Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mini Cooper'dan jip olur mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benimde hoşuma gitti ilginç bi şekilde. Fotokopi makinasında %50 boyutu küçültülmüş infiniti gibi duruyor önden.

ilk geçen sene haberi çıktığında "yok artık ebesinin..." demiştim. SUV pazarı çok büyüdü de miniye suv nası olcak falan diye. Ama gayette olmuş.

Sırada: Rolls Royce SUV
Mesaj tarihi:
matama said:
guzel olmus ya

ulan sonunda bu arabalar icin evlenip hatuna alip surecem :)

hahahahahahaaaaaa

aynısını bende düşündüm.

Şu çıksa da kızlar alsa bende birini tavlasam sırf kullanmak için arada :D
Mesaj tarihi:
Ya bende evlenince hatuna bitane Cooper alayım ara sıra bende binerim soran olursa da yaa abi hatunun araba işte bugünlük aldım falan derim diyorum :)

2007 sonrası olanlarını pek beğeniyorum.
Mesaj tarihi:
Selam,

Bir fıkra vardır, o aklıma geldi:
Yen yetme tavşan yavrusu yuvadan ilk çıkmış ve karşısında bir hayvan. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap; Kurt köpeği, olmuş. Nasıl yani diyince de açıklamış hayvan, benim babam kurt, annem köpek demiş. Tavşan vayy diyerek ilerlemiş ve başka hayvan görmüş. Ona da sorunca katır cevabı almış ve hayvan açıklamış; annem at, babam eşşek demiş. Tavşan yine şaşkınlıkla ilerleyince, daha farklı bir şeye rastlamış. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap deve kuşu olmuş. Tavşan düşünmüş taşınmış sonra da: hassittir ulan!!! diye basmış küfrü.

Şimdi bu araç da aynı hesap olmuş :P
Eskiden bir Golf vardı; safari mi öyle birşey. O tarz olmuş.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Yen yetme tavşan yavrusu yuvadan ilk çıkmış ve karşısında bir hayvan. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap; Kurt köpeği, olmuş. Nasıl yani diyince de açıklamış hayvan, benim babam kurt, annem köpek demiş. Tavşan vayy diyerek ilerlemiş ve başka hayvan görmüş. Ona da sorunca katır cevabı almış ve hayvan açıklamış; annem at, babam eşşek demiş. Tavşan yine şaşkınlıkla ilerleyince, daha farklı bir şeye rastlamış. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap deve kuşu olmuş. Tavşan düşünmüş taşınmış sonra da: hassittir ulan!!! diye basmış küfrü.

Saygılar.

Bunu anlatırken en sonunda hassittir lan yerine "yok artık ebenin..." dersen daha komik oluyo .
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Saygılar.

Muhahahaha, bir anda yıllar öncesine ÖSS zamanı dershaneye döndüm. Biyoloji dersinde genlerdir, kırma hayvanlardır, yok birleşip tek numara kromozom çift numara kromozom diye hoca "İşte kurt-köpek birleşince kurt köpeği oluyor, at-eşek benzer şekilde katır" anlatırken yanımda oturan fırlama arkadaşım "Çoban köpeği" demişti, 20 dakika gülmüştük ondan sonra.
Mesaj tarihi:
hoş olmuş, ayrıca konsola bir tasarladıkları globe da (küre?) çok göz alıcı. gelişmiş bir yansıtam ile katmanlı bir resim ortaya çıkarabiliyorlarmış sanırım. (ya da konsept bu yönde)
Mesaj tarihi:
Vodan said:
Yalnız o tavandaki mok sineği poposu yeşili rengi pek olmamış.

yorumsuz kaldım ya =).bi renk bu kadar güzel anlatılabilir.

sdfsdfsd.

beğendim mini büyümüş.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kapı olayına dikkat eden oldu mu sağ tarafta standart 2 kapı var sürücü tarafındaysa tek kapıya ek olarak kayar bi kapı var bence orjinal ve de güzel olmuş
  • Yeni Oluştur...