Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sony KDL-32S3000 32'' Bravia HD Ready LCD TV aldım taze. PC nin yanına kurduk güzelce. Şimdi ben pc'yi bu aldığım tv'ye bağlamak istiyorum. Dizilerimi, filmlerimi koltuğa yayıla yayıla izlemek yani. :p ama en ufak bir fikrim yok hangi araç gereçlerle nasıl bağlarım falan diye. yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ulan adam söyler hd tv alıyom arda kop gel takılalım falan gerçi küçük ekranmış xD direk dvi çıkışından bağlanmıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Televizyonun arkasında VGA girişi varsa kolay. Ekran kartında sadece DVI çıkış varsa ufak bi VGA-DVI çeviricisi aparat alıp çat diye bağlayabilirsin. Ama teelvizyonda VGA girişi yoksa iş biraz karışır. Nası yapılır bilemiyorum açıkçası :) VGA girişi dediğim de 15 delikli yamuk şekline genellikle mavi bi giriş, görmüşsünüzdür mutlaka. Seri porta benzer. Aha bu çevirici: Bu da VGA dediim: edit: 15 delikliymiş :P edit2: Tabi sesi yine bilgisayara bağlı hoparlörlerden alırsın böyle oldu mu. Televizyondan almak istersen de vardır mutlaka bi yöntemi, bilen vardır ama ben bilmyiorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 endless_night said: ulan adam söyler hd tv alıyom arda kop gel takılalım falan gerçi küçük ekranmış xD direk dvi çıkışından bağlanmıyormu ? :D öğrenci adamız anca buna yetti bütçemiz. zaten gitarın, ps3'ün taksitleri var. birsürü iş aldım başıma bakalım :) @Kojiroh sağol bakayım biraz kurcalayım neler olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 hdmi sesi taşımıyo mu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 TV'de VGA mevcut :] Ancak ekran kartında DVI olmadığı için olmadı sanırım. Şu dönüştürücü zımbırtı ile ekran kartına bağlayıp, VGA girişin diğer ucunu da TV'ye yerleştiricez ve VOILA! he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 VGA to VGA yaptım. TV'yi PC konumuna getirdim ancak "Alan Dışı" dedi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 http://www.teknodijital.com/asp/show_stock.asp?product=AK-639 şununla bağlayabilir miyiz mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Neyse halletim şimdilik. mal gibi çözünürlük ayarlamadan kasmışım. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Televizyon arkasında DVI ya da HDMI girişi var mı peki? Varsa VGA falan hikaye kalite olarak DVI/HDMI yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 evet hdmi var :) gidip kablo alıcam daha iyi çözünürlük için yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Ha tabi evet o da var. DVI kablosunun ucuna şu resmini koyduğum DVI/HDMI çeviricisini taktın mıydı efsane olur. Yalnız en son baktığımda kaliteli olanları biraz pahalı olabiliyodu. Hama marka çevirici 1-1,5 ay önce 65ytl idi Carrefour'da. Ben de gittim play-asia'dan istedim 1$ assdfgdf Edit: Ehe çeviriciyle uğraşmayıp direk bi ucu DVI bi ucu HDMI olan kablo da alabilirsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 DVI/HDMI kablo alsam, bilgisayara dvi kısmını bağlasam, hdmi ucunu da tvye taksam ses de iletir mi? ekran kartı: zotac gtx260. mağlum kablolar pek de ucuz değil. görüntü yanında ses de taşımak istiyorum tek kabloyla nasıl yaparım ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 sanırım televizyona dvi'dan hdmi şeklinde ses aktarımı yapamayabilirsin. başka bi kaynağa bağlayıp o şekilde ses çıkışı alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 dvi hdmi çevirici 2 tane çıktıydı benim ekran kartı kutusunun içinden, 65 lira etcek bişey kesinlikle değil aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar