AKINCILAR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Isteyim hala ya yapmayin böyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Thrall orc kurtlarını kızaga baglatmıs geziyo orgrimmarın önünde.. rivayetlere göre snowboard takımı kuracakmış hordelardan... :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 arıyorum kesin vardır öle bişey rafting koyduklarına göre oda vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Turalyon die bi realm'e girdim walla bende sıkıntıdan ölcem yoksa.. edit: ona da giremedim Ravencrest PVP'yi deniorum şu an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Loading ekranında kalıyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 berber olayı güzel de neden bedava paralı olmicakmıydı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Character Creation ekranında Deathknight slotu gelmiş de tıklanmıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 expansion gelince aktif olcak işte bide questleri yapmamız lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 numberten said: berber olayı güzel de neden bedava paralı olmicakmıydı bu? berber beleş mi ptrde paralı idi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Level 1 charla bir iki saç denedim bedavaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Calendar olayı gelmiş, ilgiiiinç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 whissinn said: expansion gelince aktif olcak işte bide questleri yapmamız lazım :) lazım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Achievement ve calendar şeysileri mi gelmiş dediniz? :p WAR birilerini dürtmüş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 toggie said: whissinn said: expansion gelince aktif olcak işte bide questleri yapmamız lazım :) lazım değil. Aktif olduktan sonra q leri yapıcaz aktif olmadan nasıl q yapabiliriz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 retrieveing character listde takılan var mı baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tunca said: retrieveing character listde takılan var mı baska evet ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hozceri said: toggie said: whissinn said: expansion gelince aktif olcak işte bide questleri yapmamız lazım :) lazım değil. Aktif olduktan sonra q leri yapıcaz aktif olmadan nasıl q yapabiliriz ki ? dk acmak icin q yapmak gerekmiyor diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Başka karakterle chain quest yapıyorsun sonra aktif oluyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yok oyle bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bombalicam blizzardın binasını ya saat 9dan beri server bekliyorum tatil günüm bok oldu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tunca said: retrieveing character listde takılan var mı baska onu geçtim yükledi karakteri ama bar doldu bekletiyo off ya adam gibi saatinde açsalar şu serverları günaha girerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Halen kapalı mı yoksa yine sorunmu yaşıyoruz bağlanmak için.. Benim server yok, başka serverlar listede gözüküyor, onlarada girilemiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
linwelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 benimde server yok.. beklemedeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 uzun süre bekleyerek mi geçtin yoksa ha bire baştan deneyerek mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar