Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eet orderımda olsun ordırı destrosu tüm türkler bir turan ısınamazsam(sap gibi gezersem) destruction gelirim bende ama open rvr cok gerer insano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya ne kadar cok code olayı var.şimdi eadan digital hesap alınca warsea ile baslayan code geldi,bunu hs içinmi kullanacagım sadece yoksa hem hs hemde normal code umuz bumu olucak?warsea ile baslayan code u sadece hs ıcın kullanıp sonra yeniden code gelmesınımı beklıyecegız oyuna devam etmek ıcın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 santanio said: eastore dan alabilirdin ama pre order bitmiş bitmediki ben daha bugun sabah pre-order ettim Se yi link istiyenler için atayim http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_GB/ContentTheme/pbPage.warhammerUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 EA SE preorder headstart ve bonus item kodlarını göndermeye başlamış az önce mail geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ula heyecan sardı..benimde pre-order beta keyi kabul etmedi..Akşam akşam stress off offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tut elimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 patlıyacak gene goa :D tutusmayın mıllet bısı sanacak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu sefer de patlarsa ortaklar arası gerginlik yaşanır artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Xaenin said: Bu sefer de patlarsa ortaklar arası gerginlik yaşanır artık. daha ıyı yav. degısır ıste. goa dan hayır yok bana gore tam bir fiyasko :S mytic alır bare :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 O iş zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mythic alamaz EU'yu, yani bir de onla uğraşacak bir branchi yok diye biliyorum Avrupa'da. Olsaydı zaten GOA'ya vermezlerdi. GOA'nın şutlanması demek yeni ortak arayışı demek, o arada hizmet verebilecek bir firma olmaması demek, server olmaması demek, oyun olmaması demek. Yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 yok artık el değiştirmez oyun.. patlarsa eğer oyun genel olarak o zaman belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Geçici olarak us e taşısınlar serverları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 valla bugün ea ya goa hakkında şikayet email'i attım ce kodumu girdim bu kod kullanılmışyır diyor dedim goa 10 tane email atmama ramen bana 3 gündür dönmediler eğer ce paketimde headstart a başlayamazsam bunun sorumlusu olarak ea mı yoksa goa mı olacaktır dedim. :) bende ona göre bu olayın üstüne gidicem dedim ilk başta adamlar goa nın bir mail adresini verdiler buraya yazın bu emailen sonra ne gibi bir sorun bizde bakalım dediler :D bu cevap ı azcık geç yazdığım için henüz cevap gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 WHO'S TO BLAME diye bağırsaydın ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 goanın sitesi neresi acaba?gercekten goa.com mu.adamların sıtesıne gırıp patch cekeyım dedım ama goa com sacma sapan bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Perspective said: EA SE preorder headstart ve bonus item kodlarını göndermeye başlamış az önce mail geldi Açıkçası girmeye korkuyorum o kodları :S Zaten maildeki link kod yazma ekranına gitmiyor. Kendimizin kodu gireceği yerde de belirgin ve her 2 kod içinde yer yok :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Perspective said: EA SE preorder headstart ve bonus item kodlarını göndermeye başlamış az önce mail geldi Bende hala yollamadilar, bekliyorum valla. Headstart kesin olarak 16sina mi alindi SE'ler icin, yoksa 15 mi hala, pek bakamadim topiklere son 3 saat icersinde, kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 banada geldi az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bikaç saat önce aldım se'yi eastoredan, daha gelmedi bana warsea ile başlayan kod hariç. oyunun tr'deki kutulu fiyati ne kadar bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 50 ytl sanırım, mavishopta dediğine göre. önsipariş şeysi de olabilir pekala. http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_42&products_id=1746 hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 olmaz böyle birşey :D muahuauhauha GOA dan şimdi 2 email geldi eğer kodunuzda problem varsa bize yazdığınız kod normalde ce kodudur falan sizi headstart a devet edellim gibisinden huauhauha koptum waahi KillerLord said: valla bugün ea ya goa hakkında şikayet email'i attım ce kodumu girdim bu kod kullanılmışyır diyor dedim goa 10 tane email atmama ramen bana 3 gündür dönmediler eğer ce paketimde headstart a başlayamazsam bunun sorumlusu olarak ea mı yoksa goa mı olacaktır dedim. :) bende ona göre bu olayın üstüne gidicem dedim ilk başta adamlar goa nın bir mail adresini verdiler buraya yazın bu emailen sonra ne gibi bir sorun bizde bakalım dediler :D bu cevap ı azcık geç yazdığım için henüz cevap gelmedi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 (PCEA01, PSEA01, PSEA0M or PSEA0N) kodlar ile başlayan kodlar headstart içinmiş aynı emailde yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Fly said: 50 ytl sanırım, mavishopta dediğine göre. önsipariş şeysi de olabilir pekala. http://www.mavishop.com/vitrin/product_info.php?cPath=36_42&products_id=1746 hatta biz dijital pre order'ı 35 pound'a aldık. kutunun ilk fiyatı 50 olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar