Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 LvL25 seedler nerden çıkıyor bolca delircem ya yok hiçbir yerde. AHde 3g tanesi gibi fiyat koymuşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 wardb de yazıyo nerelerde düştükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Bu arada aklınızda olsun apocracyi 50 yapmak için illa lvl25 olanlar gerekmiyormuş. LvL1 main ing.lerlede artıyor apoc :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Hmm saolasin.Bende cultiviting kasiyorum lvl1 seedlerle 25 e kadar geldiydi sora 3 4 kere yaptım gelmedi.Bende 25lik aramaya başlıcaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cultivating, apothecary gibi 50 olmaz ama... 25e kadar lvl 1 seed le kolay ondan sonra ben 20 seed le 1 skill alamadım vazgeçtim... zaten her seed 10 saat sürüyor... (abarttım tamam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Cultivatingde artıyor LvL1 ile ama apoca göre cok cok daha yavas. Ben AHyi somurdum cultivationı 50 yapana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Yeni konu açmadan birşey yazayım Salvaging ve Talisman Making mesleklerini tam çözemedim. Salvaging wowdak disencahnte benziyor ama salvege edecek malzemeler çok az çıkıyor, çıkanlarıda talisman makingde nasıl kullanacağımı çözemedim. Bilen birileri varsa anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Sanırım herkez kilitlendi bu konuda. İnternetten biraz araştırdım, en sonunda yabancı bir sitede yanıt buldum. Talisma yapa bilmek için gereken iki malzeme fragment ve essence salvagingle yeşi ve üstü eşyalar yada salvaging eşyaları salvage edilerek elde ediliyor. Bu da çok az malzeme anlamına geliyor. Ayrıca salvaging seviyeniz bir eşyayı kırmak için yetse bile kıramıyabiliyorsunuz. Kısacası malzeme çok az. Talisman Making'se ayrı bir hikaye. Yaptığınız talismalar wowdaki gemler gibi kalıcı değil. Kullandıktan belli bir süre sonra yok oluyor. Salvagingden gelen itemalarda çok az olduğu için çok daha yavaş artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben galiba salvaging diye scavenging aldım hmm. ben de diyorum bi garplik var bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 _ILuVaTaR_ said: ben galiba salvaging diye scavenging aldım hmm. ben de diyorum bi garplik var bunda. Bence bırak scarvenging kalsın. Üstüne salvaging yada apoca(her ne halsa işte) ondan al. Potion her zaman lazım birşey, salvaging için düşen itemları da rahatlıkal satabilirsin. Kasması bukadar zorken alıcısı çok çıkar diye düşünüyorum. Ben apoc'un yanına scavening yada bitki yetiştirdiğin mesleği almayı düşünüyorum. Meslekler bence biraz dengesiz olmuş. Salvaging wowdaki gibi talisman makigle beraber gelse bir problem olmayacaktı aslında. Bunun üstüne de scavenging alıp dengeli bir şekidle kasabilecektiniz. Bence kısa sürede değiştirilemsi lazım. Tam işkence olmuş meslekler. Hatta UO'yu(nebulada) aratmıyor diyebilirim. Edit: Ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bütün meslekler birbiri ile bağlantılı olsun diye yapılmış bir sistem. Yani 1 kişi her gereksinimini kendi başına karşılayamaz bu da oyun için ekonomiyi hareketlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Bu da bir düşünce tabi. Aynı zamanda sadece topalyıcılık yapan adamalrın aşırı zengin olamsını sağlayıp, geri kalan meslekleri öldüre de bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 bakıldığında oyunda item kasmak diye bir olay yok. oyunun akışı içinde herkes lvl ına uygun ekipmana kavauşuyor zaten. ya drop oluyor, ya reput ile geliyor (influence reward) ya da renown ile açılıyor. o bakımdan item craft koymamaları gayet mantıklı. o zaman var olan itema cila atılsın diye enchanting benzeri talisman yapımı ve bu işlerin olmzsa olmazı potion yapımını koymuşlar. belki ilerde engineering gibi bişey koyarlar, ekstra bi takım gadgetlar yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 nalet talisman making ve salvaging trainerları nerde söleyin lütfne delircem az kaldı bulamadım bi turlu :( order Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Empire ch2'de(yada 2. kasabada) salvaging healerın arkasında, talisman making öğretende hanın yakınlarında ağaçların içinde saklanıyor(yanına sessizce git korkabilir :D) Ama kişisel fikrimi sorarsan ikisini de alma. Yada biraz bekle. Bence o craftlatın iyice elden geçmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostlich Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 apothecary suanda 38 yaptım ama bana 25+ vial lazım bunu nerden bulabilirm. mercant da satılan vial ile yapamıyom artık. şişe kırlıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 vial ın lvl ı çok önemli değil skill almak için. ben 100 e kadar getirdim mesela lvl 1 şişelerle. lvl 1 suda sorun olmuyor. önemli olan main ingredient ın level ı. eğer kırılıyorsa yaptığın şişe 3 tane su kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar