya gelene kadar kasarken sürekli bir genklenme mevzusundan kurtuluyosun Core'da.

evet mesela isten eve gelmissin biraz stres atacaksin soyle 2 quest yapim miletle level atlayayim diosun. bi bakmissin 2-3 zibidi durmadan seni gankliyo. zaten zamanin kisitli ertesi gun is var vs vs bide sinir olup kapatiyosun oyunu gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:
BLaXx said:
bana net bir sekilde biri anlatabilirmi core ile open arasindaki farki

baska ayni konuda soru olmamasi dilegiyle :D

CORE server : her zone da ozel rvr alanlari vardir, haritaniza baktiginizda turuncuydu sanirim, boyle bir alan goreceksiniz. Buralarda kaleler, ozel ele gecirilmesi gereken alanlar var. Core server da HERDAIM PVP FLAG i sadece buralarda acik, yani kacisin yok pvp donecek orada.
Diger alanlarda, yani turuncu olmayan alanlarda ise PVP FLAG I OYUNCUYA KALMIS. ister ac, ister kapat. Kimse seni oralarda sen istemedikten sonra rahatsiz edemez.

OPEN RVR server :Yukardaki rvr alanlarina ek olarak, butun dunyada -starter location ve kendi sehrin haricinde ki kendi sehrinde de pvp donebilir ama artik o son nokta, dusmanin oraya kadarulastiysa, kaleleri aldiysa- PVP sonuna kadar var.

Bende yillarca open pvp, free for all server larda oynadim, cok severim.Ama warhammr online in durumu farkli, burada kaleler var, pvp nin amaci var, ele gecirme, koruma var. Eger sen open pvp yi de acarsan insanlar oralara kayar, mahalle kavgalari doner, asil guzel , yillarca ugrasilip design edilmis yerlerde pvp donmememe olasiligi baslar.

aoc da olay farkli, aoc da pve de sadece battleground larda ve ozel kale savaslarinda pvp donebilirdi. Kale savasi da zaten 25vs25 , yani katilman zor istedigin zaman. O yuzden illa ki sikilacakti insanlar.

Burada oyle bir sey yok, haritalarin yarisindan fazlasi nerdeyse ozel rvr alani zaten.

core diosunuz yani.. bumudur? :D

napalim cok sikilirsak dier taraftada hep birlikte yeniden kasariz ama, satis yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

Dün akşama kadar ehh diyordum ama LvL olup güzelce itemları yenileyip birde biraz akıllı oynayınca zevk almaya başladım. %90 WE ile devam edicem gibi duruyor. Ama cidden LvLlaması ve RvRsi kolay değil. Heal sorunu yaşayan bir class ve sizi heallemek yerine tank veya diğer yuksek armorları healledikleri için biraz fazla ölen bir sınıf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...