Bone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 The Darkness epey bir süredir beklediğim bir oyundu. PC'ye çıkartırlar diye düşünüyordum, çıkartmadılar. Yeni PS3'e kavuşunca gittim Darkness aldım oynuyorum. Oyun çok hoşuma gitti. Aslen çizgi roman uyarlamaları berbat olur (Hellboy, Spawn gibi, güzel çizgi romanlar ama oyunlar berbatmış). Darkness ise çok ciddi (ağır abi) ve ciddi (epey emek verilmiş uğraşılmış) bir oyun olmuş. Normalde The Darkness çizgi romanıyla pek alakam olmadı. O tuhaf kostümü (witchblade'e benziyor be) görünce pek takip edesim gelmedi. Ama oyunu oynadığım zaman Darkness'teki kahramana kanım ısındı diyebilirim. Çizgi Romanın da reklamını güzel yapmışlar yani, yeni bir fan kazanmış oldular :P Oyunu bitirmedim daha ama özellikle Jenny'nin evine gidip yanında oturduğumuz bölüme hasta oldum diyebilirim. Şu oyunu PC'ye çıkarmış olsalarmış da aim sıkıntısıyla uğraşmasaydık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet ben de baya sonlara kadar oynadim oyunu ama bitirememistim daha sonra takasta mgs4 icin verdim. Guzel surukleyici oyun sadece konsolda shooter oynamak zor geliyor bana gamepad den dolayi. Nisan almak zor eheh. Yani kisaca guzel surukleyici karanlik bir oyun. Atmosferi sariyor insani. Oyun cikali cok oldu yili gecti sanirim ama hala alinip oynanabilecek bir oyun. Su aralar gerci force unleashed bekliyorum ama bu da guzel vakit gecirten bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Controller'a alıştıktan sonra açıkcası FPS oynamak, bilgisayardan daha fazla zevk veriyor. Oyuna gelince bence PS3'e çıkmış nadir iyi oyunlardan biridir.Konusu ve atmosferi oldukça başarılı. Yanılmıyorsam devamı üzerinde çalışıyorlardı en son. Tek problemi oyun bir noktandan sonra sürekli shoot em up tarzına dönüyor.Hani konu iyi, süper bi karakter var ortada daha farklı birşeyler olabilirmiydi diyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oyunu bilmiyorumda ÇR ı okuyunca hayal kırıklığına uğrayacaksın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bence baya güzel bir oyun.Özellikle Sonu çok güzel,minionların kullanımı flm herşey işlevsel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar