felfecir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2010 ermm bu son patchden beri (l4d2 belki steam e de gelmiştir), oyun ararken çok daha fazla lobi görmeye başladı, ancak hiç birine giremiyorum. bağlantı kuruluyor diyor kalıyor öyle uzun bi süre. steamde masterservers dosyasına bakayım dedim, öyle bi dosya var, masterserver2 diye bi dosya var sadece? bir de download region almanya olmuş. middle east a alınca düzeliyor lakin 3-5 lobi oluyor piyasada? herhangi bir öneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Noldu la buna, no connection diyo aşağıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 same here Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bakım var http://forums.steampowered.com/forums/announcement.php?f=281 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Download Region'u France- Paris yaptım düzeldi. Aslında bir anket yapsak "Hangi Download Region'u kullanıyorsunuz" şeklinde en azından hızından memnun olanlara göre bizde değişiklik yapabiliriz. Hepsini oturup tek tek test etmek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi üstteki mesaj iyi fikir. benim şu an germany - munich. pingler genelde fena değil 100 (60 dan 150 ye yolu var gerçi)civarı oluyor, bol bol loby buluyor. fakat daha önce yazdığım kadar olmasa da zor giriyor lobilere. not: l4d2 için konuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar