Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 nasıl bişeydır bu yaa böyle. sabır taşı çatladımı çatlamadımı.. yaw dine vercem kendimi yeminlen hacı olcam hacı yok dayanamıyorum ben yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sabır şöyle birşeydir gece yaklaşık 12 dakika arayla voltaj düşer ve upsin olmadığı için bilgisayarının restart atmasını izlersin. işte bu arada bağırmamak sövmemek sabır işidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 internete giremediğin için mi diyosun bunu? başka bişeyden dolayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Aynen sabır.Neden,çünkü sonu selamettir.Sen sabret yeter ki. Kıraç said: Bütün geceler mecbur varır sabaha,acı olmayınca tatlıda olmaz.Umudunu kaybedip pes etmek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 0ne said: Aynen sabır.Neden,çünkü sonu selamettir.Sen sabret yeter ki. Kıraç said: Bütün geceler mecbur varır sabaha,acı olmayınca tatlıda olmaz.Umudunu kaybedip pes etmek olmaz.:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 0ne said: Aynen sabır.Neden,çünkü sonu selamettir.Sen sabret yeter ki. Kıraç said: Bütün geceler mecbur varır sabaha,acı olmayınca tatlıda olmaz.Umudunu kaybedip pes etmek olmaz. uzman yorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Gonuşma layn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Oruç tut iyi geliyor +1 sabır veriyor hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 LF sabreden dervis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sry we full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sabretmek iyidir serkanım. Tabi ne için sabrettiğin de çok önemli :) her yol biter ama sonunda seni çok mu yordu, az mı yordu bu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 genel dedim ama tabi bi konu varda o bana kalsın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 olmaz! topic actinsa anlatcaksin konus dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yaaa sabır yaa... ( :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar