Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 RedallHoor said: Kevinromeo said: lol,amma abarttınız... normal şeyler bunlar,bu olayları "omg how" diye karsılayan herkez bu işlerde yenidir... e demeye çalışıyorsun bir mesaj veriyorsunda anlamadık biraz Sakızdanmı çıktın lan sen akşam akşam ? pathetic!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu, normal deil abi. US'de sorun olmuyorsa ama GoA'da iki kere oluyorsa normal değildir. Mythic ya da EA'yı da suçlayamıyorum adamlar gayet de iyi bir beta geçirdiler gibi duruyor, ama bu saçmalık yani. Open betanın tek önemli patchinin tek oynanacağı cuma gecesi akşamı prime time'ı katlediyosun. Yarın da serverlar kapanacak, e zaten 2 gün baştan kaybetti insanlar yuh yani. Hadi, beta bu. Parasını verip de headstart başlamak isteyen CE'ye olursa valla kıyamet kopar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 DA2019 said: Authentication server up ama serverlar down şu an. O da yoktu gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 himmet abey patetik nidemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Venator said: Bu, normal deil abi. US'de sorun olmuyorsa ama GoA'da iki kere oluyorsa normal değildir. Mythic ya da EA'yı da suçlayamıyorum adamlar gayet de iyi bir beta geçirdiler gibi duruyor, ama bu saçmalık yani. Open betanın tek önemli patchinin tek oynanacağı cuma gecesi akşamı prime time'ı katlediyosun. Yarın da serverlar kapanacak, e zaten 2 gün baştan kaybetti insanlar yuh yani. Hadi, beta bu. Parasını verip de headstart başlamak isteyen CE'ye olursa valla kıyamet kopar. Patchin testini US'te yaptılar anlaşılan, bizimkinide CE'de yaparlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Serverların kapalı olması değil olay hiç bir şekilde bilgi verilmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aynen. En son verdikleri bilgi 19.45 CETde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Şu an için en çok merak ettiğim şey durup dururken oyunun 10sn kilitlenip yeniden gelmesi masaüstüne atması gibi olaylarının ne kadar düzeltildiğidir ki oyunu alıp almamamda tek rol oynayacak etken bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Haydaaa açılma zamanı belli olmadı mı hala serverların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 _Gandalf_ said: Şu an için en çok merak ettiğim şey durup dururken oyunun 10sn kilitlenip yeniden gelmesi masaüstüne atması gibi olaylarının ne kadar düzeltildiğidir ki oyunu alıp almamamda tek rol oynayacak etken bu olacak. Ben hiç ctd yemedim. Dxdiag la beraber report etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bana sadece bir kere oldu. Onun haricinde yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 banada her gece 1-2 kere crash oluyordu. Ama normal geldi,düzelir düzelir :) Sıra olmasa koymazda benim OB serverda sıra vardı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Websitesinde update: The open beta servers are still down following the patch operation. Our technicians and Mythic's developers have identified the issue and are working on the fix. We can't give you any ETA, though. We are sorry for the delay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 DA2019 said: Bana sadece bir kere oldu. Onun haricinde yaşamadım. büyük ihtimalle donanımdan kaynaklanıyor ozaman. sistem gereksinimlerinde bulunan son sürücüleri yüklenmiş donanıma sahibim ama gel gör ki yüksek çözünürlük ve full msampling oynadığım wow da raid de bile 30 fps altına inmediğim halde bu oyunda texturelar detaysız olmasına rağmen kasılmalar yaşıyorum. Haliyle oyundan soğutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Popo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 PAtchlemeye başladı bu arada bilginiz olsun. Veya bende daha yeni başlayabildi demek daha doğru belkide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 yarım saat sonra gelicek diyor sitede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 2 gibi gelir o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Woahh grafikler harika olmuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ACULDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bende hala hata veriyor oyunu açmaya çalışırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet bende de Patch Error hatası veriyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bende hata yok açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Off off patcher'ı açabilsem full file check yapacam ama hiçbişey açılmıyor :/ GoA'dan dosyayı alamadım diyor aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orsom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bende de olmuodu şimdi olmaya başlası QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar