Arnis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Evet ama cumartesi aksamı yine yıgılma olur tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ucunbiri said: ya bu arada ben pre order pack imi taksim megavizyondan almıştım taksim megavizyonda tadilat var hay şansıma sıçayım napıcam ben ? ufuk beyden mail geldi taksim megavizyon tadilatta değilmiş batmışlar lol. neyse oyunu mağdur olmadan aralgame in sitesinden alabileceğimi söyledi tabii bu taksim megavizyondan alanlar için geçerli geri kalanlarınız da saldırmasın internet sitesine gidin paşa paşa dükkandan alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Aa geceymiş o yav özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tepe nautilus Megavizyon da tadilatta şaka gibi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Tadilat diyip ufak ufak tüyüyolar mı piyasadan nedir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Oyunlar zaten 18-19 unda gelir mağzalara, belki daha geç, biz sadece hs yapıp, artık 25 ine kadar oyun ne zaman gelirse alıp, içinden çıkan retail kodunu giricez, acc yi sabitleyeceğiz, paniğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Eveet bu gece 01.00 de kimler burda bakalım. Ben alışverişe çıkıcam sinir krizi geçirirken atıştırmak için birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 raider said: Tepe nautilus Megavizyon da tadilatta şaka gibi ya... ora yanılmıyorsam 1 aydır tadilatta :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben burdayım agalitör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben yazlığa gitcem valla dünki patch stresi yetti arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Valla gece kamplıyoruz siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 jonywayt said: raider said: Tepe nautilus Megavizyon da tadilatta şaka gibi ya... ora yanılmıyorsam 1 aydır tadilatta :P tadilat değilmiş işte iflas etmiş megavizyon zinciri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Çok heycanlıyım ya. Keyim bozuk çıkıcak gibi bir his var içimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hadi siz yine iyisiniz tatil gecesi key krizi yaşıcasınız standart headstart yapıcaklar ayvayı yedi misal ben :) pazartesi ruh gibi giderim işe artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bana hala EA dan key gelmedi lan headstart keyi , open beta keyi gelmişti ilk sipariş ettiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 EASTORE LOOK UP YOUR ORDER Bu adresden eastore order ını girip key bakılıyo ama tek key var mesela benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Baktım işte adresim yazio. WARHAMMER EU falan dio. Download now with EA vs... bi de UNLOCK code die bişey var. BETA KEYine benzio. o mu acaba. Beta keyden farklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ucunbiri said: jonywayt said: raider said: Tepe nautilus Megavizyon da tadilatta şaka gibi ya... ora yanılmıyorsam 1 aydır tadilatta :P tadilat değilmiş işte iflas etmiş megavizyon zinciri :D haydea sakata gelmıs :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 mortis o key beta keyden farklı ama tek kod .. bunu ce olarak kullanmak isteyen nasıl kullancak bilmiyorum ama bence o key standart headstart ve oyuna 1 ay devam edilecek key. belki o codu kullanarak bu gece ce oynıcam linki koyarlar siteye bilemiyorum sadece tahmin yürütüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ya ben de SE var zaten de key WARSEA harfleri ile başlio, WAR Standart Edition, mı acaba WAR SE sizinki WARCE falan die mi başlio =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Serverlar kapandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Open Beta bildiğim kadarıyla bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Finito... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ovari da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bu akşama kadar accesable olcak yazıyor OB sitede. In order to increase the stability of version 4.1.1, Mythic has made several corrections that we are deploying on our servers. Game servers will be shutdown at 14.00 CET for a short maintenance. However, so as not to shorten this afternoon's gaming, and contrary to what we announced yesterday, the open beta servers will remain accessible until tonight. In addition, you will be able to update your client with the localised voice-overs this afternoon. Finally, in order to complete the preparation for the head start that goes live tomorrow, we will disable the function of entering "open beta" codes at 16.00 CET. We will have several periods of network maintenance today that could lead to some lag in game, especially in the late afternoon. Thanks for your understanding and and happy gaming! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar