c3m Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 evet söktüler pc min kablosunu. izinleri dahilinde girebiliyorum >.< liseyi bitirip bebe muamelesi görmeme tuto su varsa o da olur bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 6. sınıfta bana da yaptılardı amfinin kablosunu çıkarıp kullanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yedek kablo al. sen de onlardan sakla. gece gir dilediğin gibi oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 keşke zamanında elektro alsaydım fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 yakalanırsam hır çıkar benim kabloyu bulmam lazım :P kabloyu koklayarak bulmaya çalıştım o kokuya göre [naftalin] halıların orda bi yerlerde olmalıydı. tüm gün bakındım elde var sıfır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 annenin sözünü dinle çocuum, 9 ay karnında taşıdı seni o!!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Ben bile yerini biliyorum ya. En yakın bilgisayar-teknoloji marketi. Ucuz bir şey sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 2 kere sakladılar buldum, en sonunda kestiler gittim tanıdık int cafeye istedim verdiler sonra onu da kestiler.. zaten o aralar evden ayrıldım üniye falan geçtik.. kablo hayvan gibi zaten katlanınca daha da çok yer kaplıo, ara bulursun.. benimkiler mönitorün kablosunu saklıolardı, o kadar kasıodum ki artık mönitörsüz bilgisayar kullanmayı öğrendiydim winamp falan kullanıodum.. bide bunun hard disk olmadan oyun oynama ve film izleme versiyonu var, o daha vahim, ne günlerdi behh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ne pis çocukmuşun sen de be. Ağzına patlatırdım ben olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bilgisayarlar büyüttü beni, matrixte doğdum ben, ayıramazlar beni editt: yok pardon kasanın kablosunu alıyorlardı ben monitörünkini çıkarıp kasaya takıp monitörsüz kullanıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 TUTO 1. Annenden power kablosunu iste odev yapacagini Turkce dersi icin kaynak gerektigini; isterse basinda oturabilecegini 30 dakkada isini halledecegini sole. 2. Kabloyu hangi odaya sakladigini izle yada duy. (Her odanin kapsi ayri gicirdar uzaklik da bi faktordur) 3.Basind aoturup izlesede izlemesede www.siir.gen.tr den felan 2 3 Orhan Veli siiri kopyala printleyebiliyosna printle. 4. Bole gozune soka soka sefff dosyaya felan koy kapak felan yap tam 30 dakka sonr akabloyu geri gotur. 5. Yoksa arkadastan felan bi adet kamera/fotograf makinesi/iyi goruntu alan cep tel bul yada varsa direk isleme giris. 6. Annenin uyudugu ya da komsuda oldugu bi gun git kamerayi sakla mantikli bi yere (gerekiyosa cmin disina bantla perdeyi azcik aralayip). 7. Anneni uyandir/omsudan cagir gene ayni nedenle iste kabloyu gene 30 dakikada ayni islemleri yapip teslim et. 8. Kamerayi al goruntuyu izle kabloyu bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arabanın bagajınada bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eğer çok uyanıklarsa senin odanda görülmeyecek bir yere koyarlar ki zaten odanı aramazsın bunun için terse yatırırlar adamı. banada yaptılardı nedense inatla annem babamın çorap çekmecesine koyuyodu bende gidip alıyodum bi ara salonda dolabın içine falan zulaladıydı ama mutfağa hiç yeltenmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bana hiç yapmadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ahaha power kablosu ne ki abi. ben pcyi açamayım diye bi kasa yapmışlardı kilitli ama pek orjinal bişi deildi. tırnak makası ters şekilde açıkken(açık denir mi bilmiorum) kabloların girdiği yerden kolumu sokup açıodum. ama annem pek takmadığı için pedere solemiordu sadece annem varken rahat rahat oynuordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 benimkiler direk kasayı alıp iş yerine götürürlerdi tabi çok küçüktüm ozaman bi kaç hafta oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ben yedek kablo kullanıodum. bi allahın kulu da demiodu bu çocuk niye kabloyu istemio diye. yakalandım, komple kasayı götürdüler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Benim babam kasayı iş yerine götürüyodu :(.Direk fail ben tabi..Kasa yapma tutosu yoksa tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 2 milyona satıyorlar kabloyu ne arıcan al bi tane sen sakla tak kullan kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 benim annemde dialup ile nete girmemem için telefonu kilitliyordu. o gidince redial yapıp müzik kulağımla şifreyi çözerek netime giriyordum ama anneme yakalanana kadar. ondan sonra redial olayıda bitti benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ulan monitörü kaldırdılar televizyona bağladım telefon kablosunu çöpe attılar iki bakır kabloyu eski bi jak bulup ona bağladım böyle püsküllü bi yapısı vardı garipti, iki ucunu telefon prizine soktum internete bağlandım monitörden sonra televizyonu da aldılar ve ben görüntüsüz carmageddon tdr oynadım sadece seslerle, kulak yordamıyla zombi parçaladım yollarda, yarasa gibi bir adam oldum zaten sonra en son dayanamadılar tüm yasaklar kalktı, sonra aniden sıkıldım bilgisayardan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 DoruK said: görüntüsüz carmageddon tdr oynadım sadece seslerle, kulak yordamıyla zombi parçaladım yollarda NE ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yaptilar böyle bişey 2. gün gittim bi tane daha fiş aldim evde kimse olmadiim takiyordum oh mis true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 bana da sifre koymuslardı tabi öngörülü bi insan olarak parola sıfırlama disketi yapmıstım her gün eve gelindiginde şifrenin sıfırlandıgını görüyolardı ama KANITLARI YOKTU nihohoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 2000 senelerinde dolabımın icine bilgisayarımı sokup oyun oynadıgım donemleri hatırlıyorum.dolabın içine sokma nedenim hem kasanın havaalanı gibi zııııın diye ses cıkarması hemde monitorun discotek'lerden daha fazla ışık vermesi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar