Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 selam arkadaşlar dün akşam indirdm oyunu ve başladım.., oyunu iyi bilen bi arkadaşım baya bir yardımcı oldu saolsun caldari,achura,monk,military,soldier şeklinde bir char açtım. sadece pvp ve korsanlık yaparak üretim vs vs yapmadan aç kalırmıyım, görev yaparak ayakta kalabilirmiyim maddi olarak vs vs gibi noob sorular sormak istiyorum :P Yeni bir oyuncuya verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir?Bu arada Turkish coffee kanalına da girdim ama pek konuşmuyo insanlar sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 birde sormak istediğim oyunun klasik clientini indirdim daha sonra oyun içinden premium grafikleri indirdim ama pek bişi farketmedi gibi,direk premium grafikli client mi indirmek gerekiyordu? dx10 grafikleri falan nereden açıcam,çözünürlük 1280x1024 üstüne çıkmıyor.. 8800gt ekran kartı 4gb ram ve coreduo2 işlemci var vista 64 bit kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 direk premium cek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Egerki makinan oyle ise gayet iyi rahatlikla premium calistirir. Ancak normalden premiuma gecince farkin artmasi lazim yani grafik bakimindan bariz fark ediliyor ama soyle birsey war tabiki caldari gemilerinde o farki cok algilayamiyosun. Yinede dersin ewt grafikler degismis fln gibisinden. Tekrardan client indirmene gerek olmamasi lazim cunku bende oyle yaptim bnm makinede sennkinin aynisi gibi (Bakiniz.) direk premium patch ile o grafiklerin acilmis olmasi lazim. Ama optionsdan sectinmi premium graph secenegini o da war tabi. Oyunun options kismindan bulabilirsin. Korsanlik yapicaksan eger iyi bi pvpci olabilirsen gorewler senin maddi kismini karsilayacaktir cok abarti isteklerin yoksa milyarlik gemi fitleri gibi. Hatta patlattigin adamlardan dusenler bile seni idare edebilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar