Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.1.1 Patch Notes

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Bu, normal deil abi. US'de sorun olmuyorsa ama GoA'da iki kere oluyorsa normal değildir. Mythic ya da EA'yı da suçlayamıyorum adamlar gayet de iyi bir beta geçirdiler gibi duruyor, ama bu saçmalık yani. Open betanın tek önemli patchinin tek oynanacağı cuma gecesi akşamı prime time'ı katlediyosun. Yarın da serverlar kapanacak, e zaten 2 gün baştan kaybetti insanlar yuh yani. Hadi, beta bu. Parasını verip de headstart başlamak isteyen CE'ye olursa valla kıyamet kopar.
Sosyal ağlarda paylaş

Venator said:
Bu, normal deil abi. US'de sorun olmuyorsa ama GoA'da iki kere oluyorsa normal değildir. Mythic ya da EA'yı da suçlayamıyorum adamlar gayet de iyi bir beta geçirdiler gibi duruyor, ama bu saçmalık yani. Open betanın tek önemli patchinin tek oynanacağı cuma gecesi akşamı prime time'ı katlediyosun. Yarın da serverlar kapanacak, e zaten 2 gün baştan kaybetti insanlar yuh yani. Hadi, beta bu. Parasını verip de headstart başlamak isteyen CE'ye olursa valla kıyamet kopar.

Patchin testini US'te yaptılar anlaşılan, bizimkinide CE'de yaparlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

_Gandalf_ said:
Şu an için en çok merak ettiğim şey durup dururken oyunun 10sn kilitlenip yeniden gelmesi masaüstüne atması gibi olaylarının ne kadar düzeltildiğidir ki oyunu alıp almamamda tek rol oynayacak etken bu olacak.

Ben hiç ctd yemedim.
Dxdiag la beraber report etmen lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:
Bana sadece bir kere oldu. Onun haricinde yaşamadım.

büyük ihtimalle donanımdan kaynaklanıyor ozaman. sistem gereksinimlerinde bulunan son sürücüleri yüklenmiş donanıma sahibim ama gel gör ki yüksek çözünürlük ve full msampling oynadığım wow da raid de bile 30 fps altına inmediğim halde bu oyunda texturelar detaysız olmasına rağmen kasılmalar yaşıyorum. Haliyle oyundan soğutuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...