toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 var malesef. ama sırf dk questlerini gormek icin deger diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu patchi başlatamıyorum ben bir kere başlamıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oh başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu phasing olayı başladı mı? Başlamadıysa yuh diyorum Molten Core realmine. Orgrimmar'da /who yazdım, SADECE BEN VARIM! ÖÖÖÖEHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 o dedigin phasingden etkilenmez herelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 asfjh ya ben de realmin boşluğuna bahane aradım da bi onu buldum :P İlk defa böyle boş görüyorum herhangi bi realmi. Nasıl instance yapılcak burda ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bi yanlısın vardır imkansız orgrimmar'da tek olman. gunun en bos saatinde bile girsen 1 kisi bulma sansın yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 /who yazınca direk soyle arıyo ama 'z orgrimmar 67-70 (orgrimmardaki 67-70 arası tipler basını tam hatırlayamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 toggie said: hayır bu beta patchi değil. sen once 2gb'lık clientı indiriceksin. arkasından bi 2gb toplam yaklasık patchi var. onları indirip girebilirsin. O arkadan gelen 2 gb lik patchi 16 kb ile indirior launcher bu patch in rapidshare yüklenmiş hali varmıdır? Ben aradaım ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O yüzden de kıllandım biraz. Quest bırakmak için Barrens'a gidiyodum, yolum düşmüşken Org fp'yi alayım dedim içeri girdim bomboş etraf. Yani hakikaten bi acayipti. Bi ara yolum düşer mutlaka, o zaman yine adam gibi bakarım /who ile. Bi de screenshot alırım "EPIQUE" tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 gitme direk /who orgrimmar yaz bakalım ne cıkacak. @progamer ben de bulamadım, ama geceleri 90'la falan cekiyodum, uyumadan once acık bırakıp o sekilde cektim 2 gunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 LOL yine 1 kişi. Bu sefer ss aldım. Undercity'de de bi tek ben varım. Noluyoruz ya :) Edit: /who z-"Orgrimmar" 1-70 0 people found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ahah meraktan char acıp baktım. 25 kisi online horde tarafında sadece. ya uzun bir suredir patlak bu realm, yeni geldi. ya da tamamı ruslardan olusuyordu migrate ettiler rus serverlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 buldum sebebini. realm kapatılıyormus. http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=5640394530&sid=1 free migration acık kac sende hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 AaaaAaaaaaaaaaa Şansıma bak ya lol. Neyse saol valla çok ii oldu bu haber hemen gaçayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eh yani normalde bu kadar az populasyon olması mumkun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Arada kaynamışta tekrar sorayım, betanın setup 2gb olan dl tamamlandı, sonrasında update yapmaya çalışıyor ama yarım saattir 112 KB 'de kaldı. bu indirmeye çalıştığı versiyon nedir ve başka bir yerden indiremez miyiz? edik: şu anki versiyon 3.0.1.8622, dl takıldı sanırım = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 aramil said: Arada kaynamışta tekrar sorayım, betanın setup 2gb olan dl tamamlandı, sonrasında update yapmaya çalışıyor ama yarım saattir 112 KB 'de kaldı. bu indirmeye çalıştığı versiyon nedir ve başka bir yerden indiremez miyiz? edik: şu anki versiyon 3.0.1.8622, dl takıldı sanırım = bende aynı durumdaydım. Az önce denediğimde başardı blizz downloader 1.5 gb ye yakın patch i çekemeye başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Ben de elimdeki indirilmiş, tamamlanmış patch dosyasını öbür makineye attım, o da kırk saat patch yapmasın falan diye. Fakat downloader'ı çalıştırdığımda o dosyayı hiçe sayıyo, indirmeye başlıyo. Çok sinir gerçekten. Sizin sorunla bu aynı kaynaktan olabilir. WoW forumlarına falan bakmak lazım en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 indirmeye calısma. wowu acmadan once patchi ac sen o kendi wow klasorunu bulur patchi yapar. eger yarım kaldıysa patchin, atıyorum 1.5gb cektin, geri kalanını cekmek istiyosun diger pc'den. o zaman patch dosyasını beta klasorunun icine atıcaksın. bu arada beta patchleri icin farklı mirrorlar yok malesef. en azından ben bulamadım. downloader kullanmak durumundasınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 test realm e girilebiliyomu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 evet ama asırı lag var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 wotlk degil normal tBC 3.1 icin sormustum. bende patch dosyası mpq olarak kalmıs patch file olarak degil, eger bahsettigimiz normal Tbc icin ise nasıl patchlediniz wow u ? yada sizde mpq degilde normal patch dosyası olarak mı geşldi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 tbc v3 patchinin sadece ilk partını indirdin sen. oyle bekliyceksin, live serverlara gecene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 ya bende peer to peer çok yavaş oluo die (2.5kb sec) kapatıodum süper iniodu direct http ile 70 80 fln. ama gitti 97.5mb da takıldı, var mıdır full olarak yayınlayan bi yer. ya da seve seve saatte 2.5 la peer to peer açık mı indirices :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar