Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fındık sivilce falan yapar mı ki?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evde kabuklu 5-10kilo arası fındık var.hatta hepsi koltuğumun yanında şuan.
bana bakıyolar günlerdir ama cesaret edip yiyemedim daha 1 tane bile.
kavrulup kavrulmaması falan farkediliyo mu bilmiyorum ama sonuç olarak şu fındık denen şey sivilce yapıyo mu?
1 avuç çekirdek yediğim günden bi gün sonra sivilceler beliriyo suratımda 1-2 tane falan.
çekirdek gibi anında etkisi falan olur mu bunun?
çok açım ve yiyecek alternatif bişey bulamadım evde makarna falan dışında sdfsdf
Mesaj tarihi:
pöh fındık gg o zaan.
ben kola alıyım bari o tok tutuyo az da olsa sadfsdf

edik: yiicek bişey almak yerine tok tutması için kola almak mallık gibi görünebilir ama kolayı çok seviyorum lan nabayım
Mesaj tarihi:
kola etki etmiyo ki bana.
günde rahat 1.5 litre içiyorum şu son 2 aydır.
cips, çekirdek, çikolata falan olmazsa yanında hiç bi sorun olmuyo.
ama bu 3lüden en az birinden yersem, ertesi gün suratıdma belirmeye başlıyo adiler.
Mesaj tarihi:
ya olsada kırsam bende ya, yemek diil dişinle kabuklarını kırmak çok zevkli bişedir
-ayrıca, o 5-10 kilo fındıgı odanda tutma bence neolur neolmaz fındık odada dururmu ya ne pis adamsın.
-ayrıca2, kır sonra koy işte fırına kavur kendi kendine at günde bi avuç(6-7adet) sivilce yapmaz ya o kadar etkili bi sivilce çıkartan bi yemiş diilki. tabi senin hassasiyetinede baglı ama çekirdek 10 sa fındık 3 falan yani sivilce çıkartma konusunda.
Mesaj tarihi:
Walla ben bi ara sivilce ve yağ problemlerim için doktora gittim roaccutane diye bi kitle imha silahı verdi kadın o sıralarda sormuştum . Yediklerinle alakası yok falan demişti ama kadının sıkması da olabilir bilmiyorum. Düzgün terleyebildigin sürece pek fark etmez sanki terle atarsın fazla yağlarını hoş olur
  • Yeni Oluştur...