Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Black Orc ilk levellar hariç eğlenceli. Tanklar arasında, en yüksek DPS potansiyeline sahip sınıf ayrıca. Belli bir rotasyonun olmak zorunda, klavye üzerinde kafamı gezdiriim, dps yapiim dersen, bütün PQ'larda sonuncu olursun :p Mekanikleri hoşuma gitti. No Plan - Gud Plan - Da Bes' Plan şeklinde ilerliyor. Hepsinin skilleri farklı şeyler, bir nevi combopoint gibi ama geriye doğru da gidiyor yanlış yaparsan. Tank bazlı sınıf olduğu için, Scenario'larda güzel iş çıkıyor. Ranged classların yanına gitmezsen, işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Chosenda iyi siniflardan bence baktın adamlar pesınde cekersın 196 defans kalkanı kacarsın kolay kolay ındıremıyorlar baktın karambol var atarsın debuff 3-4 vurusta yatırırsın dusmanı ama two handed sılahın olması lazım.Yanlız dedıklerı gıbı ranged sınıflara karsı hızlı depar atıp yakınlasman lazım yoksa lazer mıdır nedır bır gelıyor sonra bır patlama sonra mefta oluyorsun zaten karsı takımı tanımadıgım ıcın kımın ne ettıgını bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 planlar saldırı skillerimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Black orc güzel bayağı, yalnız RvRde tank mantığı çok farklı adamların sana vurmasını sağlaman lazım bunun için de bir sürü skilli var BO'nun. Bir sürü snare, knockback silence, taunt vs. Size vurmazsa düşmana ciddi debuff koyup bi de yerinde oturtturabiliyorsunuz kitliyorsunuz adamları, mythic tank mantığını iyi oturtmuş. Ancak çoğu böyle yararlı skill sonraki levellarda geliyor, daha rank6yım o yüzden tier2 falan görmeden bişey demek için erken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 iyi olmuş aoc de pvp serverda priest of mitra çatım, çevremde 3 tank olmasına rağmen herkes beni 1 2 vuruşta öldürüyordu, tanki takan kimse yoktu :) böyle olmalı tanka vurmak zorunda kalmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 chosenla ilgili bir soru da benden gelsin ; discord ağacı tanklıktan ziyade debuff ağacı gibi gözüktü bana, y/n ? bir de sahiden sword board ı çantaya atıp 2h ye geçip hemen ölmeye yakın adamı öldürüp geri 1h/shielda geçme durumunda masterynin önemi pek yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ya o 2h vs sword/shield olayı biraz karışık. Nasıl tanklık yapacağına bakıyor. PvE için durum net, karışık olan RvR tanklığı. Şimdi sen gidip de süper tank masteryleri alıp bir de kalkan takarsan RvRde kimse kesemez seni, ama kalkanı gören kimse de seni takmayabilir yanından geçerler healer'a giderler. Tabi yine yapabileceğin şeyler var ama bi 2hdeki kadar ilgi cekemezsin. Tanklığın olayı daha çok, rakibi o kadar kızdırıyorsun ki sana dalmak zorunda kalıyorlar. Bunu yapmanın da yolları var. Discord ağacı chosen'ın çok iyi olmuş mesela. Casterların arasına girip silence knockback atıp da çat çut konsantrasyonlarını bozarsan rakip takım illa ki sana dalacaktır. Sıkıysa dalmasın :) İsterse bütün takım üstünde olsun, sendeki zırh ile bi de arkanda healer varsa bayağı uzun süre dayanabilirsin. Tabi ölüyosun o kadar ilgi çekince ama, sen ölene kadar menzile giren dpslerin karşı takımı harcıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 hah istediğim o zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 shaman dıyeyım bende; fazla oynamadım l6 ama olsun. tam bir support class. wowda 4 sene ıstısnasız mage oynadım ama warda artık degısıklık yapıp heal olayına girebilen bir class secmek ıstedım ve greenskinler gozume guzel geldıgı ıcın shaman cok hosuma gıttı. dmg/heal mekanigini cok ıyı ayarlamıslar. uber dmg yapamıorum belkı ama kendımı ıdare edecek kadar dmgım var. heal oalyına gelınce alıorum onume bır tank abanıorum adama tabı bır yandanda dmg yapıp oldukca zevk alıorum. ozellikle bleed for meh gıbı skıller cok hos sorc oynadım bırde , wow lock-mage diyebiliriz buna, pure dmg, yuksek dmg ama karsılıgında dusuk survability. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 raistlinthewiz said: shaman dıyeyım bende; fazla oynamadım l6 ama olsun. tam bir support class. wowda 4 sene ıstısnasız mage oynadım ama warda artık degısıklık yapıp heal olayına girebilen bir class secmek ıstedım ve greenskinler gozume guzel geldıgı ıcın shaman cok hosuma gıttı. dmg/heal mekanigini cok ıyı ayarlamıslar. uber dmg yapamıorum belkı ama kendımı ıdare edecek kadar dmgım var. heal oalyına gelınce alıorum onume bır tank abanıorum adama tabı bır yandanda dmg yapıp oldukca zevk alıorum. ozellikle bleed for meh gıbı skıller cok hos sorc oynadım bırde , wow lock-mage diyebiliriz buna, pure dmg, yuksek dmg ama karsılıgında dusuk survability. Bende shaman lvl6 dayım, WoW'un en başından beri paladin oynadığım ve healerlıgı sevdiğim için shaman ı seçtim, damage i yuksek değil ama yeterli, lvl5 iken lvl7 mobları çok rahat kesebiliyorum güzel heal atıyor, ön tarafta sağlam tank olursa arkadada shaman olursa tadından geçilmez savaşların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Disciple of Khaine Level 14 Genel: Melee-Healer klası. Ne DPS'i çok iyi ne de Heal'i. Mekanizması şu şekilde: Action Point'lerle DPS yapıp, Soul Essence biriktirip, onlarla da heal atmak. Bu yüzden arkaya geçip hiç combata girmeden bi Zealot bi Shaman gibi healleyemiyorsun. Önde direk combatta dps e yardımcı olup heal yapman gerek. Bunun dışında buffları debuffları var. Crowd Control adına pek bişeyi yok bi snare i var. Aoe olarak da genellikle morale ability olarak gelen, Damage ve Heal abilityleri. Bir de yüksek levelda mass push back'i var. Solo Questing: Questleri sololamak çok basit. Senden üst levelda 3 mobu rahatlıkla kesebiliyorsun. Hatta hatırlıyourm yaklaşık bi 7-8 mobun arasına girip, Heal over time büyümü atıp arada normal heal ve morale abiltyden gelen büyük heal ile sapasağlam çıktım aralarından. Moblar çatır çatır inmese de survivabilty in yüksek REND gibi bi özelli var 4 saniye boyunca channel ediosun her saniye saldırıo ve vurduğu damage kadar kendini heallio vs. PQ: Public questlerde genellikle yüksek contributionım oluyor, neden iise hem dps hem de heal olması. HEAL çok fazla contribution sağlıyor PQlarda. Genellikle ilk phaselerde mobları doğramakla uğraşırken II Ve III de tankın yanına geçip, DEfensive Targetımı tank belirleyip dps yapıp healliorum. Yeri geldi mi de off tanklik yapabiliorum. Phase IIIde rahat Hero tankladığım da oldu. 14. levelda +200 küsür party'e armor veren bonusu geldi zaten. PVP: Öncellikle teke tek pvp yi ele alırsak, bu tarzda en iyi classlar genellikle melee ve healerlar oluyor. Meleeler yarıyor , healerlar da ölmedii için teke tek pvpleri bunlar kazanıyor. Disciple of Khaine de hem melee hem healer olduğu için teke tekte gayet başarılı. Karşımdaki adamı yarmasam bile damage