Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Headstart

Ekmek

Öne çıkan mesajlar

ya ne kadar cok code olayı var.şimdi eadan digital hesap alınca warsea ile baslayan code geldi,bunu hs içinmi kullanacagım sadece yoksa hem hs hemde normal code umuz bumu olucak?warsea ile baslayan code u sadece hs ıcın kullanıp sonra yeniden code gelmesınımı beklıyecegız oyuna devam etmek ıcın?
Sosyal ağlarda paylaş

Mythic alamaz EU'yu, yani bir de onla uğraşacak bir branchi yok diye biliyorum Avrupa'da. Olsaydı zaten GOA'ya vermezlerdi. GOA'nın şutlanması demek yeni ortak arayışı demek, o arada hizmet verebilecek bir firma olmaması demek, server olmaması demek, oyun olmaması demek. Yalan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bugün ea ya goa hakkında şikayet email'i attım ce kodumu girdim bu kod kullanılmışyır diyor dedim goa 10 tane email atmama ramen bana 3 gündür dönmediler eğer ce paketimde headstart a başlayamazsam bunun sorumlusu olarak ea mı yoksa goa mı olacaktır dedim. :) bende ona göre bu olayın üstüne gidicem dedim ilk başta adamlar goa nın bir mail adresini verdiler buraya yazın bu emailen sonra ne gibi bir sorun bizde bakalım dediler :D bu cevap ı azcık geç yazdığım için henüz cevap gelmedi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Perspective said:
EA SE preorder headstart ve bonus item kodlarını göndermeye başlamış az önce mail geldi

Bende hala yollamadilar, bekliyorum valla.
Headstart kesin olarak 16sina mi alindi SE'ler icin, yoksa 15 mi hala, pek bakamadim topiklere son 3 saat icersinde, kusura bakmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

olmaz böyle birşey :D muahuauhauha GOA dan şimdi 2 email geldi eğer kodunuzda problem varsa bize yazdığınız kod normalde ce kodudur falan sizi headstart a devet edellim gibisinden huauhauha koptum waahi

KillerLord said:
valla bugün ea ya goa hakkında şikayet email'i attım ce kodumu girdim bu kod kullanılmışyır diyor dedim goa 10 tane email atmama ramen bana 3 gündür dönmediler eğer ce paketimde headstart a başlayamazsam bunun sorumlusu olarak ea mı yoksa goa mı olacaktır dedim. :) bende ona göre bu olayın üstüne gidicem dedim ilk başta adamlar goa nın bir mail adresini verdiler buraya yazın bu emailen sonra ne gibi bir sorun bizde bakalım dediler :D bu cevap ı azcık geç yazdığım için henüz cevap gelmedi :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...