pogodi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Mike said: pogodi said: Fly said: kaçıncı kayıt olduğundur o , össden kaçıncı girdiğin değildir bence. kimlikler kayıttan önce hazırlanıo he zaten kazanan herkes, kayıt olmak zorunda. arkadaşım gayet kayıtta aldım ben kimliğimi. üzerinde ösym fotom var, topaç olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Bizim okulda giriş sırasına göreydi numaralar. Ben 27 misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 pogodi said: Mike said: pogodi said: Fly said: kaçıncı kayıt olduğundur o , össden kaçıncı girdiğin değildir bence. kimlikler kayıttan önce hazırlanıo he zaten kazanan herkes, kayıt olmak zorunda. arkadaşım gayet kayıtta aldım ben kimliğimi. üzerinde ösym fotom var, topaç olan.bizde öyle aldık @hacettepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 adam gelip kayıt olmazsa atıyorum 30 numara ona verildiyse 30 numara boş kalıyor,o kadar da zor bir işlem değil bu anlamak için. bir de bonePart o cümlede olay kimliği ne zaman aldığından ziyade o kimliğin üzerinde numara yazıyor olup olmaması.hazırlık kimliği de olsa okula kayıt yaptırdığında bir kimlik aldın ve üzerinde numara yazıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar