Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[[istek]] ebeveynlerin sakladığı power kablosunu bulma tuto'su

c3m

Öne çıkan mesajlar

2 kere sakladılar buldum, en sonunda kestiler gittim tanıdık int cafeye istedim verdiler sonra onu da kestiler.. zaten o aralar evden ayrıldım üniye falan geçtik.. kablo hayvan gibi zaten katlanınca daha da çok yer kaplıo, ara bulursun.. benimkiler mönitorün kablosunu saklıolardı, o kadar kasıodum ki artık mönitörsüz bilgisayar kullanmayı öğrendiydim winamp falan kullanıodum.. bide bunun hard disk olmadan oyun oynama ve film izleme versiyonu var, o daha vahim, ne günlerdi behh
Sosyal ağlarda paylaş

TUTO
1. Annenden power kablosunu iste odev yapacagini Turkce dersi icin kaynak gerektigini; isterse basinda oturabilecegini 30 dakkada isini halledecegini sole.
2. Kabloyu hangi odaya sakladigini izle yada duy. (Her odanin kapsi ayri gicirdar uzaklik da bi faktordur)
3.Basind aoturup izlesede izlemesede www.siir.gen.tr den felan 2 3 Orhan Veli siiri kopyala printleyebiliyosna printle.
4. Bole gozune soka soka sefff dosyaya felan koy kapak felan yap tam 30 dakka sonr akabloyu geri gotur.
5. Yoksa arkadastan felan bi adet kamera/fotograf makinesi/iyi goruntu alan cep tel bul yada varsa direk isleme giris.
6. Annenin uyudugu ya da komsuda oldugu bi gun git kamerayi sakla mantikli bi yere (gerekiyosa cmin disina bantla perdeyi azcik aralayip).
7. Anneni uyandir/omsudan cagir gene ayni nedenle iste kabloyu gene 30 dakikada ayni islemleri yapip teslim et.
8. Kamerayi al goruntuyu izle kabloyu bul.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer çok uyanıklarsa senin odanda görülmeyecek bir yere koyarlar ki zaten odanı aramazsın bunun için terse yatırırlar adamı.
banada yaptılardı nedense inatla annem babamın çorap çekmecesine koyuyodu bende gidip alıyodum
bi ara salonda dolabın içine falan zulaladıydı ama mutfağa hiç yeltenmedi
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha power kablosu ne ki abi. ben pcyi açamayım diye bi kasa yapmışlardı kilitli ama pek orjinal bişi deildi. tırnak makası ters şekilde açıkken(açık denir mi bilmiorum) kabloların girdiği yerden kolumu sokup açıodum. ama annem pek takmadığı için pedere solemiordu sadece annem varken rahat rahat oynuordum.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan monitörü kaldırdılar televizyona bağladım

telefon kablosunu çöpe attılar iki bakır kabloyu eski bi jak bulup ona bağladım böyle püsküllü bi yapısı vardı garipti, iki ucunu telefon prizine soktum internete bağlandım

monitörden sonra televizyonu da aldılar ve ben görüntüsüz carmageddon tdr oynadım sadece seslerle, kulak yordamıyla zombi parçaladım yollarda, yarasa gibi bir adam oldum zaten sonra

en son dayanamadılar tüm yasaklar kalktı, sonra aniden sıkıldım bilgisayardan :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...