Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 1. The starting zones will be jam-packed with players trying to do the very same things that you want to do. I know, I know, the King gave you a personal quest, unfortunately he is an idiot savant and gives that quest to everyone. He's the Dustin Hoffman of WAR. He wants you to kill three marauders because they are an incredible threat to the town. Well, guess what? Marauders are being hunted into extinction. They are on the endangered list. They are wiped off the face of the map as fast as they can spawn. It would have been better if the Marauder King had given you the quest to wipe out players hunting his species into extinction. Be patient, players will spread out soon enough. Enjoy the first few days trying to finish the quests that involve killing a specific mob that spawns every three minutes with 3,234,996 other people hovering around also trying to kill it. 2. Players don't form lines. You've formed a group, invited everyone that you can see to join you to get Mob123 when he spawns, but before you can attack him a single player, who refused to group, ninjas the mob. You'll be upset, but get over it because it is going to happen again and again. If India or China ever take over the world, this is how things are going to be. Consider it a primer. 3. The servers will come down. Inevitably there are bugs that only rear their heads when the servers are fully loaded, like on launch day. The servers will come down. Relax, grab a beverage, pat your kids on the head and keep clicking on the WAR icon until you get back in. Oh, and check the TenTonHammer WAR news to see what's up. Avoid forums unless you need to raise your blood pressure. 4. You will make friends. MMOGs are social games, but for many players it is the anti-social behaviour (see #2) that drives them to band together. You will find players that are very adept at what they do, players who are funny and even players who are just plain nice. Revel in it. Make them your friends. That is what will keep you playing long after you have done a scenario 1,234 times. 5. Message forums will be a cesspool. You've found a message forum and it is filled with people just like you. On launch day that will change and your happy community will be filled with 'Those that must be heard'. Ignore them. In a month everything will be back to the way it was. 'Those that must be heard' are transient. They will pass through like hobos in the last car of the train, smelling up the joint for a short time until the crisp breeze of the first subscription renewal blows them all away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 başarısız olmus bence... 3. dogru olabilir GOA sagolsun da, ozellikle ilk 2'si her mmo'da olan ve daha sonrakilerde de olacak bir sey yani... mmo'yu bıraksın bu arkadas o zaman... amacsız bi bicimde kotulemeye calısmıs war'u da becerememis eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kotuleme degil ki, gayet olacak seyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Evet, kötülemeye falan çalışmamış yani hiç bi şekilde, her türlü olacak bunlar, olmazsa olmaz o yüzden hazırlıklı oluverin. Hele o grubu kabul etmeyip tek mobu ninjalayan adamlar için hazırlıklı olmak lazım for they are real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abi benim de dedigim o, Five Things To Expect When Warhammer Online Launches diyip yazınca sacma oluyor bu... warhammer online'a ozgu bir sey degil, her mmo'da olacak seyler... bu yazdıkları da hic iyi seyler olmadıgına, ve sacma bir bicimde warhammer'da bunları vurguladıgına gore bariz kotuleme yani... Five Things To Expect When a mmo Launches desin o zaman... edit: ha herhangi bir sekilde mmo olayına warhammer online ile girecek olanlar varsa ve onlara yazılmıssa peki lol =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kfg said: abi benim de dedigim o, Five Things To Expect When Warhammer Online Launches diyip yazınca sacma oluyor bu... warhammer online'a ozgu bir sey degil, her mmo'da olacak seyler... bu yazdıkları da hic iyi seyler olmadıgına, ve sacma bir bicimde warhammer'da bunları vurguladıgına gore bariz kotuleme yani... Five Things To Expect When a mmo Launches desin o zaman... edit: ha herhangi bir sekilde mmo olayına warhammer online ile girecek olanlar varsa ve onlara yazılmıssa peki lol =)... bunlar kötü bi şey deil arkadaşım bunlar normal şeyler warhammer ı kötülüycek en son insan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 benim aklıma takılan senaryolarda çıkan itemlar konusunda.mesela l40 ta iyi bir item düşüyor engineer a ve o sırada alakasız birisi sırf satarda para gelir diye need ler bununda bir şekilde engellenmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 engineera item düşme gibi bir şey söz konusu değil, eğer rollu kazanırsan classına göre loot alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 @barbekü, yok abi ben sana soylemedim direk, yanlıs anlama =)... ama yani onlar herhangi bi mmo'yu daha zevksiz hale getiricek yegane seyler, warhammer'a ozguymus gibi yazılınca haksızlık oluyo eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tunca said: engineera item düşme gibi bir şey söz konusu değil, eğer rollu kazanırsan classına göre loot alıyorsun yok mesela adamdan item düştü engineer,sende bright wizardsan needlersen o iteme roll atıyor yani sen o klasn sana vermem demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kfg said: @barbekü, yok abi ben sana soylemedim direk, yanlıs anlama =)... ama yani onlar herhangi bi mmo'yu daha zevksiz hale getiricek yegane seyler, warhammer'a ozguymus gibi yazılınca haksızlık oluyo eheh... ya aslında 1.sinde herkesin deli gibi oyuna başlıycagı için yoğunluk olucağını söylüo iyi bişi zaten iq su ayakda durmasına yeticek kadar olan insanlar bile anlar onun her mmo ya özgü bişi oldugunu : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Evet, kötülemeye falan çalışmamış yani hiç bi şekilde, her türlü olacak bunlar, olmazsa olmaz o yüzden hazırlıklı oluverin. Hele o grubu kabul etmeyip tek mobu ninjalayan adamlar için hazırlıklı olmak lazım for they are real. hehe süper bi olay tek mob spotu kamplamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bence adam esprili bir dille anlatmış ne olacağını WAR'ı kötülemeye falan çalışmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 abi anlayamadıgınız nokta, adamın anlattıgı seylerin herhangi bi mmo cıktıgı zaman yasanacagı sey olması, bunlar kotu degil normal diyosunuz da, kotunun karsıtı normal degil ki =)... bunu gidip de war cıkınca karsılasacagınız 5 sey diye yazarsa, gereksiz bi bicimde war'a ozgu gostermis oluyor, sırf sunun baslıgını ve ilk sorudaki mob ismini degistirerek her mmo'ya uyarlarım 3sn'de yani, bi template olsun bu, her mmo cıkmadan once ona uyarlayıp yaziyim buraya o zaman ? kotulemekten kastım o, tam cıkmak uzereyken benim warhammer'dan bekledigim tek sey bunlar degil... bunun oyunun war olmasıyla bir ilgisi yok... bu kadar anlasılamayan ne cozemedim cidden =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 wow a başladığım zaman, northshire abbey etrafında moblardan çok oyuncular vardı. bi karamboldür gidiyordu. horde tarafında da millet elmaların üstüne hücum edip, sarkoth spawn kamplıyormuş. normal böyle şeyler yani, adamda gayet espirili bir şekilde anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kfg said: abi anlayamadıgınız nokta, adamın anlattıgı seylerin herhangi bi mmo cıktıgı zaman yasanacagı sey olması, bunlar kotu degil normal diyosunuz da, kotunun karsıtı normal degil ki =)... bunu gidip de war cıkınca karsılasacagınız 5 sey diye yazarsa, gereksiz bi bicimde war'a ozgu gostermis oluyor, sırf sunun baslıgını ve ilk sorudaki mob ismini degistirerek her mmo'ya uyarlarım 3sn'de yani, bi template olsun bu, her mmo cıkmadan once ona uyarlayıp yaziyim buraya o zaman ? kotulemekten kastım o, tam cıkmak uzereyken benim warhammer'dan bekledigim tek sey bunlar degil... bunun oyunun war olmasıyla bir ilgisi yok... bu kadar anlasılamayan ne cozemedim cidden =) ? özür dile bence herkesden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahaha, niye ? yazı gereksiz olmus diyorum, milletten ozur dile diyosun, nası bi baglantı kurduysan, peki... yazıyı sen mi yazdın anlamadım ki, niye bu kadar sahiplendin =)... edit: tek cumlede anlatmaya calısıcam dedigimi, hala anlasılmazsa naapalım artık =) said: "Five Things To Expect When Warhammer Online Launches" baslıklı bir yazıdan ben warhammer'a exclusive maddeler bekliyordum. niye bu kadar onur meselesi yaptın ya, sacma sapan bi yazıyı lol ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ingilizlerdeki edebiyat akımlarının zayıf olduğunu biliyorum ama mübalağ denen sanatın amacı olayları esprili bir dille anlatmaktır oradaki 3milyon küsur rakamlarının sebebi de budur. biz abartmadık, sen adamın tavrını abarttın. senin dediğini de anladık merak etme. ama adam WAR u kötülemeye çalışmıyor. daha ziyade "ahanda oyun çıkınca bunlar gelcek başımıza ama biz yılmayız lan" tadında bir yazı gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Yılmayız tabi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 "1. The starting zones will be jam-packed with players trying to do the very same things that you want to do. I know, I know, the King gave you a personal quest, unfortunately he is an idiot savant and gives that quest to everyone. He's the Dustin Hoffman of WAR." :D Süper özetlemiş olacakları... ama zaten MMO oynayan herkes işin bu kısmına sorun diye bakmıyor ki... Daha önce Headstart veya Release Day oyuna başlayan her MMO oyuncusu biliyodur muhtemelen... Hatta GOA nın OB başındaki beceriksizliği bile çok sorun değildi. Ama ertesi gün bile olayı çözemeyip hala binlerce oyuncu oyuna giremediği zaman sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 off abi, anlatamadım anlatamayacam =), anladık diyosunuz hala aynı seyi yazıyosunuz... adamın tavrını abartacak bir sey yok... daha onceki mesajlarımda dedigim gibi yazıyı gereksiz buldum, niye gereksiz buldum, bana karsı yazan herkesin dedigi gibi "herkes biliyor zaten boyle olacagını" cunku, benim yazdıgım seyin aynısını bana karsı yazıyosunuz, nasıl beceriyosanız ehueh... oyun cıkmadan once sırf bunlara dikkat cekmenin bi mantıgı yok, onu diyorum... ozet olarak bi yazı atıldı, yazıyı begenmedim, gaza geldiniz =), cok mu sıkıldınız, heyecan mı arıyosunuz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 abi bence özür dilesen iyi olucak hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Özür dile ve herkese çikolatalı gofret al... cezalısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ahah peki abi ozur dilerim o zaman... halen anlamadım nedenini, en kotu yazıyı yazana laf ettim yani, size bir sey bile demedim ama tamam ozur dilerim peki... bundan sonra birisi buraya bir sey attı mı begenmek zorundayız, bilemedim affedin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar