Adrassil Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oyuna girdim ve çıktım baktım background downloder çalışmış 992 mb lık patch çekiyor wow-2.4.3-to-3.0.1 TBC -EU update, hiç bir yerde bilgi bulamadım yeni bişilermi geliyor ? bilgisi olan varmı .Dosya çok büyük, baya birşey gelecek gibi sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evt indiriyor da harbi 1gb patch nedir yaw hehe, wotk ile alakalı bişiler çıkar herhal, yeni 1-2 bişe de koyarlar eğleniriz :p biri patch note u bulsun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Selaaaam http://www.wowwiki.com/Patch_3.0.1 3.0.2 sayfasına yönlendiriyo gerçi de, aynıdır heralde. WotLK almayacaklar için de gerekli olan bazı şeyleri eklemişlerdir belki de ondan 1GB olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 big pre-Wrath content patch mış, öle dio forumlarda millet, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya ben patch yapamıyorum. launcher da oyundan cıkınca başla yı seçiyorum ama oyuna girerken direk invalid torrent hatası veriyor ben bunu nasıl düzelticem de patche bırakıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 şimdi bu patchden soora dk açabilcez mi yada 80 lvl talentlerini oyun içi gorebilcez mi? nedir yani bu patchin oyuna eklicei nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 poff ya beta patchlerinden biri bunun yerine gecmez mi acaba :) icim bayıldı download yapmaktan valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Fransuxa said: ya ben patch yapamıyorum. launcher da oyundan cıkınca başla yı seçiyorum ama oyuna girerken direk invalid torrent hatası veriyor ben bunu nasıl düzelticem de patche bırakıcam ? Direk backround downloader'ı çalıştırıp denedinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 keşke death knightı bu patchle verseler de wotlk gelene kadar 70leyip direk geçsek northrende *dreamz* :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Anubisath said: keşke death knightı bu patchle verseler de wotlk gelene kadar 70leyip direk geçsek northrende *dreamz* :P # The Death Knight Hero class is now available for play. * Death Knights will now start with 0 talent points at level 55. * Creating a new Death Knight will start you at level 55 in Eastern Plaguelands. * The Death Knight start zone, Acherus: The Ebon Hold, is fully implemented and is located in the Eastern area of Eastern Plaguelands. * Death Knight spells that cost runes will now display the rune cooldowns on the spell buttons. * Death Knight damage has been decreased on almost all of their abilities. Veriyolar galiba zaten link : http://www.wowwiki.com/Patch_3.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 [[Wounding Poison]] no longer stacks, reduces healing by 50%. bu çok iyi olmus [[Surprise Attacks]] (Combat) now also increases Hemorrhage damage bunun sebebini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katra Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Walla ben yukledim patchi, daha dogrusu makineye Installer Tome2.mpq dosyası olarak bu adresde "C:UsersPublicDocumentsBlizzard EntertainmentWorld of WarcraftUpdatesWoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update " kayıtlı ama yüklenmiyor veya herhangi bir değişikliğe sebebiyet vermedi anlamadım.. Anlayan varsa veya yüklemiş olan yazsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Xinroth said: [[Surprise Attacks]] (Combat) now also increases Hemorrhage damage bunun sebebini anlamadım HARP modeli 41 combat 30 subtletly ve varyasyonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hah işte geldi patch demek ki. eeee ben daha mage 70licem ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 obaa dk geliyor mu patch ile, süper olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 biriniz patch note ları copy-paste yapabilir mi ? iş yerindeyim websense izin vermiyor wowwiki ye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ya bosuna umitlenmeyin TBC cikmadan once gelen 2.0.1 in aynisi bu expansion a hazirlik patchi yani WOTLK expansion ini satin almiyan adamalr icin uyumluluk patchi ondada bloodelf dranei starting zone filan eklendi menulerde acildi outland server kuruldu filan ama TBC olmadan haliyel kimse blood elf acip 60 a kadar kasamamisti oyle buda iste expansion cikmadan once birkac hafta oyalanin bunla takilin patchi o arada northrend serverlari acik olucak bazi testler yapicaklar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu patchten anlayacagımız tek sey wotlk releaseinin baya bi yaklastıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ronaldinho said: websense izin vermiyor wowwiki ye =) Adres satırına 216.224.121.143 IP numarasını gir dostum. Daha sonra wowwikiye girebildiğini göreceksin. Websense gerçekten bela bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ama bu patching TBC den önce gelen patchle farkı bi tane hero class var. Hero class la diğer 70 olan klasslar arasındaki lvl farkını gidermek için ben DK ları bu pacthde verip 70 e kadar uplatıcaklar böylece diğer classlarla beraber lvl 80 e kasabilcek. Bide wotlk çıktığından EPL deki kalabalığı önlemek için bence DK bu patchde gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 patch background downloaderden inio , bunun aktif edilip live serverlara yüklenmesi 1 ay rahat sürecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Solaran said: Ama bu patching TBC den önce gelen patchle farkı bi tane hero class var. Hero class la diğer 70 olan klasslar arasındaki lvl farkını gidermek için ben DK ları bu pacthde verip 70 e kadar uplatıcaklar böylece diğer classlarla beraber lvl 80 e kasabilcek. Bide wotlk çıktığından EPL deki kalabalığı önlemek için bence DK bu patchde gelicek. Bunu geçicen böyle bir şey yok. Adam exp. da zaten dk veriyo sana daha exp.ını çıkarmadan bizlerden parasını almadan dk açtırırmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla görücez bakalım. Adamlar paristeki blizconda bunu yapacaklarını söylediler. Ben canlı canlı izledim. Direk bu konuda soru soruldu, ve direk cevap verildi herşek gayet netti. Hiç kıvırmadı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 dk nın önceden açılması hata olur bencede ama açarlarsa da wotk olmadan 70 in üstüne çıkılmaz zaten, herkes northrend de olucak, napcan lvl 70 dk ile boş shattrath ta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tbc öncesinde de dranie ve be yoktu, o zaman onlarıda önce açar 60 a kastırır tbc ile herkezi 70'e kastırırdı, WoTLK ile gelir dk başka türlü olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar