Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Yok jiu-jitsucular tecavüze yeltenmesin demek istiyo yani savunma değil saldırı olayı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Romario said: abi hepsi tamam da Boksöre karşı müdafa ne ya ? :) Boksörlere karşı özellikle iş yapan teknikler var daha çok lowerbody'ye yönelen.Mesela en basitinden Low Kick direk anti boksör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 cukune godum mu tekmeyi iner diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 dosya silinmiş yeni upload bekliyoruz paylaşana +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 jui-jitsu? I'm gonna learn jui-jitsu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Korsana Hayır! şaka lan şaka devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 lisede okuduyduk bunu biz. yalnız tek başına olmuyo aslında tabi en az iki kişi lazım yoksa manasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 baltalıya karşı savunma vardı adamın üstüne atlıyordun sülük gibi yapışıyorun onu hatırlıyorum bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 http://global3.memecdn.com/Matrix-Origami_o_100085.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Strekeos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Beyler merak ettim girdim link ölmüş bitmiş :/ Varsa elinizde tekrar upload edermisiniz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 http://tr.scribd.com/doc/45611907/jiu-jitsu-teknikleri 2013'e geldi mi bu konu yahu (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yolda yürürken hatunlarin ganginster vari tecavüzune uğrarim diye korkarken denk geldim, kendini korumayı öğrenen upload etsin bi Zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Youtube kanalında tonla hareket mevcut. Özet bazında faydalı olabilir. Antreman yapanlar için tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2014 Abi cok tembelim biri kisaca tecavuzcu sokak kopeklerini koruma kismini anlatsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 ben 3-4 sene önce kitaptan çalışıp turnuvaya katıldım ikinci oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 bende var bu kitap lisede bulmustum sahaftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2014 miyaw33 said: Yolda yürürken hatunlarin ganginster vari tecavüzune uğrarim diye korkarken denk geldim, kendini korumayı öğrenen upload etsin bi Zahmet. Ben 18 günde Jujutsuyu öğrendim, ama upload etmeyi bitürlü öğrenemiyorum tam 28 gündür:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar