FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evde kabuklu 5-10kilo arası fındık var.hatta hepsi koltuğumun yanında şuan. bana bakıyolar günlerdir ama cesaret edip yiyemedim daha 1 tane bile. kavrulup kavrulmaması falan farkediliyo mu bilmiyorum ama sonuç olarak şu fındık denen şey sivilce yapıyo mu? 1 avuç çekirdek yediğim günden bi gün sonra sivilceler beliriyo suratımda 1-2 tane falan. çekirdek gibi anında etkisi falan olur mu bunun? çok açım ve yiyecek alternatif bişey bulamadım evde makarna falan dışında sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yapar ki. o da yağlı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 denemeden bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pöh fındık gg o zaan. ben kola alıyım bari o tok tutuyo az da olsa sadfsdf edik: yiicek bişey almak yerine tok tutması için kola almak mallık gibi görünebilir ama kolayı çok seviyorum lan nabayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 fındığı bana gönder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yağını salması için napçaz sadfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sirkeye yatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kızartıp peçeteye bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bünyeye göre deiğişir. yaşa görede değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yaş kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olivera Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 montun cebine koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yapar yapar ama al bikaç tane ye yaw bi yerin şişmesin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 olm kola daha çok sivilce yapar sdgs manyak mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kola etki etmiyo ki bana. günde rahat 1.5 litre içiyorum şu son 2 aydır. cips, çekirdek, çikolata falan olmazsa yanında hiç bi sorun olmuyo. ama bu 3lüden en az birinden yersem, ertesi gün suratıdma belirmeye başlıyo adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ya olsada kırsam bende ya, yemek diil dişinle kabuklarını kırmak çok zevkli bişedir -ayrıca, o 5-10 kilo fındıgı odanda tutma bence neolur neolmaz fındık odada dururmu ya ne pis adamsın. -ayrıca2, kır sonra koy işte fırına kavur kendi kendine at günde bi avuç(6-7adet) sivilce yapmaz ya o kadar etkili bi sivilce çıkartan bi yemiş diilki. tabi senin hassasiyetinede baglı ama çekirdek 10 sa fındık 3 falan yani sivilce çıkartma konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kola selülit yapar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 erkek olduğumuzdan öyle bi derdimiz yok. zaten olsa da kıllı bacaklarımızla pek ilgilenen olacağını sanmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kabugunu ye içi kalsın o zmn sivilce yapmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben yapar diye biliyorum yağlıdır ama çok sağlıklıdır aganigi naganigi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkele Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 karpuzseven said: ben yapar diye biliyorum yağlıdır ama çok sağlıklıdır aganigi naganigi hatta yersen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Walla ben bi ara sivilce ve yağ problemlerim için doktora gittim roaccutane diye bi kitle imha silahı verdi kadın o sıralarda sormuştum . Yediklerinle alakası yok falan demişti ama kadının sıkması da olabilir bilmiyorum. Düzgün terleyebildigin sürece pek fark etmez sanki terle atarsın fazla yağlarını hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Terleyerek kilo verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Onu bilmem de terleyemessen kistik yağ bezesi oluyor gözenekler tıkanıyor hoş olmuyor:( Terleyince sivilce olmuyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Sen boşver.Ne demiş şair:"Her gün bir avuç fındık iyi gelir,yersen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar