MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Valla olur, gayet te enteresan olcak gibi =) Pariste tanıtılcakmış concept olarak. Ama BMW ve ona bağlı markalar genelde conceptlerini direk üretime sokmalarıyla meşurlardır. O yüzden %90 çıkar bu alet yollara ...detaylı bilgi ve daha fazla foto için
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sekil semal olarak ilginc ama benim hosuma gitti, garip ama oyle =P birde surucu tarafinda arka kapinin kulpu tanitimda dusmus galiba,
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Benimde hoşuma gitti ilginç bi şekilde. Fotokopi makinasında %50 boyutu küçültülmüş infiniti gibi duruyor önden. ilk geçen sene haberi çıktığında "yok artık ebesinin..." demiştim. SUV pazarı çok büyüdü de miniye suv nası olcak falan diye. Ama gayette olmuş. Sırada: Rolls Royce SUV
matama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 guzel olmus ya ulan sonunda bu arabalar icin evlenip hatuna alip surecem :)
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 matama said: guzel olmus ya ulan sonunda bu arabalar icin evlenip hatuna alip surecem :) hahahahahahaaaaaa aynısını bende düşündüm. Şu çıksa da kızlar alsa bende birini tavlasam sırf kullanmak için arada :D
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ya bende evlenince hatuna bitane Cooper alayım ara sıra bende binerim soran olursa da yaa abi hatunun araba işte bugünlük aldım falan derim diyorum :) 2007 sonrası olanlarını pek beğeniyorum.
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Selam, Bir fıkra vardır, o aklıma geldi: Yen yetme tavşan yavrusu yuvadan ilk çıkmış ve karşısında bir hayvan. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap; Kurt köpeği, olmuş. Nasıl yani diyince de açıklamış hayvan, benim babam kurt, annem köpek demiş. Tavşan vayy diyerek ilerlemiş ve başka hayvan görmüş. Ona da sorunca katır cevabı almış ve hayvan açıklamış; annem at, babam eşşek demiş. Tavşan yine şaşkınlıkla ilerleyince, daha farklı bir şeye rastlamış. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap deve kuşu olmuş. Tavşan düşünmüş taşınmış sonra da: hassittir ulan!!! diye basmış küfrü. Şimdi bu araç da aynı hesap olmuş :P Eskiden bir Golf vardı; safari mi öyle birşey. O tarz olmuş. Saygılar.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Vodan said: 2007 sonrası olanlarını pek beğeniyorum. +1 her geçen gün üzüyo bizi mini :/
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 paramecium said: Selam, Bir fıkra vardır, o aklıma geldi: Yen yetme tavşan yavrusu yuvadan ilk çıkmış ve karşısında bir hayvan. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap; Kurt köpeği, olmuş. Nasıl yani diyince de açıklamış hayvan, benim babam kurt, annem köpek demiş. Tavşan vayy diyerek ilerlemiş ve başka hayvan görmüş. Ona da sorunca katır cevabı almış ve hayvan açıklamış; annem at, babam eşşek demiş. Tavşan yine şaşkınlıkla ilerleyince, daha farklı bir şeye rastlamış. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap deve kuşu olmuş. Tavşan düşünmüş taşınmış sonra da: hassittir ulan!!! diye basmış küfrü. Şimdi bu araç da aynı hesap olmuş :P Eskiden bir Golf vardı; safari mi öyle birşey. O tarz olmuş. Saygılar. Bunu anlatırken en sonunda hassittir lan yerine "yok artık ebenin..." dersen daha komik oluyo .
Red Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 arka taraf biraz daha güzel olsaymış keşke 8/10
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Selam, Mr.Marv seni mi kırıcam, ebesi de olur :P Saygılar.
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Yalnız o tavandaki mok sineği poposu yeşili rengi pek olmamış.
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 paramecium said: Selam, Bir fıkra vardır, o aklıma geldi: Yen yetme tavşan yavrusu yuvadan ilk çıkmış ve karşısında bir hayvan. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap; Kurt köpeği, olmuş. Nasıl yani diyince de açıklamış hayvan, benim babam kurt, annem köpek demiş. Tavşan vayy diyerek ilerlemiş ve başka hayvan görmüş. Ona da sorunca katır cevabı almış ve hayvan açıklamış; annem at, babam eşşek demiş. Tavşan yine şaşkınlıkla ilerleyince, daha farklı bir şeye rastlamış. Sen nesin diye sorunca aldığı cevap deve kuşu olmuş. Tavşan düşünmüş taşınmış sonra da: hassittir ulan!!! diye basmış küfrü. Şimdi bu araç da aynı hesap olmuş :P Eskiden bir Golf vardı; safari mi öyle birşey. O tarz olmuş. Saygılar. Muhahahaha, bir anda yıllar öncesine ÖSS zamanı dershaneye döndüm. Biyoloji dersinde genlerdir, kırma hayvanlardır, yok birleşip tek numara kromozom çift numara kromozom diye hoca "İşte kurt-köpek birleşince kurt köpeği oluyor, at-eşek benzer şekilde katır" anlatırken yanımda oturan fırlama arkadaşım "Çoban köpeği" demişti, 20 dakika gülmüştük ondan sonra.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 oyuncak araba gibi be. Yok beğenmedim =)
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 x3den bile kucuk olucak heralde, ap ayrı bi segment?
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hoş olmuş, ayrıca konsola bir tasarladıkları globe da (küre?) çok göz alıcı. gelişmiş bir yansıtam ile katmanlı bir resim ortaya çıkarabiliyorlarmış sanırım. (ya da konsept bu yönde)
Quibble Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Vodan said: Yalnız o tavandaki mok sineği poposu yeşili rengi pek olmamış. yorumsuz kaldım ya =).bi renk bu kadar güzel anlatılabilir. sdfsdfsd. beğendim mini büyümüş.
Larva Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kapı olayına dikkat eden oldu mu sağ tarafta standart 2 kapı var sürücü tarafındaysa tek kapıya ek olarak kayar bi kapı var bence orjinal ve de güzel olmuş
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 jip mi şimdi bu ? asfalt yamalarını daha rahat aşması dileğiyle
Öne çıkan mesajlar