BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 draedan said: Absolut said: Hem de kıtır kıtır Ama şöyle düşünmekte lazım. Sen de kesebileceksin :P oyle olunca da , pvp nin asil donmesi gereken rvr alanlari, kalelerde savas yerine millet sokakta dovusecek, oralarda kalabalik azalacak, hos olmayacak. dun core server da benim mekanda order lari gordum, quest yapiyorlardi arkadaslari ile. benim her daim pvp flag im acikti, karsi tarafta bazilarinin acik veya kapali idi. hepsine vuramadim, ama onumde ziplayan gulen kisiyi tahrik etmek icin bir mob a daldim, tavbi o da hemen gank damarlari atti, acti pvp flag ini dovustuk, sonucta core da open pvp de yapabiliyorum onu gordum :D abi wowdaki pve mantiginin aynisi deilmi bu ya.. ben sevmedim valla.. simdi oturdu iyice, openrvr i tercih edicem sanirim.. napalim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Xaenin said: Ya zaten tier4' zoneların neredeyse tamamı RvR olduğu için orada farketmiyor, oraya gelene kadar kasarken sürekli bir genklenme mevzusundan kurtuluyosun Core'da. ok ama yarin bigun core lardan pvp lere gecemezsin, pvpden core a gecemezsin hedehodo yapamazsin die, ikinci sinif adam muamelesi goremeyelim? o risk bu tarz serverlarda her zaman var abi? haksizmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 BLaXx said: bana net bir sekilde biri anlatabilirmi core ile open arasindaki farki baska ayni konuda soru olmamasi dilegiyle :D CORE server : her zone da ozel rvr alanlari vardir, haritaniza baktiginizda turuncuydu sanirim, boyle bir alan goreceksiniz. Buralarda kaleler, ozel ele gecirilmesi gereken alanlar var. Core server da HERDAIM PVP FLAG i sadece buralarda acik, yani kacisin yok pvp donecek orada. Diger alanlarda, yani turuncu olmayan alanlarda ise PVP FLAG I OYUNCUYA KALMIS. ister ac, ister kapat. Kimse seni oralarda sen istemedikten sonra rahatsiz edemez. OPEN RVR server :Yukardaki rvr alanlarina ek olarak, butun dunyada -starter location ve kendi sehrin haricinde ki kendi sehrinde de pvp donebilir ama artik o son nokta, dusmanin oraya kadarulastiysa, kaleleri aldiysa- PVP sonuna kadar var. Bende yillarca open pvp, free for all server larda oynadim, cok severim.Ama warhammr online in durumu farkli, burada kaleler var, pvp nin amaci var, ele gecirme, koruma var. Eger sen open pvp yi de acarsan insanlar oralara kayar, mahalle kavgalari doner, asil guzel , yillarca ugrasilip design edilmis yerlerde pvp donmememe olasiligi baslar. aoc da olay farkli, aoc da pve de sadece battleground larda ve ozel kale savaslarinda pvp donebilirdi. Kale savasi da zaten 25vs25 , yani katilman zor istedigin zaman. O yuzden illa ki sikilacakti insanlar. Burada oyle bir sey yok, haritalarin yarisindan fazlasi nerdeyse ozel rvr alani zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Xaenin said: Ya zaten tier4' zoneların neredeyse tamamı RvR olduğu için orada farketmiyor, oraya gelene kadar kasarken sürekli bir genklenme mevzusundan kurtuluyosun Core'da. evet mesela isten eve gelmissin biraz stres atacaksin soyle 2 quest yapim miletle level atlayayim diosun. bi bakmissin 2-3 zibidi durmadan seni gankliyo. zaten zamanin kisitli ertesi gun is var vs vs bide sinir olup kapatiyosun oyunu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 draedan said: BLaXx said: bana net bir sekilde biri anlatabilirmi core ile open arasindaki farki baska ayni konuda soru olmamasi dilegiyle :D CORE server : her zone da ozel rvr alanlari vardir, haritaniza baktiginizda turuncuydu sanirim, boyle bir alan goreceksiniz. Buralarda kaleler, ozel ele gecirilmesi gereken alanlar var. Core server da HERDAIM PVP FLAG i sadece buralarda acik, yani kacisin yok pvp donecek orada. Diger alanlarda, yani turuncu olmayan alanlarda ise PVP FLAG I OYUNCUYA KALMIS. ister ac, ister kapat. Kimse seni oralarda sen istemedikten sonra rahatsiz edemez. OPEN RVR server :Yukardaki rvr alanlarina ek olarak, butun dunyada -starter location ve kendi sehrin haricinde ki kendi sehrinde de pvp donebilir ama artik o son nokta, dusmanin oraya kadarulastiysa, kaleleri aldiysa- PVP sonuna kadar var. Bende yillarca open pvp, free for all server larda oynadim, cok severim.Ama warhammr online in durumu farkli, burada kaleler var, pvp nin amaci var, ele gecirme, koruma var. Eger sen open pvp yi de acarsan insanlar oralara kayar, mahalle kavgalari doner, asil guzel , yillarca ugrasilip design edilmis yerlerde pvp donmememe olasiligi baslar. aoc da olay farkli, aoc da pve de sadece battleground larda ve ozel kale savaslarinda pvp donebilirdi. Kale savasi da zaten 25vs25 , yani katilman zor istedigin zaman. O yuzden illa ki sikilacakti insanlar. Burada oyle bir sey yok, haritalarin yarisindan fazlasi nerdeyse ozel rvr alani zaten. core diosunuz yani.. bumudur? :D napalim cok sikilirsak dier taraftada hep birlikte yeniden kasariz ama, satis yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Şimdiye kadar bu tarz seyler söyleyip aman nasısa pvp istedigimizde yaparız diyenler hep pişman oldu sizde olucaksınızzzz 8-)8-)8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ben core serverdan yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Abi siz anlamak istemiyosunuz sanırım. Core server pve serverı değil allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ama adam sana dalamadan sen dalaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Abi altta topic var. Wow da pve de kasıp pvp serverına migrate ile ilgili bi okuyun insanların tepkilerini bence. Zar zor pq yaparken 20 tane order gelsin istemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iide abi pvp pvp zoneda işte ne güzel. amaçlı kaliteli pvp. core bence iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 beyler ORDER olalım, =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Order ne ya lol. ELF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 dest olun, inva yla ayni server da olun, ally olalim, devamli arada mesaj kuslari donsun, siz bu kaleyi, biz o kaleyi alalim, sizin kale sakata geldi mi biz gelelim vs.. di mi ama ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ulan 30 yıllık noobların ırkı chaos veletlerın ırkı Darkelf, sizin demenizle mi karizma olucak be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Hayır, oyun zaten zergfest. Nufus coğunluğuyla chaos için iyice bayık olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Cüce mmo communitysine ÇOK uzaksın ya. TT gibi olcak sanıyosun heralde. Chosen ve sorcerer dışında overplayed class olmaz dest de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 witch elf, Magus bunlar tıka basa dolucak, disciple of khane bile dolucak. MMO communitysine uzak falan değilim, bunun üstüne warhammer communitysine hepinizden dah ayakınım. biliyorum veletler ne oynuyo ne oynamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 chaosda cok velet cekicek 4 class rahat sayarken, ordenda legülüs cüler ve whitelion dısında class yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 baktın 20 tane adam geldi geçersin rvr alanına oraya gelemiyolar nasısa tavuk oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Witch Elf ilk 5-10 gün dolacak taşacak heryer ama sonra bi anda herkes ilk RvR denemesinde ulan ne uydurukmuş bu WE diyip başka classlara yönelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sen beğenmedin mi Witch Elfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mortis said: beyler ORDER olalım, =) topigin en mantıklı mesajı.destragsın ne ya bi de o kolu bıcaklı eleman var gordukce tiksinme geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Dün akşama kadar ehh diyordum ama LvL olup güzelce itemları yenileyip birde biraz akıllı oynayınca zevk almaya başladım. %90 WE ile devam edicem gibi duruyor. Ama cidden LvLlaması ve RvRsi kolay değil. Heal sorunu yaşayan bir class ve sizi heallemek yerine tank veya diğer yuksek armorları healledikleri için biraz fazla ölen bir sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Abi magus a overplayed olcak dedin postun gerikalanı anlamını kaybetti. ayrıca warhammer komunitesiyle bunun HİÇ alakası yok. %5 i bile etmez tt oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar