Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Puşpop skriinşat ı görünce hatırladım ne olduğunu bende yemiştim eskiden Mr panda +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 uff süper ya, böle parmağını falan sokuyorsun yapış yapış oluyor ama değiyor, bende portakallısına bayılırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Oha bunu da hatırladım. Bu çok pisti ya, hep yutardım bunu yanlışlıkla sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bende o zaman sulugöz+cicoz sakız derim fasdaksmasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 cicoz süper evet. bi de taxi vardı 4lü sabun gibi. allahım topikte kendimi buldum resmen. nerde benim pokemon kartlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Peki bu dediimin adını veya en azından kendini hatırlayan var mı bakalım: Hayvan şeklinde paketleri olan bi çikolata. Paket altın rengindeydi ve çoklu olarak şerit halinde satılıyodu. Mesela tek şeritte bi fil bi maymun bi de aslan var (hayvanlar yanlış olabilir). İçinden tabii o paket şeklinde çikolata çıkıyodu. Tadı, hazzı falan her şeyi farklıydı onun. Çok da popüler diildi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Onu değilde çokomel di sanırım böyle topak topak şişman içinde marşmelowdu galiba olan çikolataları hatırlıyorum sonraa neşen gazozu hatırlıyorum bonibon ki hala war bunlar geldi aklıma bi tek:D Bide tipitip wardı para üstü olarak verirlerdi aah aah bakkala koşucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pogodi said: oaah harika bişi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kalippo ownz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 twister da yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pushpop lolipopumsu bişeydi sanırım di mi? buna benzer bi de düdüklüsü vardı. çoluk çocuğun bol olduğu yazlık yörelerinde sabahtan akşama kadar bi uğultu sesleri gelirdi onun yüzünden hep=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 paketinde de papağan vardı susun =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kale küçük ayı büyük bakalım aslancık napıcak.. diede reklamı vardı bi koşeye eti BUMBOyu dier koşeyede topu atıyor..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Onu görünce çıt çıt içini açınca waow yediğin zaman ise woşş nedir bu? Kinder süpriiz ki hala war kendisi ama sonra bundan görerek toto çıkardılar tadı da kötüydü kendisinin pf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 topiğin kitlenmesini rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yoksa bazıları 10 kilo alıcak yada o şeyleri ararken yollarda telef olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 patlayan şekerler vardı bi de poşet içinde toz gibi oluyolardı böyle, shot usulü abanıyodun süper oluyodu çıtırçıtır heheh=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 O kadar mı kötüyüz:( Yoksa anıların canlandığı hüzünlendiğin için mi kitlenmesini istiyosun? Üzüldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 aynen öyle ben aylardır kahve bile içmiyorum lan özgürce tüketemem bunları ühüğ edit: kilo selülit korkusu vs =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ShadowFury said: patlayan şekerler vardı bi de poşet içinde toz gibi oluyolardı böyle, shot usulü abanıyodun süper oluyodu çıtırçıtır heheh=) hala var onlardan hatta bazı meyveli yoğurtların üzerlerinde de oluyo patır patır ürkütücü:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 being addicted to your weight.. it just sucks dfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 lan naptm lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 minik poşetli olanlarından hiç bulamadım nedense ya meyveli yoğurtlu olanları da hiç bağdaştıramadım birbirlerine nedense. yoğurtla patlayan şeker ne alaka ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kolayla patlayan şeker pek alaka böyle ağzından burnundan kola geliyodu sanki köpürüyodu mentos gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar