Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 baa mı didin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yoo ben saa güldüm. masteise dedim zaten şuan herhangi bir esprisi kalmadı sayende olayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Tüh üzüldüm bak :( ne üzülücem ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 yanlz hazırlık atlamak için sınav olduk hala sonuçlar gelmedi bi optik okuyucuya sokacaklar altı üstü of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 optiğe sokmadan olmuyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 sokmuşlar optiğe ilk sınavı geçmişim yarın ikinci var pefs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Emaleth said: arkadaşlar biz sizin msn yazışmalarınızı merak etmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Emaleth said: arkadaşlar biz sizin msn yazışmalarınızı merak etmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Emaleth said: arkadaşlar biz sizin msn yazısmalarınızı merak etmiyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 siz kimsiniz lan! fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Emaleth said: arkadaşlar biz sizin msn yazışmalarınızı merak etmiyoruz ki. Ema critz Anevquemar. Anevquemar dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 kişisel forum yaptı adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 pasif keş bu yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Barbekü said: kişisel forum yaptı adamlar ya şu forumda 93 mesajın var edebini bil burda herkesin açtıgı topicler olmuştur msn konuşmaları tarzında hatta şuan aynı sayfada bile vardırda üstünemi vazife arkadaşım? girme topiğe o zaman. cem adlı kullancıysa eger topiğin adı kişi için açılmış bir nevi kişisel bir topictir degilmi ayrıca emaya söyledim sanada söylüyorum burası garbage. ayrıca bazı arkadaşların söyledigi gibi yarı ciddi söylemek var birde senin gibi söylemek var. aha sana söyleyecegim tek şey o mesajına sen kimsin? wow bölümünde zına vermeyi çok seviyorm derken iyi banlayalım senide o zaman? bulaşma insanlara şurda zaten gerginim birde nelerle ugrasıyoruz ya. ps: zeki ya 2 dk sonra nickin üstüne tıklayıp kaç msj ım var ona bakıp post atmayı düşünüyordu üstü kısmı okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 bi deliğe koyim dedim passive ban yedi ne için? hani kötülemek anlamında değilimde bir topic var gündemde baksanız görürsünüz koduğumun iti diye. aynı kapıya çıkmıyormu bu olayların ikiside moderatör mü olmak gerekiyor ille? bu pati eski pati degil beyler yeri degil burası ama benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar