Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow-2.4.3-to-3.0.1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:
hayır bu beta patchi değil.
sen once 2gb'lık clientı indiriceksin. arkasından bi 2gb toplam yaklasık patchi var. onları indirip girebilirsin.

O arkadan gelen 2 gb lik patchi 16 kb ile indirior launcher bu patch in rapidshare yüklenmiş hali varmıdır? Ben aradaım ama bulamadım.
Mesaj tarihi:
O yüzden de kıllandım biraz. Quest bırakmak için Barrens'a gidiyodum, yolum düşmüşken Org fp'yi alayım dedim içeri girdim bomboş etraf. Yani hakikaten bi acayipti.
Bi ara yolum düşer mutlaka, o zaman yine adam gibi bakarım /who ile. Bi de screenshot alırım "EPIQUE" tarzı.
Mesaj tarihi:
gitme direk /who orgrimmar yaz bakalım ne cıkacak.
@progamer
ben de bulamadım, ama geceleri 90'la falan cekiyodum, uyumadan once acık bırakıp o sekilde cektim 2 gunde.
Mesaj tarihi:
ahah meraktan char acıp baktım. 25 kisi online horde tarafında sadece. ya uzun bir suredir patlak bu realm, yeni geldi. ya da tamamı ruslardan olusuyordu migrate ettiler rus serverlarına.
Mesaj tarihi:
Arada kaynamışta tekrar sorayım, betanın setup 2gb olan dl tamamlandı, sonrasında update yapmaya çalışıyor ama yarım saattir 112 KB 'de kaldı. bu indirmeye çalıştığı versiyon nedir ve başka bir yerden indiremez miyiz?

edik: şu anki versiyon 3.0.1.8622, dl takıldı sanırım =
Mesaj tarihi:
aramil said:
Arada kaynamışta tekrar sorayım, betanın setup 2gb olan dl tamamlandı, sonrasında update yapmaya çalışıyor ama yarım saattir 112 KB 'de kaldı. bu indirmeye çalıştığı versiyon nedir ve başka bir yerden indiremez miyiz?

edik: şu anki versiyon 3.0.1.8622, dl takıldı sanırım =

bende aynı durumdaydım. Az önce denediğimde başardı blizz downloader 1.5 gb ye yakın patch i çekemeye başladı :D
Mesaj tarihi:
Ben de elimdeki indirilmiş, tamamlanmış patch dosyasını öbür makineye attım, o da kırk saat patch yapmasın falan diye.
Fakat downloader'ı çalıştırdığımda o dosyayı hiçe sayıyo, indirmeye başlıyo. Çok sinir gerçekten.
Sizin sorunla bu aynı kaynaktan olabilir. WoW forumlarına falan bakmak lazım en iyisi.
Mesaj tarihi:
indirmeye calısma. wowu acmadan once patchi ac sen o kendi wow klasorunu bulur patchi yapar. eger yarım kaldıysa patchin, atıyorum 1.5gb cektin, geri kalanını cekmek istiyosun diger pc'den. o zaman patch dosyasını beta klasorunun icine atıcaksın.

bu arada beta patchleri icin farklı mirrorlar yok malesef. en azından ben bulamadım. downloader kullanmak durumundasınız yani.
Mesaj tarihi:
wotlk degil normal tBC 3.1 icin sormustum.

bende patch dosyası mpq olarak kalmıs patch file olarak degil, eger bahsettigimiz normal Tbc icin ise nasıl patchlediniz wow u ?
yada sizde mpq degilde normal patch dosyası olarak mı geşldi ?
Mesaj tarihi:
ya bende peer to peer çok yavaş oluo die (2.5kb sec) kapatıodum süper iniodu direct http ile 70 80 fln. ama gitti 97.5mb da takıldı, var mıdır full olarak yayınlayan bi yer. ya da seve seve saatte 2.5 la peer to peer açık mı indirices :(
  • Yeni Oluştur...