koydukça heallaniorum. Kendim hot atıp daliorum. Eğer karşımdaki de healer sa warpriest gibi artık action point bitene kadar veya dışardan yardım gelene kadar combat bitmio. Witch Hunter gibi melee dps classlarını rahat alıyorum çünkü yaptıkları dpsi healleyebiliorum ve onlar kendilerini healleyemio. Casterlar da sorun olmuyor. Tanklarda sorun oluyor çünkü yaptığım dps adamların armorına penetre edemiyor, genellikle blockluor. Onların dpsini heallemekten benim de action pointim bitiyor bi yerden sonra kaçmak zorunda kalıyorum =) RVR: RVR'de ise, meleeler ne sorun yaşıyorsa aynı sorunu da Disciple of Khaine de yaşıyor. Cepheden çıkıp karşı tarafa yardırman gerekyiro genellikle bi tank gidince arkasından koşup sen de saldırıosun. Ama çoğunluun arasından çıktıın için herkes sana odaklanıp indirebiliyor. Arkaya geçip heallema olayını da yapamiosun en başta anlattığım nedenlerden dolayı. Fakat yine de melee combatlara tankların gazıyla girince gayet etkili oluyorsun kolay kolay da ölmüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 RvR de Chosenla oynarken eger 2hr bır sılahla gırıp hp kaybetmeye baslarsan kalkan takamıyorsun mecburen dalmaya devam edıyorsun ama dedıklerı gıbı elınde kalkan gorurlerse senı en sona bırakıyorlar ıste o zman 2hr cekıp konsantrasyon bozum takımı bıcıp gecmen mumkun bırde tekleme olayı varkı healer ı korumayı kolaylastırıyor adam etrafından dolasmak zorunda kalıyor. Ama ıste o lazer gıbı bırsey atıyorlar sonra bır patlama 100metre fırlatıyor senı=).Ona dayanamıyorum... Bu arada lvl 10 um hala kendımı azda olsa healleyemıyorum o beni cıleden cıkartıyor...100 hp kalıyor yavas yavas olumu beklıyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 konu açmadan direk burdan sorayım dedim. şimdi 5-6 arkadaş başlıcaz ama betada gördüğüm kadarıyla haritalar hep farklı farklı quest chainler ve farklı public questler yapılıyor. senaryo ve rvr alanında ki rvr alanımıza diğer race ler nasıl geliyo hala anlamadım... birtek buralarda ortak buluşuyoruz. soru aslında şu ben chaos açsam ve gitsem orc mekanına (nasıl gidilir bilmyiorum ama gördüm) questleri yapabilir pq lara girse chapter ilerlermi... ? amaç farklı race de olsa oyunun baştan sona beraber takılmak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Cok kosman gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 santanio said: konu açmadan direk burdan sorayım dedim. şimdi 5-6 arkadaş başlıcaz ama betada gördüğüm kadarıyla haritalar hep farklı farklı quest chainler ve farklı public questler yapılıyor. senaryo ve rvr alanında ki rvr alanımıza diğer race ler nasıl geliyo hala anlamadım... birtek buralarda ortak buluşuyoruz. soru aslında şu ben chaos açsam ve gitsem orc mekanına (nasıl gidilir bilmyiorum ama gördüm) questleri yapabilir pq lara girse chapter ilerlermi... ? tabi ki chapter ilerleme die bi oaly yok. Bi zoneda ilk başladıın kısım atıyorum Chapter 1 oranın bi küçük yerleşimi var ordan questler aliosun orası bitince seni Chapter 2 deki yerleşim yerien gödnerio roda quest yapiosun sonra 3 vs sonra da başka zone a geçiosun gibi düşün. Her chapter bölgesinde de quest yaptığın yerde PQ alanları var. Tepede yazio zaten CHApter I II vs die. O bölgelerde PQ yaptıkca o chapterın Influence barı doluyor gidip o yerleşim yerindeki RAlly masterından , ödülünü aliosun. Yani sen Chaos san Warcampe gidiosun. Warcampler de RVR kampları rvr zoneların yanında bulunan RVR kampları. Orda Flight master'dan diosun Orcdiyarına uçacam gidiosun oraya questleri aliosun Greenskisn Chapter I de quest yapıp influence topluosun. İstediğin yerde yapabilirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 İşte yukarda mortis'in dediği nedenlerden ötürü tanklar bayağı önemli aslında. Melee/healer lardan birine guard atarsan, kalkanı takıp da hold da line shield wall açarsan ve de hurraa diye önden girersen black orc ile mesela, arkandan gelen melee ölmez :) En azından menzilde dayanırsın, yakına gelince de cümbüş zaten. Tank - melee/healer'lar arasında iyi koordinasyon olursa inanılmaz güzel stratejiler çıkabilir oradan. Zira, tankın da kendisini yakında heallayacak adama ihyitacı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ben lvl 10 a kadar hic gorev yapmadım cunku yerlerını bulamıyorum arkadaslar ben sadece uo oynadım bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım. Chapterları nasıl bıtırcez yanı chapterları bıtırmek ıcın kafasında yesıl yanan adamların hepsını bıtırmemız mı lazım yoksa yolda kosarken herolar la bızımkıler kapısıyor onları yapınca sıralamaya gırıyorsun yukarda kasa turu bısey cıkıyor (ısmı chest heralde) onları mı yapmak lazım.Mesela gecen gun daldım ortaya 3. oldum gıt odulunu al dıyor bulamadım bı ya. Soyle hıc bılmeyen bır adam ıcın sozluk turu bırsey yazabılır mısınız arkadaslar rıca etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bilgi için teşekkürler... çakma waaagh olacak arkadaşın zealot :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ebolamaxi said: Ben lvl 10 a kadar hic gorev yapmadım cunku yerlerını bulamıyorum arkadaslar ben sadece uo oynadım bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım. Chapterları nasıl bıtırcez yanı chapterları bıtırmek ıcın kafasında yesıl yanan adamların hepsını bıtırmemız mı lazım yoksa yolda kosarken herolar la bızımkıler kapısıyor onları yapınca sıralamaya gırıyorsun yukarda kasa turu bısey cıkıyor (ısmı chest heralde) onları mı yapmak lazım.Mesela gecen gun daldım ortaya 3. oldum gıt odulunu al dıyor bulamadım bı ya. Soyle hıc bılmeyen bır adam ıcın sozluk turu bırsey yazabılır mısınız arkadaslar rıca etsem? WarDB burdan bulamadığın questlerını rahat rahat bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 low lvlda ne tank ne taktik çok zor üstte başta resist item olmadığı için şuan bright wizard ve sorcerer lar yardırıyo. healerlar dün tutamadı benim lvl 7 chosen i. gelen dmg ve heal low lvl da çok dengesiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ufak defek kelımelerın anlamınıda yazarsınız sevınırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mortis said: Disciple of Khaine Level 14 Genel: Melee-Healer klası. Ne DPS'i çok iyi ne de Heal'i. Mekanizması şu şekilde: Action Point'lerle DPS yapıp, Soul Essence biriktirip, onlarla da heal atmak. Bu yüzden arkaya geçip hiç combata girmeden bi Zealot bi Shaman gibi healleyemiyorsun. Önde direk combatta dps e yardımcı olup heal yapman gerek. Bunun dışında buffları debuffları var. Crowd Control adına pek bişeyi yok bi snare i var. Aoe olarak da genellikle morale ability olarak gelen, Damage ve Heal abilityleri. Bir de yüksek levelda mass push back'i var. Solo Questing: Questleri sololamak çok basit. Senden üst levelda 3 mobu rahatlıkla kesebiliyorsun. Hatta hatırlıyourm yaklaşık bi 7-8 mobun arasına girip, Heal over time büyümü atıp arada normal heal ve morale abiltyden gelen büyük heal ile sapasağlam çıktım aralarından. Moblar çatır çatır inmese de survivabilty in yüksek REND gibi bi özelli var 4 saniye boyunca channel ediosun her saniye saldırıo ve vurduğu damage kadar kendini heallio vs. PQ: Public questlerde genellikle yüksek contributionım oluyor, neden iise hem dps hem de heal olması. HEAL çok fazla contribution sağlıyor PQlarda. Genellikle ilk phaselerde mobları doğramakla uğraşırken II Ve III de tankın yanına geçip, DEfensive Targetımı tank belirleyip dps yapıp healliorum. Yeri geldi mi de off tanklik yapabiliorum. Phase IIIde rahat Hero tankladığım da oldu. 14. levelda +200 küsür party'e armor veren bonusu geldi zaten. PVP: Öncellikle teke tek pvp yi ele alırsak, bu tarzda en iyi classlar genellikle melee ve healerlar oluyor. Meleeler yarıyor , healerlar da ölmedii için teke tek pvpleri bunlar kazanıyor. Disciple of Khaine de hem melee hem healer olduğu için teke tekte gayet başarılı. Karşımdaki adamı yarmasam bile damage koydukça heallaniorum. Kendim hot atıp daliorum. Eğer karşımdaki de healer sa warpriest gibi artık action point bitene kadar veya dışardan yardım gelene kadar combat bitmio. Witch Hunter gibi melee dps classlarını rahat alıyorum çünkü yaptıkları dpsi healleyebiliorum ve onlar kendilerini healleyemio. Casterlar da sorun olmuyor. Tanklarda sorun oluyor çünkü yaptığım dps adamların armorına penetre edemiyor, genellikle blockluor. Onların dpsini heallemekten benim de action pointim bitiyor bi yerden sonra kaçmak zorunda kalıyorum =) RVR: RVR'de ise, meleeler ne sorun yaşıyorsa aynı sorunu da Disciple of Khaine de yaşıyor. Cepheden çıkıp karşı tarafa yardırman gerekyiro genellikle bi tank gidince arkasından koşup sen de saldırıosun. Ama çoğunluun arasından çıktıın için herkes sana odaklanıp indirebiliyor. Arkaya geçip heallema olayını da yapamiosun en başta anlattığım nedenlerden dolayı. Fakat yine de melee combatlara tankların gazıyla girince gayet etkili oluyorsun kolay kolay da ölmüyorsun. helal olsun ben bile imrendim :P güzel yazı olmus. bende khane e devam edecem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 ebolamaxi said: Ben lvl 10 a kadar hic gorev yapmadım cunku yerlerını bulamıyorum arkadaslar ben sadece uo oynadım bana bıraz yardımcı olursanız sevınırım. Chapterları nasıl bıtırcez yanı chapterları bıtırmek ıcın kafasında yesıl yanan adamların hepsını bıtırmemız mı lazım yoksa yolda kosarken herolar la bızımkıler kapısıyor onları yapınca sıralamaya gırıyorsun yukarda kasa turu bısey cıkıyor (ısmı chest heralde) onları mı yapmak lazım.Mesela gecen gun daldım ortaya 3. oldum gıt odulunu al dıyor bulamadım bı ya. Soyle hıc bılmeyen bır adam ıcın sozluk turu bırsey yazabılır mısınız arkadaslar rıca etsem? Öncelikle Görev(Quest) alanını bulmak için MAP'e ("M" tuşu ile açılıyor) bakabilirsin, Bütün aldığın görevler haritanda kırmızı şekilde görünür. Hatta haritadan kırmızı görev alanlarına tıklarsan görev açıklamaları da açılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 disciple oh khaine ci oldu herkes yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Benim harıta bozuk o zman kırmızıyla gosterılen bıryer yok en az6 tane quest e gırmısım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar